تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/03/23 - 10:31
کد خبر: 507522

مجروح شدن یک آمر به معروف در آبشار یاسوج

 مجروح شدن یک آمر به معروف در آبشار یاسوج

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کهگیلویه و بویراحمد گفت: یک آمر در حال تذکر به افرادی بود که در حال مصرف مشروبات الکلی بودند، اما این افراد حین متواری شدن، وی را مورد ضرب و شتم قرار می‌دهند و با حالت مستی به او حمله ور می‌شوند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حجت الاسلام حمزه پیشقدم با بیان اینکه که نگران این وضعیت هستیم، گفت: متاسفانه ساعت یک و ۳۰ دقیقه بامداد سه شنبه ۲۲ خرداد ماه ۱۴۰۳ گزارشی از اتفاق تلخی دیگر و مجروح شدن یکی از نیروهای آمر به معروف در پارک آبشار یاسوج دریافت شد که امیدوارم این اتفاقات هشداری برای مسئولان و متولیان امر باشد که چاره‌ای بیندیشند. این آمر در حال تذکر به افرادی بود که در حال مصرف مشروبات الکلی بودند، اما این افراد حین متواری شدن فرد آمر به معروف را مورد ضرب و شتم قرار می دهند و با حالت مستی به وی حمله ور می شوند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: ضارب در صحنه با کمک نیروهای انتظامی دستگیر شد و پرونده قضایی برای او تشکیل گردید و موضوع در حال بررسی است. پزشک معالج اصابت چاقو به آمر به معروف را تایید می کند.

حجت الاسلام پیشقدم با بیان اینکه مقابله با اراذل و اوباش و حفظ نوامیس وظیفه همگانی و تکلیف حاکمیتی است و همگان باید در صحنه باشند، تصریح کرد: محیط‌های تفریحی و عمومی متعلق به همه افراد و اقشار است نباید اجازه دهیم عده‌ای معدود دست به اقدامات ناشایست و خلاف دین و عرف بزنند.

وی ادامه داد: پیشنهاد ما برای پارک آبشار یاسوج اینست که علاوه بر کارهای فرهنگی باید نظارت دستگاه‌های امنیتی، انتظامی و نظامی هم بیشتر شود در صورت نظارت بیشتر و قوی‌تر قطعا شاهد چنین اتفاقات تلخی نخواهیم بود.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: مقابله با منکر و زشتی و برخورد با خاطیان مطالبه مردمی است؛ ما در مسیر امنیت استان شهید داده‌ایم و باید پاسدار خون شهیدان خودمان باشیم و اجازه عرض اندام به اراذل و اوباش ندهیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آزادی ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی با پیگیری رئیس دانشگاه
آغاز ثبت نام جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد
سهراب بختیاری زاده سرمربی تیم فوتبال استقلال شد + عکس
گفت‌وگوی گروسی و عراقچی درباره مذاکرات ایران و آمریکا
هوای تهران از ابتدای سال فقط ۶ روز پاک بوده است
تسهیلات رفاهی دستیاران پزشکی در ۱۴۰۵
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
شعبان بی‌مخ‌ها علیه دانشجو/ از به هم ریختن مراسم عزاداری تا چاقوکشی در دانشگاه!
ابزارهای انضباطی، تنها راه مواجهه با خشونت طلبان دلنشگاه
وقتی «سایه جنگ» هم کارگر نیست
کاریکاتور| بزرگنمایی ۵۰۰ درصدی از پهلوی توسط بی‌بی‌سی و اینترنشنال
راهنمایان گردشگری، معماران تصویر ایران در جهان هستند
آماده شدن مسلمانان جهان برای ماه رمضان +عکس
مراسم افتتاحیه سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم +عکس
ایرانیان همواره با علوم قرآنی عجین و در آن پیشتاز بوده‌اند
پیگیری وزیر علوم از رئیس‌جمهور برای اعزام دانشجو به خارج
دانشگاه رازی در مسیر ارتقای نقش ملی و بین‌المللی قرار دارد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top