تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/05/01 - 11:34
کد خبر: 511372

همتی در دیدار پزشکیان بر چه نکته مهمی تاکید کرد؟

همتی در دیدار پزشکیان بر چه نکته مهمی تاکید کرد؟

رئیس اسبق بانک مرکزی به دیدار رئیس جمهور منتخب رفت و گفت: آینده کشور امیدوار کننده است و انشالله با تدبیر رئیس جمهور منتخب شاهد تحولات مثبت در صحنه اقتصادی کشور باشیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ عبدالناصر همتی رئیس اسبق بانک مرکزی با مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور منتخب دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی درخصوص این ملاقات بیان کرد: این جلسه فرصتی بود که مسائل حاد سیاسی و اقتصادی کشور را خدمت دکتر پزشکیان گزارش دهم. بحث‌های خوبی در ارتباط با مسائل سیاست‌های پولی، مالی، تجاری، صنعتی مطرح شد و مطالبی را نیز ایشان سوال کردند و بنده نیز پاسخ دادم و این نکته را هم خدمت ایشان عرض کردم؛ با منابعی که در کشور وجود دارد، می‌توان با یک مدیریت درست و کارآمد کارهای مهمی را انجام داد، آینده کشور امیدوار کننده است و انشالله با تدبیر ایشان شاهد تحولات مثبت در صحنه اقتصادی کشور باشیم.

رئیس اسبق بانک مرکزی درخصوص نظرات مطرح شده از سوی پزشکیان نسبت به مسائل مطرح شده در این گفت‌وگو گفت: دکتر پزشکیان نکاتی را مطرح کردند و بنده نیز بر اساس تجربیاتی که در بانک مرکزی و دولت قبل داشتم و به عنوان یک منتقد به سیاست‌های دولت قبل با ایشان گفت وگو کردم.

همتی درخصوص آینده دولت چهاردهم، گفت: آینده دولت چهاردهم را بسیار خوب می‌بینم. ایشان از نظر سلامت نفس و اخلاق خیلی عالی هستند و انشالله یک تیم کارآمد و هماهنگ تشکیل دهد. بر روی این نکته که تیم اقتصادی باید هماهنگ باشد خیلی تاکید کردم و قبل از انتخابات هم گفتم اگر کسی می‌خواهد تحولی ایجاد شود به دکتر پزشکیان رای دهد. بنده هم خوشحال هستم که ایشان رای آوردند. امیدوارم آن بخشی از مردم که مشارکت نکردند، احساس کنند که دولت فعلی می‌تواند زمینه جذب آنها به عملکرد سیستم باشد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
دیدار فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور با قالیباف +عکس
جواب وزیر خارجه فرانسه به ترامپ
بقائی: عملیات‌ پرچم دروغین ماهیت غیرقانونی جنگ‌های آمریکا را نمی‌پوشاند
فرانسه از احضار سفیر ایران خبر داد
طهماسب: شخصیت ماندگار از دل تفاوت‌ها شکل می‌گیرد
واکنش وزارت بهداشت به شایعه آلودگی‌های میکروبی انستیتو پاستور
نویدکیا: شرایط بهتری از استقلال برای قهرمانی لیگ گذشته داشتیم
پژمان‌فر: بازسازی پارس جنوبی نشانه اعتقاد و باور متخصصان ایرانی است
دانشجویان دانشگاه ادینبورگ علیه رژیم صهیونیستی به پا خاستند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top