تاریخ انتشار: شنبه 1403/04/16 - 09:37
کد خبر: 509799

تاثیر مکمل‌های غذایی در پیشگیری از تب دنگی

تاثیر مکمل‌های غذایی در پیشگیری از تب دنگی

وزارت بهداشت اعلام کرد : مصرف «مکمل‌های غذایی» تأثیری در پیشگیری از «تب دنگی» ندارند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از برنا، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، مصرف مکمل های غذایی را در پیشگیری یا بهبود علائم تب دنگی بی تاثیر دانست و ضمن هشدارنسبت به تبلیغات گمراه کننده در فضای مجازی، بر دریافت اطلاعات موثق از کانال وزارت بهداشت، تأکید کرد.

احمد اسماعیل زاده، با توجه به تبلیغات صورت گرفته در فضای مجازی در خصوص فروش ویتامین ها و مکمل‌ها برای پیشگیری از بیماری تب دنگی،گفت:هیچگونه شواهد علمی متقن در مورد نقش مکمل‌های غذایی در پیشگیری و کنترل علائم بیماری تب دنگی تاکنون وجود نداشته و تبلیغات ارائه شده در این خصوص هیچگونه وجهه علمی ندارد و مورد تایید وزارت بهداشت نیست؛ لذا افراد جامعه نباید خودسرانه به مصرف مکمل های غذایی روی بیاورند.

وی افزود:مصرف مکمل‌های غذایی در افرادی که دچار کمبود مواد مغذی خاصی هستند، باید تحت نظر پزشک یا کارشناسان تغذیه صورت گیرد و مصرف بی رویه برخی از این مکمل‌ها می‌تواند برای سلامت انسان زیان آور باشد.

وی تاکید کرد: هموطنان عزیز برای پیشگیری از بیماری تب دنگی به توصیه‌های متخصصان و کارشناسان وزارت بهداشت توجه کنند و اطلاعات صحیح را از کانال وزارت بهداشت دریافت کنند و به اطلاعات غلط و گمراه کننده فضاهای مجازی که در اغلب موارد دارای منافع مادی برای برخی افراد هستند، توجه نکنند.

اسماعیل زاده خاطر نشان کرد:هموطنان عزیز فریب تبلیغات فضای مجازی در مورد مکمل‌های غذایی و نقش آنها در پیشگیری و یا درمان علائم بیماری تب دنگی توسط برخی افراد سودجو را نخورند.وی استفاده از روغن‌های مختلف روی پوست را برای دور کردن پشه آئدس فاقد شواهد علمی مستند دانست و برخی تبلیغات صورت گرفته در این مورد را بی پایه و اساس عنوان کرد.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اضافه کرد: در فضای مجازی اخیرا تبلیغاتی درخصوص استفاده از روغن های مختلف مانند روغن نعناع، روغن میخک، روغن درخت چای یا اکالیپتوس بر روی پوست بدن به منظور دفع پشه آئدس، منتشر و در این تبلیغات ادعا شده که با این روش فرد از گزش این پشه در امان می ماند؛ در حالی که در هیچ منبع علمی مستنداتی برای اثربخشی این روغن ها وجود ندارد و هموطنان در این زمینه نیز مراقب باشند که فریب عطاری ها و افراد فاقد تحصیلات آکادمیک طب سنتی را نخورند.

اسماعیل زاده خاطر نشان کرد: به کارگیری هر عاملی در حفظ سلامت انسان، نیازمند مستندات علمی است و بدون وجود مستندات علمی نمی توان عامل یا ماده ای را برای سلامت تجویز کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
حیف، سوژه نقل و انتقالات فوتبال ایران پرید!
جزئیات وام جدید نهضت ملی مسکن
آخرین نه مدیران پرسپولیس به دروازه‌بان پرحاشیه
زمان برگزاری سی و ششمین حراج شمش طلا مشخص شد
سقوط آزاد بیت‌کوین
قرارداد دو بازیکن خارجی استقلال امضا شد
عادل فردوسی‌پور خبر از بازگشت داد
صعود بورس در ساعات اولیه بازار
پیام سخنگوی ستاد جلیلی پس از پیروزی پزشکیان + عکس
اعلام زمان برگزاری اولین جلسه هیات مدیره استقلال
اولین توییت پزشکیان پس از پیروزی در انتخابات + عکس
رئیس مجلس پاکستان به پزشکیان تبریک گفت
تاثیر مکمل‌های غذایی در پیشگیری از تب دنگی
احضار الناز شاکردوست به دادسرا
اولین واکنش پزشکیان پس از انتخاب شدن به عنوان رئیس جمهوری +فیلم
خبر مهم فرزین درباره ارز اربعین ۱۴۰۳ + نحوه دریافت
اینفوگرافیک/ میزان مشارکت مردم در ادوار مختلف انتخابات ریاست جمهوری ایران
اتفاق عجیب؛ قرارداد خرید جدید استقلال فسخ شد
آذری جهرمی پس از پیروزی پزشکیان در انتخابات چه نوشت؟ + عکس
یحیی به دنبال شکار مهم از استقلال
بازیکنان پرسپولیس این ۲ بازیکن را نمی خواهند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top