تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/04/25 - 10:02
کد خبر: 510836

صدور گذرنامه اربعین تنها با ۶۵ هزار تومان

صدور گذرنامه اربعین تنها با ۶۵ هزار تومان

مشهد- رئیس ستاد اربعین کشور گفت: برای زائران ایرانی، گذرنامه زیارتی اربعین را با طرف عراقی به توافق رسیده‌ایم و به سرعت با هزینه ۶۵ هزار تومان صادر می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سید مجید میراحمدی در پنجمین جلسه ستاد اربعین استان اظهار کرد: در این جلسه پیرامون زائران غیرایرانی مباحث مرور شد که در حوزه زائران غیر ایرانی، ما دو بخش زائران مقیم و غیرمقیم داریم.

رئیس ستاد اربعین کشور ادامه داد: زائران غیر مقیم که از افغانستان، پاکستان و سایر کشورها وارد می‌شوند؛ محل خروج آنها از مرز چذابه است. مسئله مهم این زائران بحث حمل و نقل است که در این جلسه تاکید شد تا زائران عزیز پاکستانی حتماً باید با اتوبوس‌های خود وارد کشور شوند. همچنین در این جلسه مصوب شد زائران افغانستانی نیز با اتوبوس‌ها و ون‌های مورد تأیید مثل اتوبوس‌های پاکستانی در داخل کشور ما تا مرز عراق برای انتقال زائران تردد داشته باشند.

وی در خصوص زائران مقیم عنوان کرد: این عزیزان می‌توانند برای تهیه گذرنامه قانونی خود جهت ورود به کشور عراق از سند خادم که توسط فراجا اعلام شده است، اقدام کنند و از طریق دفاتر کفالت این اسناد را دریافت نمایند و سپس برای عبور از مرز شلمچه می‌توانند تردد کند.

میراحمدی با اشاره به اینکه برآورد ما در اربعین ۱۴۰۳ عبور بیش از ۵۰۰ هزار زائر مقیم و غیر مقیم از مرزهای کشورمان به سوی عراق است، تصریح کرد: ما تمام تسهیلات ممکن را برای اتباع غیرایرانی قائل شده‌ایم و هرگونه خدمات مثل استراحتگاه، موکب‌های پذیرایی و خدمات بهداشتی و درمانی در طول سفر این عزیزان در ایران به نحو شایسته‌ای ارائه خواهد شد.

رئیس ستاد اربعین کشور خاطرنشان کرد: برای عزیزان پاکستانی، دولت عراق محدودیت ۵۰ هزار نفری را در نظر گرفته است. بر این اساس؛ ستاد اربعین خراسان رضوی و استان سیستان و بلوچستان آمادگی کامل خود را برای استقبال از این زائران اعلام کردند.

وی با اشاره با تسهیلات در نظر گرفته شده برای زائران ایرانی تصریح کرد: برای زائران ایرانی، گذرنامه زیارتی اربعین را با طرف عراقی به توافق رسیده‌ایم و به سرعت با هزینه ۶۵ هزار تومان صادر می‌شود. همچنین ارز اربعین در جلسه با سرپرست ریاست جمهوری مصوب شد و بانک مرکزی هم آمادگی خود را اعلام کرد. از طرفی هم در خصوص بلیط هواپیما طی جلسه ستاد مرکزی اربعین از سوی سرپرست ریاست جمهوری مصوب و تاکید شد حتماً قیمت‌های هواپیما کنترل شود تا اجحافی در حق زائران صورت نگیرد.

میراحمدی ادامه داد: همچنین باید گفت؛ برای زائران عزیز ما که از اول صفر حرکت می‌کنند و معمولاً تا ۱۲ صفر این تردد ادامه دارد، تصمیمات خوبی اتخاذ شد تا موکب‌های ایرانی حتماً خدمات لازم را به زائران ارائه دهند. در بحث مدیریت حمل و نقل هم مقرر شد تمام ظرفیت کشور برای حمل و نقل زائران بکارگیری شود تا زائران عزیز دچار مشکل نشوند. بدین منظور با دولت عراق هم توافق شد که در داخل آن کشور حمل و نقل زائران عزیز ما به سرعت انجام شود.

