تاریخ انتشار: شنبه 1403/04/23 - 17:49
کد خبر: 510674

۳۸ هزار و ۴۴۳ شهید نتیجه ۲۸۱ روز جنگ علیه غزه

 ۳۸ هزار و ۴۴۳ شهید نتیجه ۲۸۱ روز جنگ علیه غزه

در دویست و هشتاد و یکمین روز جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، وزارت بهداشت غزه امروز (شنبه) از تداوم حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف نوار غزه و افزایش شمار شهدا و مجروحان خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، وزارت بهداشت غزه اعلام کرد رژیم صهیونیستی طی ۲۴ ساعت گذشته چهار جنایت جدید در مناطق مختلف نوار غزه انجام داد که منجر به شهادت ۶۱ نفر شد.

این وزارتخانه همچنین اعلام کرد جنایات رژیم صهیونیستی در ۲۴ ساعت گذشته همچنین ۱۲۹ زخمی بر جای گذاشته است.

وزارت بهداشت غزه تاکید کرد از ابتدای جنگ تاکنون ۸۸ هزار و ۴۸۱ فلسطینی در نوار غزه زخمی شده‌اند و شمار شهدای تجاوزات رژیم صهیونیستی به این باریکه به ۳۸ هزار و ۴۴۳ تن افزایش یافته است.  

وزارت بهداشت فلسطین در غزه افزود همچنان تعدادی از قربانیان زیر آوارها و در مسیرهایی هستند که کادر دفاع مدنی توانایی دسترسی به آن‌ها را ندارد.

مشاور رسانه‌ای آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) نیز در گفت‌وگو با الجزیره، وضعیت غزه را «سونامی بشردوستانه بی‌سابقه در تاریخ بشریت» توصیف کرد و افزود نیروهای اشغالگر همچنان به کشتار بدون مداخله بین‌المللی ادامه می‌دهند.

رژیم صهیونیستی علی‌رغم محکومیت‌های بین‌المللی و منطقه‌ای همچنان برای دهمین ماه، به تجاوزات خود به غزه ادامه می‌دهد. رژیم اشغالگر پس از آنکه گذرگاه مرزی رفح را اشغال و جریان ورود کمک‌ها به نوار غزه را متوقف کرد، قصد دارد به جنگ نسل‌کشی، قحطی و محاصره فلسطینی‌ها در غزه ادامه دهد.

ارتش رژیم صهیونیستی با اشغال گذرگاه رفح، گذرگاه زمینی اصلی در نوار غزه را که کمک‌ها از طریق آن وارد این باریکه ‌می‌شد، بست؛ اقدامی که خطر تشدید فاجعه انسانی را به‌ویژه به دلیل کمبود مواد غذایی و سوخت به همراه دارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه
بیانیه کمیسیون امنیت ملی مجلس در پاسخ به اظهارات اخیر گروسی
حضور ۹۰ هزار نمازگزار فلسطینی در اولین جمعه ماه مبارک رمضان +عکس
جنگ تجاری ترامپ ارزش دلار را کاهش داد
اعلام موجودیت شورای نظامی آزاد سازی سوریه با صدور یک بیانیه 
کاهش چشمگیر حجم آب سد‌های تهران
تردد روان در جاده‌های شمالی کشور
هواشناسی ایران ۳/۱۲/۱۷؛ هشدار نارنجی هواشناسی برای ۱۰ استان
پایان بدون نتیجه مذاکرات صادرات نفت عراق از طریق ترکیه
قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۱۲/۱۷
قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۱۲/۱۷
ترامپ دستور ایجاد ذخیره استراتژیک بیت کوین را صادر کرد
جدول جدیدترین قیمت محصولات ایران خودرو / عروس ارزان و ۲۰۷ میلیاردی شد
رویترز: آمریکا به دنبال بازرسی نفتکش‌های ایرانی در دریا است
آخرین تحولات سوریه؛ لشکرکشی عناصر وابسته به جولانی به لاذقیه
ترامپ: ناتو باید پول بیشتری بدهد
«یدیعوت»: دولت ترامپ، راه را برای حمله به غزه را بست
پوتین: هرگونه توافق صلح باید امنیت روسیه را تضمین کند
روسیه: آتش بس موقت را نمی‌پذیریم
ترامپ اکثر تعرفه‌های علیه مکزیک را به تعویق انداخت
انتخاب ایران به عنوان نایب رییس شورای اجرایی OPCW
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top