تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/03/23 - 10:27
کد خبر: 507519

بروز شکاف در ستاد انتخاباتی پزشکیان +جزئیات

بروز شکاف در ستاد انتخاباتی پزشکیان +جزئیات

این انتقادات را باید نزاع میان دو کمپین موازی در اطراف پزشکیان دانست که طیف رادیکال به مدیریت ربیعی و صالحی در برابر عباس عبدی و جلائی پورها، قرار دارند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بررسی مطالب مطرح شده از سوی اصلاح طلبان در شبکه های اجتماعی بیانگر آن که آنان تصریح می کنند که اولین حضور تلویزیونی پزشکیان نه تنها تقویت کننده موج بسیار اولیه بعد از اعلان تایید صلاحیت ایشان نبوده بلکه به شدت موج شکنی داشته و چه بسا ترمز ستادها را نیز کشیده است.

این بخش از اصلاح طلبان با بررسی گفتگوی تلویزیونی پزشکیان از تاکید این نامزد انتخاباتی بر عدالت قومی، منطقه‌ای، لزوم ثبات و هم راستایی برنامه‌های دولت، باز ارزیابی اقتضایی برنامه های دولت و هدف گیری مخاطب عام به عنوان نکات خنثی این گفتگو سخن به میان آوردند که برانگیزاننده برای مخاطبان نبود.

اصلاح طلبان همچنین از ۶ نکته و محور موج شکنانه در گفتگوی پزشکیان انتقاد کرده و این محورها را مانع آفرین تداوم موج شکل گرفته دانسته‌اند.

عدم نقد دولت و نیز عدم ورود و نقد سیاست خارجی حاکمیت به عنوان یکی از موانع اصلی پیشرانی رشد و توسعه از مهترین انتقادات طیف رادیکال حامی پزشکیان در انتخابات است.

گفتنی است بیان این مطالب در بطن و متن خود بیانگر آن است که طیف رادیکال جریان اصلاحات پشت پرده این انتقادات بوده و محور اصلی انتقادات خود را پرهیز پزشکیان از تولید تنش و بیان زاویه با حاکمیت تعریف کرده اند.

گفتنی است از سوی دیگر باید اشاره داشت که این انتقادات را باید نزاع میان دو کمپین موازی در اطراف پزشکیان دانست که طیف رادیکال به مدیریت ربیعی و صالحی در برابر عباس عبدی و جلائی‌پور قرار دارند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
معماری نوین روابط منطقه‌ایمعماری نوین روابط منطقه‌ای
ترویج ازدواج و فرزندآوری بزرگ‌ترین ایثار برای آینده ایران است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top