تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/03/22 - 12:28
کد خبر: 507443

بررسی اعتراض نمایندگان به عضویت در کمیسیون‌ها فردا انجام می‌شود

بررسی اعتراض نمایندگان به عضویت در کمیسیون‌ها فردا انجام می‌شود

سخنگوی رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: برخی از نمایندگان به امتیازات داده شده برای حضور در کمیسیون‌های تخصصی اعتراض داشتن به همین جهت برای بررسی این اعتراضات فردا جلسه هئیت رئیسه مجلس با روسای شعب برگزار می‌شود

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی سخنگوی رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: برخی از نمایندگان به امتیازات داده شده برای حضور در کمیسیون‌های تخصصی اعتراض داشتن به همین جهت برای بررسی این اعتراضات فردا جلسه هئیت رئیسه مجلس با روسای شعب مجلس برگزار می‌شود.

گفتنی است در آیین‌نامه داخلی مجلس روند عضویت نمایندگان در کمیسیون‌های تخصصی را تشریح کرده است که به موجب آن،‌ نمایندگان ظرف مدت سه روز از زمان آغاز به کار مجلس باید فرم‌های امتیازبندی را از شعبه مربوطه دریافت و پر کرده و تحویل هیات رئیسه مجلس دهند.

هیات رئیسه پس از دریافت نظر شعب و تعیین امتیاز و رتبه‌بندی، نسبت به تکثیر و توزیع گزارش آن اقدام می‌کند. نمایندگان معترض می‌توانند پس از توزیع گزارش، اعتراض خود را نسبت به امتیازها به هیات رئیسه ارائه کرده تا هیاتی مشترک، متشکل از هیات رئیسه مجلس و روسای شعب با دعوت از نماینده معترض به امتیاز خود، به اعتراضات رسیدگی و اعلام نظر کنند. پس از اتمام این مراحل هیأت رئیسه نسبت به تعیین و اعلام فهرست اعضای کمیسیون‌های تخصصی بر مبنای امتیازات هر فرد، اقدام می‌کند. 

پس از اعلام اسامی اعضای کمیسیون‌های تخصصی، در صورتی‌ که هر یک از نمایندگان به کمیسیون انتخاب شده اعتراض داشته باشد، می‌تواند اعتراض خود را مکتوب به هیات رئیسه مجلس ارائه کرده تا این هیات مشترک با استماع نظرات معترضان و بررسی اعتراض‌های واصله نسبت به تعیین نهائی اعضای کمیسیون‌های تخصصی اقدام کند.

امتیازبندی و تعیین اعضای هر کمیسیون به ترتیب از کمیسیون‌هایی که بیشترین متقاضی دارد، انجام می‌شود و پس از تکمیل اعضای این کمیسیون‌ها، نمایندگان بازمانده از اولویت اول انتخابی خود، با متقاضیان اولویت اول کمیسیون بعدی امتیازبندی و تعیین کمیسیون می‌شوند.

نمایندگانی که در هیچ‌یک از اولویت‌های خود انتخاب نشده‌اند، موظفند از دیگر کمیسیون‌های تکمیل نشده، دو اولویت دیگر را تعیین کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ارسال پیامک ممنوع‌الورود شدن به تعدادی از دانشجویان شریف
محور اطلاع‌رسانی قدردانی از مادران است
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top