تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/04/03 - 21:27
کد خبر: 508572

واکنش وزارت بهداشت به ادعای ظریف درباره واردات واکسن کرونا

واکنش وزارت بهداشت به ادعای ظریف درباره واردات واکسن کرونا

مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت در اطلاعیه‌ای در خصوص ادعای مطرح شده توسط نماینده یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری در خصوص واردات واکسن در دولت دوازدهم توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت در اطلاعیه ای در خصوص ادعای مطرح شده توسط نماینده یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری در خصوص واردات واکسن در دولت دوازدهم توضیحاتی ارائه کرد.

متن این اطلاعیه به شرح زیر است:

بسمه تعالی

پیرو ادعای مطرح شده توسط نماینده یکی از کاندیداهای محترم ریاست جمهوری در خصوص واردات واکسن در دولت دوازدهم، ضروری است جهت تنویر افکار عمومی و ممانعت از تحریف تاریخ، موارد ذیل به اطلاع مردم شریف ایران رسانده شود:

بر اساس مستندات موجود در مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که قابل استعلام از جمعیت هلال احمر و گمرک جمهوری اسلامی ایران است، بر خلاف ادعای جناب آقای دکتر ظریف مبنی بر واردات 120 میلیون دوز واکسن در دولت جناب آقای روحانی، عدد واقعی 28 میلیون و 700 هزار دوز بود که تا پایان دولت دوازدهم 18 میلیون دوز تزریق شده بود و آمار واردات واکسن در هفته‌های اول دولت شهید رئیسی و با ورود مستقیم و موثر ایشان و ایجاد تسهیلات لازم و هماهنگی‌های صورت گرفته بین دستگاه‌های اجرایی و تامین اعتبار، تا اواسط شهریور 1400 ، تعداد واکسن‌های وارداتی به بیش از 121 میلیون دوز رسید.

همزمان با واردات و نیز حمایت کامل از چرخه تولید واکسن‌های داخلی، تدابیر لازم جهت تزریق گسترده با ایجاد هماهنگی‌های منسجم بین بخشی و فعال نمودن کلیه ظرفیت‌های مردمی در دولت سیزدهم صورت گرفت و بیش از 155 میلیون دوز واکسن شامل واکسن‌های تولید داخل و وارداتی تزریق شد که این رخداد با ثبت تزریق بیش از 1.6 میلیون دوز در روز توانست رکورد جدیدی را در بین کشورهای منطقه ثبت نماید.

جناب آقای دکتر ظریف به نظر فراموش کردید که در دولت دوازدهم جان هزاران ایرانی بازیچه سیاسی بازی شما و دولت متبوع تان شد و در واکنش به اعتراض مردم عزیز برای تعلل در واردات واکسن، نپیوستن به fatf و تحریم‌ها را بهانه می‌کردید، حال چه شده پس از گذشت 3 سال از تلاش‌های دولت سیزدهم و پیگیری‌های جدی شخص رئیس جمهور شهیدمان برای واردات انبوه واکسن و نجات جان هزاران ایرانی، ادعای جدید و مصادره این دستاورد برای دولت دوازدهم را مطرح می کنید که جای شگفتی دارد.

یقیناً اگر در زمان خود به ترک فعل‌ها رسیدگی می‌شد امروز طلبکار نبودید. مردم می‌دانند و تاریخ هم قضاوت کرد که شما و دولت تان به دلیل اهمال در مرگ هزاران هموطن عزیز شریک بودید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وقتی سوءمدیریت ذوب‌آهن زیر سایه «خانواده ولنگار» پنهان می‌شود +عکس
وقتی سوءمدیریت ذوب‌آهن زیر سایه «خانواده ولنگار» پنهان می‌شود +عکس
هدیه ۲۰۰ میلیون تا یک میلیاردی معاونت علمی به پژوهشگران برتر ۳ دانشگاه
نقشه جامع علمی به‌روز شد؛ موافقان و مخالفان تاثیر قطعی معدل در کنکور
قانون مهریه در ترازو/ حبس‌زدایی یا تضعیف حقوق زنان؟
روبات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!
پیام ضعف نفرستید
هشدار قرمز سازمان هواشناسی برای برخی استان‌ها
بازگشت ۱۴ زن زندانی به کانون گرم خانواده
فیلم| ۳ بار هزینه برای ثبت یک معامله ملکی و هزینه اضافه که روی دست مردم است
کاهش قند خون بروز بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
فرار رو به جلوی صالحی امیری
روایت آیت‌الله علم‌الهدی از جایگاه شیشه‌ای بانوان در استادیوم آزادی
پزشکیان: درآمد اصلاح نرخ سوخت خرج معیشت مردم می‌شود
آتش‌سوزی سینما ایران در لاله‌زار نتیجه رهاشدگی بناهای تاریخی
واکنش باشگاه پرسپولیس به درگیری رفیعی با سرپرست آلومینیوم
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
وزیر خارجه مصر: اسرائیل درباره بازگشایی گذرگاه رفح دروغ می‌گوید
عارف: از مردم برای همراهی با طرح اصلاح قیمت بنزین تشکر می‌کنیم
راه‌اندازی کارزارها، گامی مهم برای کمک به حل مسائل است
پیام تسلیت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پی رحلت آیت‌الله شاهچراغی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top