تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/04/12 - 00:23
کد خبر: 509366

‌بالاترین رشد تولید خودرو‌ در دولت شهید‌جمهور محقق شد

‌بالاترین رشد تولید خودرو‌ در دولت شهید‌جمهور محقق شد

با همت دولت سیزدهم برای رفع موانع تولید خودرو در سال ۱۴۰۱‌، بالاترین رشد تولید خودرو ‌بین کشورهای دارای تولید بیش از یک میلیون دستگاه، در ایران ثبت شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»،  به هم ریختگی و تلاطمات قیمت خودرو در فاصله سال‌های 1397 تا 1400 دولت دوم روحانی هنوز در خاطره مردم مانده است. طی این سال‌ها به علت کاهش شدید تولید خودرو به زیر یک میلیون دستگاه در سال فاصله قیمت خودرو از کارخانه تا بازار به شدت افزایش یافته بود و حضور دلالان در بازار خودرو به شدت بیداد می‌کرد. از دیگر معضلات بازار خودرو در دولت دوم روحانی تولید خودروهای ناقص و انباشت ده‌ها هزار خودروی ناقص در پارکینگ خودروسازان به بهانه عدم وجود قطعه بود. بطوری که در سال 1397 در مجموع 956 هزار خودرو در کشور تولید شده بود که از این تعداد 200 هزار خودرو بصورت ناقص تولید شده بود. در سال 1398 نیز 582 هزار خودروی کامل و 250 هزار خودروی ناقص در کشور تولید شد  و در سال 1399 نیز 742 هزار خودروی کامل و 250 هزار خودروی ناقص در کشور تولید شده بود. در  سال 1400 نیز روند تولید خودروی ناقص در کشور ادامه داشت به طوری در این سال 200 هزار خودروی ناقص و 764 هزار خودروی کامل در کشور تولید شد.

اما با روی کارآمدن دولت شهید آیت‌الله ابراهیم رئیسی و اهتمام ویژه وی به تنظیم بازار خودروی سواری، بلافاصله وضعیت تولید و عرضه خودرو در کشور تغییر کرد و نه تنها بازار خودروی کشور از آن وضعیت آشفته خارج شد بلکه در سال 1401 بالاترین رشد تولید خودرو در دنیا برای ایران در بین کشورهای دارای تولید بالای یک میلیون دستگاه رقم خورد. این گزارش می‌افزاید: در سال 1401 بعد از 4 سال تولید خودرو در کشور به بالای یک میلیون دستگاه رسید بطوریکه در این سال یک میلیون و 340 هزار دستگاه خودرو در کشور تولید شد. همچنین در دولت شهید رئیسی تولید خودروهای ناقص و انباشته شدن خودرو در پارکینگ خودروسازان داخلی نیز پایان یافت.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top