تاریخ انتشار: جمعه 1403/04/29 - 02:17
کد خبر: 511068

دستیار اجرایی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده:

دولت مردمی اعتبارات ویژه‌ای برای زنان و خانواده‌ مناطق محروم در نظر گرفت

دولت مردمی اعتبارات ویژه‌ای برای زنان و خانواده‌ مناطق محروم در نظر گرفت

دستیار اجرایی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: تصویب اعتبار ویژه برای زنان و خانواده‌ در سفرهای استانی دولت سیزدهم، امید را در شهرهای کوچک، روستاهای محروم و مناطق مرزی زنده کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، فرناز هوشیار پارسیان اظهار داشت: از اولین‌های دولت سیزدهم، تصویب اعتبار ویژه برای زنان و خانواده‌ در سفرهای استانی است؛ موضوعی که توانست امیدواری را در شهرهای کوچک، روستاهای محروم و مناطق مرزی بارور کند.

وی ادامه داد: بسیاری از نقاط مختلف کشور شاید سال ها است که پای هیچ مسئولی به آنجا نرسیده است چه برسد به مسئولان زنان، اما این بار و در دولت سیزدهم شاهد اختصاص بودجه و دیده شدن همه اقشار به ویژه زنان، دختران بازمانده از تحصیل، آسیب پذیران اجتماعی و نیازمندان به توانمندسازی بودیم.

دستیار اجرایی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده افزود: معاونت امور زنان و خانواده، ضمن حضور در مناطق مختلف استان ها به ویژه روستاها، مناطق محروم و حاشیه شهرها تلاش کرد برای رفع آسیب از زنان، مصوباتی را از سازمان برنامه و بودجه یا مسئولیت‌های اجتماعی دستگاه‌های اجرایی دریافت کند.

پارسیان ادامه داد: مصوباتی که برخی به زنان زندانی و خانواده‌های آن‌ها می‌پردازد، برخی دیگر اورژانس اجتماعی و حمایت از زنان آسیب پذیر را مد نظر قرار داده و برخی دیگر زمینه را برای تحصیل دختران بازمانده از تحصیل یا ادامه تحصیل دختران روستایی در روستاها و عشایر فراهم می‌کند.

وی عنوان کرد: همچنین بخشی دیگر از این اعتبارات به سلامت زنان، ورزش و تندرستی، پارک‌های بانوان و تدارک بهداشت زنان اهتمام دارد اما بخش قابل توجهی نیز به زنان سرپرست‌خانوار اختصاص یافته؛ کسانی که باید به تنهایی وظیفه پدری و مادری را به دوش می‌کشند؛ لذا توجه ویژه برای اشتغال آفرینی، حمایت از مسکن و کمک هزینه‌های بلاعوض برای آنها مورد تاکید قرار گرفته است.

دولت مردمی اعتبارات ویژه‌ای برای زنان و خانواده‌ مناطق محروم در نظر گرفت

به گفته وی، معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده به اخذ اعتبار اکتفا نمی‌کند، بلکه به صورت منظم و مستمر در جلسات با استانداران و مدیران کل هر استان، نسبت به اجرایی شدن مصوبات و تخصیص اعتبار مورد نظر جدیت به خرج می‌دهد و در سفرهای استانی دور دوم از اجرایی شدن مصوبات دور اول بازدید به عمل می آورد.

پارسیان تاکید کرد: علاوه بر سفرهای متعدد استانی معاون رئیس جمهور، درهای معاونت به روی همه اقشار باز بوده و ارتباطات مردمی و شنیدن سخنان و درد و دل‌های اقشار مختلف مردم از سیاست‌های دیگر دولت مردمی بود که در این زمینه‌ها پاسخگویی و ارجاع مکاتبات مردم به دستگاه‌های اجرایی و پیگیری انجام آنان از سوی بخش ارتباط مردمی همواره در دستور کار این معاونت قرار داشت و به طور طبیعی هر گرهی که باز می‌شود و هر لبخندی که بر لبی می‌نشیند، آرامشی است بر دل‌های نگران آن‌ها که این مسئولیت را سنگر جهاد می‌دانند و دوست دارند تلاششان به سرعت به ثمر بنشیند.

