تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/04/04 - 12:28
کد خبر: 508670

کاهش قیمت نفت به ۸۵ دلار

کاهش قیمت نفت به ۸۵ دلار

قیمت نفت امروز تحت تاثیر تحولات اقتصادی آمریکا کاهش یافت و تاثیر خطرات ژئوپلتیکی بر قیمت‌ها خنثی شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ قیمت نفت به علت نگرانی در مورد بالا ماندن نرخ بهره آمریکا برای مدت طولانی‌تری، در معاملات امروز کاهش یافت.

هر بشکه نفت برنت با 6 سنت کاهش 85.18 دلار فروخته و هر بشکه خام آمریکا با 8 سنت کاهش 80.65 دلار معامله شد.

به گفته تحلیلگران به نظر می‌رسد، دلار آمریکا به علت انتشار شاخص مدیران خرید آمریکا در جمعه شب و نگرانی‌های سیاسی در آستانه انتخابات فرانسه تقویت شده است که تقویت این ارز از جذابیت نفت برای مالکان سایر ارزها می‌کاهد.

 هر دلار تقویت شود، قیمت نفت که با دلار قیمت‌گذاری می‌شود برای مالکان ارزهای دیگر گران‌تر آب می‌خورد.

شاخص دلار که ارزش دلار را در برابر 6 ارز بزرگ در جهان می‌سنجد در روز جمعه پس از اینکه آمار مدیران خرید آمریکا نشان داد فعالیت تجاری در این کشور به بالاترین رقم 26 ماه گذشته رسیده است، افزایش یافت.

با این حال، هر 2 شاخص نفتی طی هفته گذشته به علت بروز نشانه‌هایی از افزایش تقاضا در آمریکا، بزرگ‌ترین مصرف‌کننده نفت در جهان و ادامه کاهش تولید اوپک پلاس، حدود 3 درصد افزایش یافتند. 

تحلیلگران بانک ANZ در یادداشتی برای مشتریان خود نوشته‌اند، ذخایر نفت خام آمریکا کاهش یافته درحالی‌که ذخایر بنزین برای هفتمین هفته متوالی افزایش یافته و مصرف سوخت جت به سطح سال 2019 بازگشته است.

در عین حال، خطرات ژئوپلیتیکی در خاورمیانه به علت جنگ غزه و افزایش حملات پهپادهای اوکراینی به پالایشگاه‌های روسیه نیز همچنان قیمت نفت را بالای 80 دلار نگه داشته است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
استقرار سامانه‌های پدافندی نزدیک اقامتگاه ترامپ+ تصاویر
از کدام شهرهای ایران می‌توان با قطار به مشهد سفر کرد؟
با سرمایه کم چه بخریم؟ طلا، نقره یا تتر؟ راهنمای سرمایه‌گذاری در سال ۱۴۰۵
۷ نکته مهم که قبل از سرمایه‌گذاری در بورس باید بدانید!
جنگ با ایران هزینه‌های سنگینی دارد
وکیل خانواده ایرانی در سیدنی؛ از مهریه تا سفر فرزند به ایران
پسوریازیس قلب و مفاصل را هم درگیر می‌کند
مولاژ چیست و چرا در آموزش پرستاری و پزشکی اهمیت دارد؟
بررسی پراپ سرمایه‌گذار برتر؛ مقایسه پلن A و B، قوانین، برداشت و ریسک
فروش آب مقطر ۱۵۰ میلیون تومانی به جای داروی اصلی
واکنش عراقچی به اظهارات صدراعظم آلمان
سقوط تریلی از ارتفاع ۴۰ متری
تغییر غیرمنتظره در بدن که نشانه هشدار اولیه سرطان پانکراس است
موج جشن‌های خارجی در ایران!
حمله‌ور شدن صهیونیستها به خانواده فلسطینی هنگام برداشت زیتون
بازسازی فاز ۱۴ پارس جنوبی در مراحل پایانی
بیش از هزار حمله رژیم صهیونیستی به سوریه طی کمتر از دو سال
شانس مدال برنز برای میلاد والی‌زاده زنده شد
ترکیب تیم فوتبال پرسپولیس برای دیدار با نساجی اعلام شد
ممنوعیت حضور پرستاران در امور اداری
پرونده وطن فروشان با قاطعیت رسیدگی می شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top