تاریخ انتشار: شنبه 1403/03/19 - 16:10
کد خبر: 507084

۳.۵ میلیارد از مردم دنیا بدون روادید می‌توانند به ایران سفر کنند

۳.۵ میلیارد از مردم دنیا بدون روادید می‌توانند به ایران سفر کنند

وزیر میراث فرهنگی با بیان اینکه امروز با ۳.۵ میلیارد نفر از مردم دنیا لغو روادید داریم،گفت: این افراد می‌توانند با یک بلیت وارد کشور شوند

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ عزت الله ضرغامی، در مراسم گرامیداشت هفته صنایع دستی که صبح شنبه 19 خرداد 1403 در سالن فجر وزارت میراث فرهنگی برگزار شد،گفت: ما در صنایع دستی تنوع بالای داریم و به همه حق انتخاب می‌دهیم .

وی ادامه داد: رئیس جمهور شهید همیشه روی صنایع دستی تاکید ویژه داشت. تحول در هر حوزه تحول در نگاه است. تقریباً در همین وزارتخانه صنایع دستی را مأموریتی درجه 2 می‌پنداشتند اما در حال حاضر مأموریت‌های آن درجه یک هست چون رئیس جمهور شهید تحول در نگاه را ایجاد کرد. 

ضرغامی بیان کرد: به شهید رئیسی گفتم که صادرات صنایع دستی را باید آزاد کنیم، هر کسی هر اندازه خواست صنایع دستی بیرون ببرد به او اجازه دهیم تا با این کار رونق در داخل ایجاد ‌شود. مشکلاتی مثل پیمان‌سپاری ارزی داریم اما با دفاعی که رئیس جمهور از صنایع دستی کرد بسیاری از مشکلات حل شد.

وی افزود: امروز با 3.5 میلیارد نفر از مردم دنیا لغو روادید داریم و این افراد می‌توانند با یک بلیت وارد کشور شوند و  بابیش از 30 کشور دنیا روادید یک طرفه لغو شده است.این کار مهمی بود که در حوزه گردشگری و با همکاری شهید رئیسی انجام شد، اتفاقی که شاید در ابتدا بسیار سخت به نظر می‌رسید. گفتم اگر می‌خواهید گردشگری ایران رونق بگیرد سختگیری که ما در حوزه صدور روادید داریم را کمتر کنیم و به صورت یکطرفه ویزا را برداریم که ایشان هم قبول کرد.

ضرغامی گفت: بسته بندی یکی از مشکلات صنایع دستی ماست. آئین نامه اهدای هدیه به مقامات توسط دستگاه‌های دولتی اصلاح شد و تمام‌دستگاه‌ها باید صنایع دستی هدیه بدهند و برای شخصیت‌های درجه 1 و 2 نیز مشخص شده است باید آنقدر صنایع دستی خوب بسته بندی شده باشد که من بگویم چیز دیگری جز صنایع دستی فاخر نباید اهدا کرد.

وی ادامه داد: هر کسی که دنبال صادرات صنایع دستی هست هیچ مشکلی ندارد چون رئیس جمهور آن را حل کرد. در حوزه صنایع دستی هم کارهای خوبی شده است ولی هنوز اول راه هستیم، تنوع و ارزشی که این هنر دارد زیاد است همچنین در این حوزه بیمه 10 هزار نفر انجام شد که کار بسیار بزرگی است.

وزیر میراث فرهنگی گفت: باید از حوزه صنایع دستی تنوع ایجاد کرد. شعار دوره جدید جشنواره ما پیوند نسلی هست. باید زبان نسل جدید را بلد باشیم و به علائق و سلیقه‌های آن‌ها توجه کنیم.

وی افزود: مردم امروز مشکل معیشت دارند بخشی از مردم صنایع دستی را از سبد خرید حذف کرده‌اند چون نمی‌توانند خریداری کنند پس باید آن را کاربردی کنیم تا احساس نکنند که این کالا تنها تزئینی است، بلکه کاربرد هم دارد. رئیس جمهور روی عرضه تاکید داشت به همین دلیل دستور داد همه فرمانداران در ورودی شهرها بازارچه صنایع دستی ایجاد کنند، برخی از افراد این کار را کرده‌اند اما فرمانداران بسیاری از شهرها این کار را نکرده‌اند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
«بزک نمیر بهار میاد» این‌بار در لایحه خزر
وقتی برای پهلوی و ضدانقلاب همه‌چیز مهم است جز خون بچه‌های ایران
پزشکیان فردا دوشنبه به قرقیزستان می‌رود
مهمانان کنفرانس وحدت اسلامی به زیارت مزار رهبر شهید انقلاب رفتند
جلیلی: صرفاً بازگویی ضعف‌ها راهگشا نیست؛ باید ظرفیت‌ها را به میدان آورد
«دنتال طلا» پلمب شد
تشدید بحران در ائتلاف حاکم اسرائیل؛ حمله پسر نتانیاهو به بن‌گویر
دست‌کم ۸ نفر در ایلینوی آمریکا هدف گلوله قرار گرفتند
فرار فرزند نتانیاهو از آمریکا به دلایل امنیتی
یمن: عربستان در پرونده ورود داروها کارشکنی می‌کند
پیام فرمانده کل سپاه در پی قهرمانی والیبالیست‌های نوجوان ایران
روسیه برای حملات گسترده علیه اوکراین آماده می‌شود
حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
باران در ارتفاع البرز مرکزی و شمال، گردوخاک در جنوب، شرق و شمال‌شرق
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تمدید شد
ارتقای خدمات رفاهی دانشجویان در اولویت سازمان امور دانشجویان
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
چین بیشترین هزینه را برای احیای بازدارندگی ایران پرداخت کرد!
از تفاهم تا تحریم / تنگه هرمز، گرفتار تفاهم‌نامه اسلام‌آباد
تیم ملی والیبال پسران زیر ۱۷ سال ایران با پیروزی مقابل فرانسه، قهرمان جهان شد
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تمدید شد
ارتقای خدمات رفاهی دانشجویان در اولویت سازمان امور دانشجویان
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
افزایش ۱۲۵ درصدی رشته‌محل‌های جدید کارشناسی ارشد دانشگاه پیام‌نور
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
آغاز پیش‌ ثبت نام خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) از امروز
زمان‌بندی انتخاب واحد نیم‌سال اول دانشگاه آزاد اسلامی اعلام‌ شد
رشته روابط بین المل و دیپلماسی با ۹۰ درصد تغییر به دانشگاه ها ابلاغ شد
۵ شهریور آخرین مهلت اعلام علاقه‌مندی به آزمون‌های عملی کنکور ۱۴۰۵
تقویم آموزشی ۱۴ دانشگاه برتر کشور/ شروع کلاس‌ها از اواخر شهریور
آغاز انتخاب رشته داوطلبان مجاز آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ از ۵ شهریور
اعلام نتایج تکمیل ظرفیت دوازدهمین امتحان مشترک دستگاه‌های اجرایی
افتتاح دفتر تبادل علم و فناوری جهان اسلام در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
نتایج اولیه آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
دستگیری ۸۴ متخلف و کلاهبردار کنکور سراسری/ شناسایی ۲ نفر پس از تصویربرداری از سؤالات کنکور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top