وی در ادامه به مصوبات استانی ویژه حوزه زنان و خانواده در دولت شهید جمهور اشاره کرد و اظهار داشت: دولت سیزدهم، برای نخستین بار، علاوه بر حضور میدانی در سراسر کشور و بازدید از کارخانه‌ها، کارگاه‌ها، مجموعه‌های فرهنگی و علمی و صنعتی، مراکز بهزیستی و بازپروری و سایر مناطق، حضور در شهرستان‌ها و روستاها به ویژه مناطق محروم و برگزاری نشست‌های متعدد با اقشار مختلف مردم در تمام استان‌ها از جمله نخبگان، فعالان، ورزشکاران، دانشجویان و دانش‌آموزان، اعتبارات ویژه حوزه زنان و خانواده را طی سفرهای استانی مصوب و اجرا کرده است.

دولت مردمی اعتبارات ویژه‌ای برای زنان و خانواده‌ مناطق محروم در نظر گرفت

پارسیان ادامه داد: در سفرهای استانی دولت شهید جمهور بازدید از کارخانه‌ها، کارگاه‌ها، مجموعه‌های فرهنگی و علمی و صنعتی، مراکز بهزیستی و بازپروری مرتبط با حوزه زنان و خانواده، شنیدن بی واسطه مسائل و نکات زنان، برگزاری نشست‌های متعدد با اقشار مختلف زنان در تمام استان‌ها از جمله نخبگان، فعالان، ورزشکاران، دانشجویان و دانش‌آموزان، شناسایی و تقدیر از زنان تاثیرگذار در هر استان، بازدید از زندان‌ها و مراکز آسیب‌های اجتماعی و بازپروری زنان، انجام و مصوبات ویژه ای نیز برای این اقشار تصویب و اجرایی می شد.

وی افزود: بر این اساس، ۸۹ مصوبه در حوزه اشتغال و کارآفرینی با اعتبار ۴۵.۵ درصد از اعتبار مصوبات هر استان، ۳۱ مصوبه در حوزه آموزش و فرهنگی با ۱۰.۲ درصد از اعتبار مصوبات، ۴۶ مصوبه در حوزه خانواده و جمعیت با ۲۱.۲ درصد از اعتبار مصوبات و ۷۸ مصوبه در حوزه سلامت و پیشگیری از آسیب با ۲۳ درصد از اعتبار مصوبات اجرایی شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
علائم سیروز کبدی در زنان متفاوت از مردان است؟
قهرمانان ناخوانده جنگ
دولت مردمی اعتبارات ویژه‌ای برای زنان و خانواده‌ مناطق محروم در نظر گرفت
زنان بیشتر احساس سرما می‌کنند یا مردان؟
شادی منجر به موفقیت بیشتر می‌شود، نه برعکس
در دولت سیزدهم ۲۰ کار جدید برای زنان انجام شده است
شبکه ملی بانوان نخبه و فناور ایرانی راه‌اندازی می‌شود
ستاد امر به معروف پیگیر بیمه موتورسواری بانوان
زمان حراج جدید شمش طلا اعلام شد
۸۰ درصد داوطلبان آزمون دستیاری دوره ۵۱ مجاز به انتخاب رشته شدند
اخطار ایران به اسرائیل در شورای امنیت +فیلم
جزئیات تازه درباره سوءقصد مسلحانه در سقز
توصیه مهم پورمحمدی به پزشکیان درباره کابینه
جزئیات تازه درباره نتیجه ترور محمد الضیف توسط اسرائیل
سپاهان نقره داغ شد؛ جزئیات جریمه سنگین AFC
شروع بازی‌های المپیک پاریس ۲روز قبل از افتتاحیه
بسته معیشتی رئیس‌جمهور؛ ترفند جدید مجرمان سایبری
چرا فولاد از هر نظر برای یحیی انتخاب خوبی بود؟
شورای تعیین وزرا یا جمع متهمان و محکومان؟
دلیل تفاوت روز عاشورای امسال در ایران و عراق!
در برابر بی حجاب‌ها در مجلس عزای سیدالشهدا چه کنیم؟ +فیلم
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top