تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/03/15 - 10:35
کد خبر: 506783

نماینده ایرلندی: امیدوارم نتانیاهو در جهنم بسوزد

نماینده ایرلندی: امیدوارم نتانیاهو در جهنم بسوزد

«توماس گلد» نماینده پارلمان ایرلند در حالی که شدت از تصاویر و ویدئوهای جنایات رژیم اشغالگر در غزه متأثر شده بود، گفت: «امیدوارم که نتانیاهو و دولت فرعونی‌اش و ژنرال‌هایش در جهنم بسوزند».

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ «توماس گلد» نماینده پارلمان ایرلند روز گذشته در سخنرانی خود در صحن پارلمان این کشور با صدای بلند و در حالی که از خشم و تأثر به خود می‌لرزید، گفت که 15 هزار کودک در غزه ذبح شده‌اند و جهان به تماشا ایستاده است.ویدئوی سخنان وی به طور گسترده در شبکه‌های اجتماعی بازنشر شده است، سخنانی که وی در آن نتانیاهو و سران سیاسی و نظامی رژیم اسرائیل را نفرین می‌کند.توماس گلد در این سخنرانی گفت: «هنگامی که به تصاویر و ویدئوهایی که از آن‌جا رسیده است، نگاه می‌کنیم و فریاد مردم و فریاد زنان و مردان و کودکان که زنده زنده می‌سوزند را می‌شنویم و دولت اسرائیل زنان و مردان و کودکان را زنده زنده می‌سوزاند، آ‌ن‌ها زنده می‌سوزند و جهان به تماشا ایستاده است».او در حالیکه از شدت تأثر و خشم صدایش می‌لرزید، افزود: «15 هزار کودک ذبح شده و 35 هزار مرد و زن و کودک... این باور کردنی نیست؛ یک نسل‌کشی رخ داده است، کودکانی که سر در بدن ندارند و دولت اسرائیل می‌گوید که اشتباه شده است، امیدوارم که نتانیاهو در جهنم بسوزد و مجازات به آتش‌ کشیدن کودکان و خانواده‌هایشان را ببیند».این نماینده ایرلندی گفت: «برای او و ژنرال‌ها و دولت فرعونی‌اش آرزو می‌کنم که در جهنم بسوزند و خداوند مجازاتی که لایق آن هستند را به آن‌ها بچشاند؛ چرا که اتفاقی که اکنون رخ می‌دهد، فقط نژادپرستی نیست، فقط وحشی‌گری و جنایت جنگی نیست، کارهایی که می‌کنند تکان دهنده است».

او با خطاب قرار دادن اسرائیلی‌ها افزود: «وجدانتان کجاست مردم اسرائیل وجدانتان کجاست؟ که به دولتتان اجازه می‌دهید این کارها را در حق کودکان انجام دهند، انسانیت شما کجا رفته است؟».توماس گلد در پایان گفت: «اکنون مردم ایرلند می‌گویند که ما فلسطین را به رسمیت شناختیم، آن‌ها را به عنوان یک انسان همانند همه ما به رسمیت شناختیم، ننگ و عار بر اسرائیل، ننگ بر آن‌ها به خاطر کارهایی که می‌کنند ک هرگز فراموش نخواهد شد».در این راستا دولت ایرلند در تاریخ 8 خرداد با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که به صورت رسمی کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسد و روابط دیپلماتیک کاملی با این کشور برقرار می‌کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
بهترین کفپوش برای بخش‌های مختلف خانه؛ پارکت لمینت یا SPC؟
صفر تا صد واردات کالا؛ راهنمای کامل واردات از خرید تا ترخیص
پودر شب‌تاب در رزین؛ آموزش ترکیب و اجرای صحیح
راهنمای آشنایی با فارکس برای دانشجویان و معامله‌گران تازه‌کار
آیا فرش مواد حساسیت زا را در خود نگه می دارد؟
راز تنهایی مومنان در دنیا و آخرت و نکات کاربردی
سلامت اجتماعی دانش‌آموزان؛ زیربنای توسعه پایدار جامعه
اعلام جزئیات آزمون عملی رشته علوم ورزشی کنکور
مقابل چین نبرد واقعی داشتیم
هیچ پروازی به‌دلیل تحریم‌ها لغو نشده است
۵ علامت زنانه که خبر از یک مشکل جدی می دهد
«لیگ بازی‌های خانوادگی» در باغ کتاب تهران آغاز شد
هورمون درمانی خطر زوال عقل را در زنان کاهش می دهد
بیانیه وزارت خارجه ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان
۱۰ هزار دانشجو راهی عمره می‌شوند
پاداش جام جهانی برای هیئت‌رئیسه گران تمام شد
پخت و پز ضد ایرانی گروسی در شورای حکام آژانس
دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم
اصل بر آموزش حضوری دانشگاه‌هاست
برای نحوه آموزش مناطق درگیر جنگ امروز تصمیم گیری می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top