تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/03/24 - 09:24
کد خبر: 507666

حمزه دستیار؛

اجماع مردم محور

اجماع مردم محور

اینک که همه خواهان اجماع هستند و تا حدود بسیار زیادی انتخابات به شرایط ۷۶ و ۹۲ نزدیک است، ما هم موافق اجماعیم، اما اجماع متکی به رای مردم، اجماع از پایین به بالا، نه اجماع دستوری، نه اجماع گعده ای و نه اجماع منافع شخصی!

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ یادداشت از حمزه دستیار*/// شاید این مهم ترین مطلبیست که در این انتخابات می نویسم، دعوای همیشگی این سال‌ها در بین جریان منتسب به انقلاب، بحث وحدت، وفاق یا اجماع بوده و هست.

اینک در این انتخابات مهم و اساسی باید جریان جوان انقلابی نشان دهد قدرت جریان سازی و راه اندازی حرکت عمومی مردم محور را دارد، حرکت های برخواسته از کف جامعه و برآیند نگاه عامه جماعت دوستدار انقلاب، امسال دیگر اجازه ندهیم با چند معامله پشت درهای بسته و تقسیم کابینه و قدرت، اجماعی از بالا به پایین به جامعه تحمیل شود، اینک که همه خواهان اجماع هستند و تا حدود بسیار زیادی انتخابات به شرایط ۷۶ و ۹۲ نزدیک است، ما هم موافق اجماعیم، اما اجماع متکی به رای مردم، اجماع از پایین به بالا، نه اجماع دستوری، نه اجماع گعده ای و نه اجماع منافع شخصی!

کاش جوانان، تشکل ها و جریان های مردمی با پیوستن و بسط دادن پویش اجماع از  پایین به بالا و نه به اجماع دستوری یا  اجماع مردم محور کمک کنند در نهایت گزینه جریان انقلاب رئیس جمهور مقبول، شایسته و اصلحی انتخاب شود.
این اجماع می‌تواند در روزهای واپسین انتخابات از دل ارزیابی تجمیعی معتبرترین نظرسنجی های ملی دربیاید.

لطفاً شما هم این پویش را تبلیغ کنید.

*فعال سابق دانشجویی

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ادعای تل آویو: از «علی الطاهر» عقب‌نشینی خواهیم کرد
یحیی سریع: عربستان طی ۲۴ ساعت گذشته ۵۸ بار به یمن حمله کرد
انفجار بمب مقابل یک کلیسا در حماه سوریه
تقسیم امتیازها در کرمان، مس باز هم نبرد
قبل از زنگ مدرسه، این قرارداد را امضا کنید!
از جذب دختران در دبیرستان پلیس تا دستور تیر برای برخورد با سارق
برپایی میز خدمت همیاران سلامت در دانشگاه‌ها همزمان با آغاز سال تحصیلی
توضیح شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی درباره ابهامات حذف سهمیه بنزین
اعلام جرم دادستانی تهران علیه عوامل برنامه «با ضیا»
حق کودک بر حریم خصوصی
واکنش عجیب قالیباف به خبر نفتی بلومبرگ با کارتون سیمپسون‌ها
بختیاری‌زاده: امیدوارم السد را شکست دهیم
آموزش‌ ۱۰۰۰ گردان‌ مقاومت‌ ملی جان‌فدا آغاز می‌شود
ادعای جانسون: جنگ علیه ایران ادامه پیدا نمی‌کند
ادعای حبس نیروهای سپاه در تونل‌های علی‌الطاهر صحت ندارد
دیدار شی و ترامپ در آستانه لغو
تعویق نشست منطقه‌ای درباره تنگه هرمز در عمان
چگونه یک ایده دانشجویی را به یک کسب‌وکار واقعی تبدیل کنیم؟
سنگ عقیق سلیمانی داوودی اصل چیست؟
اپ برنامه ریزی روزانه چطور به مدیریت درس و کارهای دانشجویان کمک می کند؟
موثرترین روش های پاک کردن موی حیوان خانگی از روی فرش
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top