تاریخ انتشار: شنبه 1403/04/30 - 09:23
کد خبر: 511116

۴ راهکار مهم برای حفظ سلامت مغز

 ۴ راهکار مهم برای حفظ سلامت مغز

یک متخصص مغز و اعصاب گفت: مهمترین اقدام برای بهبود عملکرد و حفظ سلامت مغز به کار انداختنش است. در کنار این مورد باید مواد مغذی و مورد نیاز مغز را نیز به این عضو برسانیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ محمدعلی اکبریان‌نیا در آستانه روز جهانی مغز درباره راهکارهای حفظ سلامت این عضو گفت: ساختار مغز بسیار پیچیده و پیشرفته است و برای نگهداریش باید با این عضو خوب کار شود این به معنی است که مغز باید به کار انداخته شود. لازم است افراد از توانایی‌های مغزیشان به خوبی استفاده کنند و مواد مغذی و مورد نیاز را به این عضو برسانند.

وی با مطرح کردم این سوال که چند درصد از افراد جامعه از مغزشان استفاده می‌کنند؟! ادامه داد: سیگار برای سیستم عصبی مغز و خون رسانی به این عضو مشکل ایجاد می‌کند، چربی خون موجب اختلال عروقی مغز می‌شود، قند بالا آسیب به عروق مغزی و اختلال در عملکرد مغز را به همراه دارد، فشار خون باید کنترل شود و ورزش کردن بسیار در بهبود عملکرد مغز موثر است، اما تعدادی زیادی از افراد به این نکات توجه نمی‌کنند.

این متخصص مغز و اعصاب افزود: برای حفظ سلامت و بهبود عملکرد مغز ابتدا باید مراقب عوامل آسیب پذیری این عضو از جمله فشارخون، قند و چربی خون بالا، استعمال سیگار، ورزش نکردن و تغذیه نامناسب باشیم.

این پزشک متخصص ضمن اشاره به اینکه راهکار دیگر حفظ سلامت مغز این است که این عضو را شلاق نزنیم، بیان کرد: داروهای محرک مغزی و برخی از داروهایی که گاهی در ورزش‌های سنگین استفاده می‌شود، می‌تواند مغز را شلاق بزند و کارایی مغز را کاهش دهد.

وی با بیان اینکه مهمترین اقدام برای بهبود عملکرد و حفظ سلامت مغز به کار انداختنش است، توضیح داد: ورزش مغز مطالعه است اما سرانه مطالعه در کشور ما بسیار پایین است و این امر باید مورد توجه قرار گیرد.

منبع: میزان

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سایه اپستین بر انتخابات ترامپ/ پرونده‌ای که قمارباز را رها نمی‌کند
۴.۷ میلیارد دلار کجاست؟
کویت و آتش‌افروزی علیه ایران
اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز ثمربخش بود / به تفاهم‌های خوبی دست یافتیم
شناسایی و دستگیری دو تیم تروریستی در سراوان و ایرانشهر
آمریکای لاتین ظرفیت‌های گسترده‌ای برای توسعه روابط با ایران دارد
یمن: وزارت دفاع عربستان با موشک هدف قرار گرفت
نماینده روسیه: در موضوع ایران، هیچ جایگزینی برای دیپلماسی وجود ندارد
تاریخی‌ترین قهرمانی فرنگی‌کاران در جهان؛ دنیا در خاک کشتی ایران
گروسی: ایران شرایط بازرسی از مراکز هسته‌ای خود را مهیا کند!
حسن رنگرز: جوانان ایران توانایی عبور از شرایط دشوار را دارند
نماینده چین:حملات آمریکا و اسرائیل به ایران، مانع بازرسی‌های آژانس است
حمله پهپادی نیروهای مسلح یمن به فرودگاه ابها
مخبر: اقتدار فناورانه نخبگان ایران، دشمن را به استیصال کشانده است
تراکتور رأی کمیته انضباطی را به چالش کشید
آمادگی صلیب سرخ برای گسترش همکاری‌ها با هلال‌احمر ایران
صالحی‌امیری: ایران فراتر از جغرافیاست؛ تمدن ایرانی ماندگارتر از دشمنان
پوتین: ساخت نیروگاه هسته‌ای بوشهر در جریان است
اعتراض ملوان به رأی انضباطی دیدار با تراکتور/ کسر امتیاز منصفانه نیست
اصلا درباره تشدید خشونت در اروپا نگران نیستم
جدیدترین ادعای واهی نهاد تروریستی سنتکام درباره تنگه هرمز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top