تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/04/13 - 15:03
کد خبر: 509598

جزئیات سفر مخبر به قزاقستان

جزئیات سفر مخبر به قزاقستان

سرپرست ریاست‌جمهوری به‌منظور شرکت در بیست و چهارمین اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای امشب عازم آستانه پایتخت قزاقستان خواهد شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛سرپرست ریاست‌جمهوری به‌منظور شرکت در بیست و چهارمین اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای امشب در صدر هیئت عالیرتبه سیاسی و اقتصادی به آستانه پایتخت قزاقستان سفر می‌کند.

محمد مخبر در این سفر علاوه بر شرکت و سخنرانی در بیست و چهارمین اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای، دیدارهای دوجانبه‌ای نیز با برخی سران کشورهای عضو این سازمان خواهد داشت.

آستانه پایتخت قزاقستان روزهای ۱۳ و ۱۴ تیرماه میزبان اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای است.

کشورهای عضو سازمان شانگهای ۴۳ درصد از جمعیت جهان، ۲۵ درصد از تولید ناخالص، ۲۰ درصد از صادرات، ۲۰ درصد از واردات جهان و حدود ۲۳ درصد از اقتصاد جهانی را در اختیار دارند.

جمهوری اسلامی ایران از دهه گذشته درخواست عضویت رسمی در جمع ۸ عضو این سازمان (چین،‌ روسیه، هند،‌ قزاقستان، تاجیکستان، قرقیزستان، پاکستان و ازبکستان) را ارائه کرد که با آغاز دولت سیزدهم و تغییر رویکرد سیاست خارجی ایران، این درخواست در اولین حضور شهید سید ابراهیم رئیسی در اجلاس سران شانگهای در شهریور ۱۴۰۰ در تاجیکستان مورد پذیرش قرار گرفت.

پس از طی‌کردن فرایندهای قانونی داخل سازمان، نهایتاً در تیرماه ۱۴۰۲ و در بیست و سومین اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای به میزبانی هند که به شکل مجازی برگزار شد، ایران رسماً به جمع اعضای اصلی این سازمان پیوست تا دریچه‌ای از فرصت‌ها و ظرفیت‌های متنوع و متعدد در راستای منافع متقابل ایران و اعضای سازمان همکاری شانگهای به روی جمهوری اسلامی ایران و دیگر اعضا گشوده شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هورمون‌درمانی و آلزایمر؛ کدام زنان بیشتر سود می‌برند؟
راهکاری برای تخلیه انرژی کودکان
غش فرنگی خانم بازیگر و دریافت نشان بی‌فرهنگی
برنامه‌های صنعت برق برای عبور از زمستان اعلام شد
برخورد بانک مرکزی با روسای شعب متخلف در بازار ارز
منان رئیسی: ایران کشوری محاصره‌پذیر نیست
پیاتزا: به بازیکنان والیبال ایران خیلی افتخار می‌کنم/ ناامید هستم!
صالحی‌امیری: پایگاه‌های میراث ملی و جهانی باید تقویت شوند
خلیل‌زاده: شرایط برابری با تیم‌ها نداریم/ برای بازی اول مشکل داریم
نکونام: به جانشین بیرانوند اعتماد کامل داریم/ حریف را خوب می‌شناسیم
آمریکا: دور آتی مذاکرات لبنان و اسرائیل در رم برگزار خواهد شد
بن فرحان: اختلال در تنگه هرمز، بر کل اقتصاد جهانی تأثیر می‌گذارد
ادعای تل آویو: از «علی الطاهر» عقب‌نشینی خواهیم کرد
یحیی سریع: عربستان طی ۲۴ ساعت گذشته ۵۸ بار به یمن حمله کرد
انفجار بمب مقابل یک کلیسا در حماه سوریه
تقسیم امتیازها در کرمان، مس باز هم نبرد
قبل از زنگ مدرسه، این قرارداد را امضا کنید!
از جذب دختران در دبیرستان پلیس تا دستور تیر برای برخورد با سارق
برپایی میز خدمت همیاران سلامت در دانشگاه‌ها همزمان با آغاز سال تحصیلی
توضیح شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی درباره ابهامات حذف سهمیه بنزین
اعلام جرم دادستانی تهران علیه عوامل برنامه «با ضیا»
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top