تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/04/07 - 22:48
کد خبر: 508996

خدمات دولت شهید رییسی بی سابقه است

خدمات دولت شهید رییسی بی سابقه است

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: شهید آیت الله رئیسی سرباز ولایت و خادم ملت بود و خدماتی که در دولت شهید رییسی انجام شد بی سابقه است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حجت الاسلام والمسلمین عبدالله حاج صادقی عصر پنجشنبه در آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت رئیس جمهور شهید و همراهانش در ارومیه با اشاره به احیای فرهنگ ایستادگی و مقاومت توسط شهید خدمت آیت الله رئیسی، افزود: این شهید بزرگوار سرباز ولایت و خادم ملت بود و همین موضوع باعث شد تا در دل مردم قرار گیرد و ثابت کرد شرط سرباز ولایت بودن خادم ملت بودن است.

وی با عنوان این که امروز انقلاب اسلامی و گفتمان آن در منطقه و جهان در عالی‌ترین مرتبه موفقیت قرار دارد افزود: در هیچ زمانی صهیونیسم بین الملل به این حد منزوی نبوده و در سرازیری سقوط قرار نداشته است.

حجت الاسلام صادقی ادامه داد: امروز گفتمان ایستادگی و مقاومت در برابر ستمگران نه فقط در کشورهای منطقه بلکه وارد کشورهای اروپایی و آمریکایی نیز شده است. نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عزت و اقتدار جبهه مقاومت را موجب پاسخ‌های کوبنده ایران اسلامی به رژیم منحوس صهیونیستی دانست و خاطرنشان کرد: اقتدار ایران اسلامی به حدی رسیده است که عملیات وعده صادق را از خاک جمهوری اسلامی علیه رژیم منحوس صهیونیستی انجام می‌دهد اما این رژیم اشغالگر جرأت پاسخ ندارد.

وی تصریح کرد: هیچ دولتی اراده زدن اسرائیل را نداشت اما جمهوری اسلامی نشان داد آمریکا و اسرائیل را می‌شود با قدرت در هم کوبید و هیمنه پوشالی آنان را به جهانیان نشان داد. وی تاکید کرد: انقلاب اسلامی هم قدرت دارد و هم اراده به کارگیری قدرت را دارد که این خیلی مهم است.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به این که هرسال انقلاب اسلامی در حال پیشرفت بوده و جبهه کفر و استکبار نیز در سراشیبی سقوط قرار دارد گفت: رهبری انقلاب و مردم همیشه در صحنه دو عامل مهم ابقای نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند چرا که رهبری همواره در برهه‌های حساس توانسته است امید را در جامعه زنده کرده و نقشه‌های شوم دشمنان را نقش برآب کند و مردم نیز به عنوان پشتوانه انقلاب همیشه در صحنه بوده اند و خواهند بود.

حجت الاسلام والمسلمین حاج صادقی با اعلان این که خدماتی که در دولت شهید رئیسی انجام شد بی سابقه است افزود: باید کسی در انتخابات پیش رو انتخاب شود که سرباز نظام باشد نه سربار نظام و این که به حکمرانی دینی اعتقاد قلبی داشته باشد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه نیز در این آئین با اشاره به این که ادامه راه شهدای خدمت با حضور پرشور در پای صندوق‌های رأی امکان پذیر است گفت: یکی از شاخصه‌های مهم این شهید عزیز اطاعت از امر رهبر معظم انقلاب بود و باید در انتخابات ریاست جمهوری به کسی رأی دهیم که از همه بیشتر به مبانی نظام اسلامی مقید و مصمم باشد. حجت الاسلام والمسلمین قریشی افزود: طبق فرمایش‌های و تأکیدات رهبر معظم انقلاب در انتخابات پیش رو باید کسی را انتخاب کنیم که وفاداری بیشتری به آرمان‌های نظام اسلامی داشته و به مبانی دینی به صورت کامل معتقد باشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
واکنش چین به ادعای ترامپ درباره تشدید تحریم‌ها علیه ایران
۵ آزمون علوم پزشکی با حضور ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برگزار شد
تازه‌ترین واکنش عمان به تحولات تنگه هرمز
دفتر نتانیاهو: نوار غزه قبل از خلع سلاح حماس بازسازی نخواهد شد
مرشایمر: محاصره دریایی ایران باعث تضعیف آمریکا در شرق آسیا شده است
افزایش شمار شهدای غزه به ۷۳ هزار و ۴۱۷ نفر/ شهادت ۲۱ هزار کودک فلسطینی
واکنش چین به ادعای ترامپ درباره تشدید تحریم‌ها علیه ایران
کره جنوبی: کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد
وقوع حادثه دریایی در سواحل یمن
نگرانی امارات نسبت به تبعات اقدام علیه ایران
نیویورک تایمز: جنگ ترامپ علیه ایران یک اشتباه راهبردی و نمایش مضحک است
واکنش‌ها به «تحریم‌های اقتصادی خفه‌کننده» ترامپ
موردی از لو رفتن سوالات کنکور نداشتیم/ رصد کلاهبرداران توسط پلیس فتا
دفترچه سوالات علوم تجربی کنکور ۱۴۰۵ منتشر شد/ زمان انتشار کلید اولیه
حدود ۵۹ هزار داوطلب اصفهانی آماده رقابت در کنکور / افزایش ۹ درصدی داوطلبان
کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد
پرونده اصلاح سهمیه‌های کنکور روی میز شورای عالی انقلاب فرهنگی
میزان تاثیر معدل و سهم آزمون در کنکور ۱۴۰۵
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون ارشد اعلام شد/آغاز آموزش دانشجویان از اوایل آبان
 طرح مقابله با نفوذ؛ بسترساز امنیت ارتباطات خارجی + نسخه نهایی
نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود
۵ آزمون علوم پزشکی با حضور ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برگزار شد
موردی از لو رفتن سوالات کنکور نداشتیم/ رصد کلاهبرداران توسط پلیس فتا
دفترچه سوالات علوم تجربی کنکور ۱۴۰۵ منتشر شد/ زمان انتشار کلید اولیه
حدود ۵۹ هزار داوطلب اصفهانی آماده رقابت در کنکور / افزایش ۹ درصدی داوطلبان
کارنامه داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد منتشر شد
پرونده اصلاح سهمیه‌های کنکور روی میز شورای عالی انقلاب فرهنگی
میزان تاثیر معدل و سهم آزمون در کنکور ۱۴۰۵
زمان اعلام نتایج نهایی آزمون ارشد اعلام شد/آغاز آموزش دانشجویان از اوایل آبان
نتایج نهایی کنکور و آزمون پذیرش دانشجو معلم نیمه دوم آبان اعلام می‌شود
آزمون گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار شد
فعال‌سازی طرح بورسیه‌های متقابل میان دو کشور ایران و مالزی
دانشجویان از مهر ماه با ۳ کارنامه وارد بازار کار می‌شوند
رقابت یک میلیون نفر در کنکور ۱۴۰۵/ تلاش برای اعلام نتایج در آبان ماه
راهکار پژوهشگران دانشگاه تهران برای اندازه‌گیری آلاینده‌های خطرناک
مشکلات تأمین مالی حقوق اعضای هیئت علمی به‌زودی رفع می‌شود
کارنامه نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ منتشر شد
فرآیند انصراف، محرومیت از تحصیل و تسویه‌ دانشجویان علوم پزشکی اعلام شد
ساعت ۲۴ امروز آخرین فرصت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور سال ۱۴۰۵
علی پیر: آیا مدرک دانشگاهی در عصر هوش مصنوعی کافی است؟
کارنامه علمی آزمون دستیاری منتشر شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top