تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/04/19 - 18:28
کد خبر: 510307

تکذیب باشگاه اماراتی؛ با رضاییان مذاکره نکردیم!

تکذیب باشگاه اماراتی؛ با رضاییان مذاکره نکردیم!

با اینکه از مدت‌ها قبل شایعه انتقال رامین رضاییان به الوصل منتشر شده اما گویا باشگاه اماراتی علاقه‌ای به جذب دفاع راست سپاهان ندارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، بازارگرمی در فصل نقل و انتقالات بیداد می‌کند. برخی بازیکنان با اینکه از باشگاهی دیگر پیشنهاد ندارند اما با انتشار اخبار مختلف، آن را دست‌مایه‌ای برای امضای قرارداد بهتر و دریافت پول بیشتر از تیم فعلی‌شان کرده‌اند. از جمله رامین رضاییان که به نظر پیشنهادی از باشگاه خوب خارجی ندارد اما هر روز درباره آینده‌اش اخبار جدیدی منتشر می‌شود.

به گزارش ایرنا، بعد از پایان جام حذفی بود که رامین رضاییان اعلام کرد از سپاهان جدا می‌شود و فوتبال خود را در تیم دیگری ادامه می‌دهد. حتی بحث حضور او در استقلال و پرسپولیس مطرح شد اما هرگز شکل رسمی به خود نگرفت. در همین روزها بود که گزینه الوصل روی میز آمد و خیلی‌ها بر این عقیده بودند که رضاییان با الوصل قرارداد بسته و فصل ۲۰۲۵-۲۰۲۴ را در ادنوک لیگ‌ سپری خواهد کرد.

این شایعه‌ها به قدری جدی شد که کنجکاو شدیم تا با رئیس باشگاه الوصل تماس بگیریم و صحت و سقم ماجرا را از او بپرسیم.

احمد التنایجی، رئیس جوان باشگاه الوصل امارات است که فصل قبل با انتخاب میلوس میلویه‌ویچ توانست تیمش را به عنوان قهرمانی در لیگ امارات برساند، از پیام ما شوکه شد و در گفت‌وگو اختصاصی با ایرنا، گفت: «اول به من بگویید شماره تلفن من را از کجا پیدا کرده‌اید؟ بعد هم سوال‌تان را بپرسید.»

در پاسخ به التنایجی تأکید کردیم که فقط یک جواب از شما می‌خواهیم. آیا با رامین رضاییان مذاکره کرده‌اید و او را جذب می‌کنید یا نه؟ التنایجی در این باره گفت: «نه، مذاکره‌ای صورت نگرفته و این اخبار درست نیست.»

متن این گفت‌وگو به رسم امانت پیش ما می‌ماند. با این حال و با توجه به اظهار نظر رئیس باشگاه الوصل، باید پرونده حضور رامین رضاییان را در باشگاه اماراتی ببندیم.

از این به بعد مدافع راست سپاهان نمی‌تواند در مذاکره با باشگاه‌های مختلف از پیشنهاد الوصل صحبت کند و از این طریق مبلغ قرارداد خود را بالاتر ببرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نصب توربین باد در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
نظر رنجبر در مورد حذف آزمون جامع
از ضرورت توجه به بازار ارز تا تذکر به برخی مسئولین بانک مرکزی
ابلاغ اجرای دور جدید عملیات روانی رژیم اسرائیل درباره حمله به ایران
اعزام ۵۲ نفر از مدیران و معلمان به کشور چین با هدف توانمندسازی حرفه‌ای
چهار بازی تیم ملی فوتبال ایران قطعی شد
تصویر زن در مطبوعات دهه شصت
میانگین بارش‌های کل کشور تا نیمه بهمن به وضعیت نرمال می‌رسد
ثبت‌نام بیش از یک میلیون نفر در سامانه اشتغال بهزیستی
تنها مصدوم استقلال مقابل المحرق مشخص شد
سونامی سالمندی در راه است
مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها؛ تهدیدی جدی برای درمان عفونت‌ها
فیلم | مصوبه واردات استانی نمونه آشفتگی دولت در سیاست گذاری ارزی
تامین و فروش مستربچ برای صنایع خودرو، لوازم خانگی و بسته‌بندی
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظر مشتریان، مسیر واقعی رشد در دنیای امروز
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top