تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/04/19 - 12:12
کد خبر: 510263

طراحی و تولید توربین بادی مقیاس متوسط بومی توسط وزارت دفاع

طراحی و تولید توربین بادی مقیاس متوسط بومی توسط وزارت دفاع

معاون وزیر دفاع و مدیرعامل سازمان توان گفت: نخستین نسل توربین بادی مقیاس متوسط بومی را طراحی و تولید کرده‌ایم و از آن در راستای توسعه زیرساخت‌های انرژی‌های تجدید‌پذیر و حفظ محیط زیست استفاده شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ افشین نادری‌شریف مدیرعامل سازمان توسعه منابع انرژی(توان) وزارت دفاع در «اولین همایش بین‌المللی و دومین همایش ملی باتری لیتیومی» که در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد، ضمن تسلیت ایام ماه محرم و تشکر از دانشگاه علم و صنعت به جهت همکاری در برگزاری این همایش گفت: سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع بزرگترین تولید‌کننده باتری‌های خودرویی، صنعتی و تنها تولید‌کننده باتری‌های لیتیومی در کشور است.

به گفته وی، طیف گسترده محصولات آن 4500 باتری در ابعاد، اندازه و کاربری‌های مختلف تجاری، نظامی، صنعتی، نیروگاهی، دریایی، فضایی و ... را در بر می‌گیرد.مدیر عامل سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع با اشاره به فعالیت این سازمان در حوزه انرژی‌های تجدید‌پذیر گفت: سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع(توان) اولین مجموعه‌ای در کشور است که نخستین نسل توربین بادی مقیاس متوسط بومی را طراحی و تولید کرده است و از آن در راستای توسعه زیرساخت‌های انرژی‌های تجدید‌پذیر و حفظ محیط زیست استفاده کرده است.

افشین نادری شریف با بیان اینکه استفاده و تکیه بر سوخت‌های فسیلی باعث عقب‌ماندگی کشور در حوزه تولید انرژی و فناوری‌های وابسته شده است، افزود: باتری‌های لیتیومی یک فناوری و محصول راهبردی در دنیا است که باید به سمت این فناوری حرکت کنیم زیرا که توسعه حوزه انرژی به این فناوری وابسته است.

رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع با بیان اینکه تهیه و تدوین نقشه‌ی راه برای توسعه فناوری‌های مرتبط با ذخیره ساز‌ها با چگالی انرژی بالا مانند باتری‌های لیتیومی بسیار حیاتی است، تصریح کرد: در این مسیر باید برنامه‌ریزی کامل در راستای تامین زنجیره‌ی ارزش این حوزه از معدن تا بازیافت انجام شود و این مهم نیازمند حمایت دستگاه‌های مسئول و جلوگیری از خروج باتری‌های فرسوده لیتیومی از کشور است.
معاون وزیر دفاع با بیان اینکه کار بر روی معادن و شورآبه‌های موجود جهت توسعه فناوری استخراج و فرآوری مواد پایه باتری‌های لیتیومی و اقتصادی نمودن صنعت استحصال بسیار ضروری است، اظهار کرد: ایجاد مرکز تحقیق و توسعه و نوآوری در کل زنجیره ارزش صنعت و همچنین تولید مواد پایه، سل و پک باتری‌های لیتیومی و توسعه زیرساخت‌های آزمایشگاهی می‌تواند در پیشرفت هرچه سریع‌تر این حوزه کمک کند.
مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
بانک‌ها پنج‌شنبه تعطیل شدند
حدنصاب تأمین برق تهران شکسته شد
شرایط انتخاب مدیران مدارس اعلام شد
سعید راد تشییع شد
قدردانی الوکره از پرسپولیس پس از قرارداد با عبدالکریم حسن
جزئیات امتیازات برای ورود بدون کنکور به دانشگاه فرهنگیان
سفیر آلمان به وزارت امور خارجه احضار شد
تخفیف خدمات آموزشی جهاددانشگاهی همزمان با سالگرد این نهاد
میانگین اهدای خون در کشور ۲۷ نفر در ازای هزار نفر است
ذخایر طلا و ارزهای آزاد کشور افزایش یافت
واردات خودروهای کارکرده اشتباه و مسیر انحرافی است
اعتبارنامه پزشکیان توسط اعضای شورای نگهبان امضا شد
چرا حمله به یمن، انصارالله را متوقف نمی‌کند؟
واکنش وزیر علوم به جذب غیرقانونی هیات علمی دانشگاه‌ها
بورس در آخرین روز هفته منفی شد
شعب منتخب عرضه ارز اربعین اعلام شد
شوخی رئیس بانک مرکزی با مخبر +فیلم
پزشکیان: من کاری نمی‌توانم بکنم +فیلم
نام شهید رئیسی روی تابلو پاستور شرقی حک شد
خبر مهم وزیر اطلاعات از دستگیری ۲ سرکرده داعش + جزئیات
واکنش شبکه ورزش به خبر احضار مجری به دادگاه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top