رئیس ستاد اربعین کشور ابراز کرد: مساله تأمین آب، یخ و سایه‌بان‌هان در مرزها به شکل خوبی در حال دنبال شدن است. بر این اساس؛ بازدید مشترکی بین وزرای دو کشور صورت گرفت و باید گفت اقدامات خوبی توسط دولت عراق در آن سوی مرز انجام شده است. ان‌شاءالله با یاری خداوند شاهد اربعین خوبی همچون سال گذشته باشیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پیام‌های تشییع میلیونی
تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در قم +عکس
دومین بازیکن ۲۹ ساله به پرسپولیس پیوست
احتمال بازگشت نرخ حمل دریایی به قبل از جنگ طی ۲ تا ۳ ماه آینده
۲۷ بازیکن به اردوی تیم فوتبال جوانان ایران دعوت شدند
وقوع یک حادثه دریایی نزدیک تنگه هرمز
اردوغان: در تلاشیم روابط ایران و آمریکا را به مسیری سازنده هدایت کنیم
محل دقیق تدفین رهبر شهید پس از تصمیم خانواده اعلام می‌شود
تمامی مسیرهای منتهی به مشهد برای زائران باز است
تعطیلی رسمی روز چهارشنبه در عراق به دستور الزیدی
آماده‌سازی ورودی حرم امام حسین(ع) برای تشییع پیکر رهبر شهید +فیلم
لحظه شکستن بغض آیت الله جوادی آملی حین اقامه نماز
ای عزیز ایران +فیلم
عراقی‌ها، آماده برای بدرقۀ امام مجاهد شهید +عکس
مسیر تشییع پیکر مطهر رهبر شهید در مشهد؛خیابان امام رضا تا حرم رضوی
عرضه بلیت قطارهای مسافربری بین‌شهری در محورهای تهران، قم و مشهد
آمادگی حرم امام حسین(ع) برای میزبانی از عزاداران در تشییع رهبر شهید
قیمت طلا امروز سه‌شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۵
جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید در عراق
سردار قاآنی: تشییع پیکر در عراق مشت‌های دو ملت را علیه فتنه‌های آمریکایی محکم‌تر می کند
لاوروف: امیدواریم مذاکرات، وضعیت تنگه هرمز را به قبل از جنگ بازگرداند
جزئیات برگزاری آزمون شفاهی فلوشیپ اعلام شد/ رقابت ۱۳۱۸ داوطلب برای پذیرش ۶۸۳ نفر
راه‌اندازی دکتری «ارگونومی» در دانشگاه علوم پزشکی ایران
مهلت ثبت نام ترم تابستان دانشگاه شریف تمدید شد
خونخواهی رهبر شهید تا تحقق کامل آرمان‌های انقلاب ادامه دارد
پیگیری وزیر علوم درباره روند اسکان و خدمات‌رسانی به زائران مراسم تشییع رهبر شهید در قم
پارادوکس علوم پایه در ایران؛ صعود در مرزهای علم، نصف شدن سهم دانشجویان در سه دهه
علوم انسانی از نگاه رهبر شهید؛ از تولید نظریه بومی تا حل مسائل جامعه
مجوز برگزاری ترم تابستانی "مجازی" ابلاغ شد
تدوین آیین‌نامه حمایت از طرح‌های فناورانه در دانشگاه علوم پزشکی ایران
حماسه وداع و تشییع هشداری راهبردی به استکبار جهانی
مراسم وداع با رهبر شهید، نظریه‌های علوم اجتماعی را به بازاندیشی واداشت
رئیس جهاد دانشگاهی انتصاب مجدد رئیس قوه قضاییه را تبریک گفت
درخشش دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رتبه‌بندی جهانی ISC ۲۰۲۵
بدرقه امام خامنه‌ای، هزینه‌ی شیعه را برای دشمن «غیرقابل تصور» می‌کند / وداعی که باید چون قیام حسینی، خون‌خواهی را به جهان نشان دهد
حضور باشکوه مردم در مراسم تشییع رهبر شهید، نماد وحدت و ایستادگی ملت ایران است
تبیین رسالت‌های سه‌گانه جامعه و دانشگاهیان در عصر پساجنگ
ضوابط برگزاری امتحانات مجازی و ترم تابستان دانشگاه صنعتی شریف اعلام شد
آمادگی کامل برای میزبانی از سوگواران مراسم تشییع
از جهاد علمی تا خودکفایی پایدار؛ نگاه عملیاتی به فرمایشات رهبر شهید
موکب مدافعان سلامت علوم پزشکی تهران، میزبان دانشگاهیان در مراسم تشییع رهبر شهید
خدمت‌رسانی شبکه امداد سیار دانشگاه آزاد در موکب‌ها و میان جمعیت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top