تاریخ انتشار: شنبه 1403/04/16 - 21:40
کد خبر: 509912

خزعلی: انجام بیمه اجتماعی زنان روستایی برای اولین بار

خزعلی: انجام بیمه اجتماعی زنان روستایی برای اولین بار

معاون رئیس‌جمهور درامور زنان و خانواده گفت: در دوره گذشته با وجود کوتاهی مدت، حرکت‌های خوبی برای بانوان انجام گرفت که یکی از آنها بیمه اجتماعی زنان روستایی برای اولین بار انجام شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، انسیه خزعلی ضمن عرض تبریک به ملت شریف ایران به مناسبت شرکت پر شور در انتخابات ریاست جمهوری و تبریک به رئیس‌جمهور جدید و منتخب بیان کرد: امیدواریم مسیر سازندگی و بالندگی کشور روز به روز به دست رئیس‌جمهورهایی که منتخب مردم هستند بیش از پیش انجام گیرد و برای زنان و خانواده به صورت ویژه نگاه حمایت‌گرانه و نگاه پشتیبان وجود داشته باشد.

وی افزود: در دوره گذشته با وجود کوتاهی مدت، حرکت‌های خوبی برای بانوان انجام گرفت، در دولت مردمی در سند تحول یکی از چهار محور اصلی را خانواده قرار داد و در خیلی از قوانین تاکید بر این بود که حتماً مسأله خانواده و زنان مورد توجه قرار گیرد.

خزعلی ادامه داد: در اولین ماه‌های دولت مسئله ارتقای پست مشاوران و هم ترازی با معاون وزیر یا وابستگی به دستگاه، این مسئله به رسمیت شناخته شد و همچنین مصوب شد که حتماً این مشاورین در شوراهای اصلی شرکت داده شوند، لذا ما گزارش از دستگاه‌ها می‌خواستیم، بحمدالله در بسیاری از دستگاه‌ها این مسئله اتفاق افتاد.

وی افزود: یک درصدی که مصوب شد، یک درصد از بودجه دستگاه‌ها به صورت تکلیفی، و این مسئله راه را باز کرد برای آنکه بتوانند هم مشاورین هم مدیر کل بانوان در استان‌ها وارد مرحله عملیاتی شوند و بسیاری از طرح‌ها را به اجرا بگذارند و مطالبه گر باشد.

معاون رئیس‌جمهور افزود: کارهای دیگری که برای اولین بار برای زنان انجام شد، بیمه اجتماعی زنان روستایی بود، با توجه به امکاناتی که برای زنان در روستا در نظر گرفته شد باعث شد برخی بانوان از شهرها به روستا مهاجرت کنند، مانند تسهیلات کارآفرینی خانگی به صورت ویژه تسهیلات و دادن مجوز در سال گذشته از دو میلیون ششصد شغلی که ایجاد شده در دولت شهید رئیسی ۴۱ درصد متعلق به بانوان است.

وی ادامه داد: همچنین در سفرهای استانی برای اولین بار ما مصوبات زن و خانواده را داشتیم برای آموزش زنان برای ارتقای وضعیت زنان در محیط‌های مختلفی که هستند و توانمند سازی بانوان در مشاغل و کارآفرینی، بیمه ناباروری برای زوجین، بیمه زنان باردار تا زمان پایان شیردهی، بیمه کودکان تا قبل از ۷ سالگی، و سبدهای غذایی که برای دهک‌های پایین در نظر گرفته شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | خضریان: ۱۰۷ میلیون دلار از ضمانت‌های صادراتی در چنگ دو بانک خصوصی
وقتی سوءمدیریت ذوب‌آهن زیر سایه «خانواده ولنگار» پنهان می‌شود +عکس
هدیه ۲۰۰ میلیون تا یک میلیاردی معاونت علمی به پژوهشگران برتر ۳ دانشگاه
نقشه جامع علمی به‌روز شد؛ موافقان و مخالفان تاثیر قطعی معدل در کنکور
قانون مهریه در ترازو/ حبس‌زدایی یا تضعیف حقوق زنان؟
روبات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!
پیام ضعف نفرستید
هشدار قرمز سازمان هواشناسی برای برخی استان‌ها
بازگشت ۱۴ زن زندانی به کانون گرم خانواده
فیلم| ۳ بار هزینه برای ثبت یک معامله ملکی و هزینه اضافه که روی دست مردم است
کاهش قند خون بروز بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
فرار رو به جلوی صالحی امیری
روایت آیت‌الله علم‌الهدی از جایگاه شیشه‌ای بانوان در استادیوم آزادی
پزشکیان: درآمد اصلاح نرخ سوخت خرج معیشت مردم می‌شود
آتش‌سوزی سینما ایران در لاله‌زار نتیجه رهاشدگی بناهای تاریخی
واکنش باشگاه پرسپولیس به درگیری رفیعی با سرپرست آلومینیوم
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
وزیر خارجه مصر: اسرائیل درباره بازگشایی گذرگاه رفح دروغ می‌گوید
عارف: از مردم برای همراهی با طرح اصلاح قیمت بنزین تشکر می‌کنیم
راه‌اندازی کارزارها، گامی مهم برای کمک به حل مسائل است
پیام تسلیت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پی رحلت آیت‌الله شاهچراغی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top