تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/05/08 - 08:45
کد خبر: 512119

کرونا دیگر بیماری کشنده‌ای نیست

 کرونا دیگر بیماری کشنده‌ای نیست

یک متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری گفت: بیشتر افراد جامعه حدود ۴ تا ۵ مرتبه دچار این بیماری شدند و واکسن این بیماری را نیز دریافت کرده‌اند و به صورت طبیعی و مصنوعی در برابر این بیماری مصنویت دارند

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حمید عمادی درباره موج تابستانی کرونا و افزایش این بیماری در برخی از کشورها گفت: بیماری کرونا نرفته بود که هم اکنون مجددا باز گردد. این بیماری در تمام طول سال شیوع دارد، اما اینکه در دوره‌ای بسیار در موردش صحبت می‌شد دلیلش این بود که بدن ما نسبت به این بیماری مصونیت نداشت و در نتیجه با مرگ ومیر همراه بود، اما هم اکنون کرونا به ویروسی نه چندان جدی و خطرناک تبدیل شده است.

کرونا دیگر بیماری کشنده‌ای نیست

وی ادامه داد: بیشتر افراد جامعه حدود ۴ تا ۵ مرتبه دچار این بیماری شدند و واکسن این بیماری را نیز دریافت کرده‌اند و به صورت طبیعی و مصنوعی در برابر این بیماری مصنویت دارند به همین دلیل کرونا دیگر بیماری وحشی و کشنده‌ای نیست و شبیه سرماخرودگی و یا مقداری شدیدتر از آن بروز پیدا می‌کند.

حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد عفونت‌های تنفسی و عفونت‌های گوارشی کرونا است

رئیس بخش عفونی بیمارستان امام خمینی (ره) ضمن اشاره به اینکه در تابستان و در حال حاضر این بیماری را داریم، ادامه داد: حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد و یا بر اساس برخی از مطالعات بیش از این مقدار از عفونت‌های تنفسی و یا حتی عفونت‌های گوارشی نظیر اسهال و استفراغ که افراد به آن مبتلا می‌شوند، کرونا است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه کرونا همچنان وجود دارد، اما دیگر مانند گذشته خطرناک نیست، افزود: با این وجود این بیماری می‌تواند برای افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند و آسیب‌پذیر هستند جدی و نگران کننده باشد. این دسته از افراد از جمله سالمندان، بیمارانی که شیمی درمانی می‌شود، افرادی که داروهای کاهنده سیستم ایمنی مصرف می‌کنند، اشخاصی که دچار بیماری‌های زمینه‌ای هستند و بیمارانی که پیوند اعضا انجام دادند باید این بیماری را جدی بگیرند و در صورت بروز علائم هر چه سریع‌تر به پزشک مراجعه کنند.

این متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری بیان کرد: در آمریکا نیز عده‌ای از افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند و آسیب‌پذیر هستند، دچار این بیماری شدند و این مسئله رسانه‌ای شده است و این درحالیست که این بیماری دیگر ماننده گذشته خطرناک نیست.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آغاز پرداخت حقوق خردادماه بازنشستگان از فردا/ صدور احکام جدید و اعمال افزایش حقوق‌ها
تأکید عراقچی و البوسعیدی بر لزوم عبور ایمن از تنگه هرمز
هریس: ما در نهایت به برجام برمی‌گردیم
پاسخ رضاییان به خبرنگار: مسائل داخلی ایران به تو ربطی ندارد
جزئیاتی از تفاهم ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا
سوئیس: توافق‌نامه ایران و آمریکا در «بورگن‌اشتوک» امضا خواهد شد
دانفوس؛ از یک شیر انبساط ساده تا یکی از غول‌های صنعتی اروپا
سیستم وی‌آراف مدیا
چیلر، وی آر اف و فن کویل میدیا
یادگیری انگلیسی، آلمانی یا عربی؛ کدام زبان برای شما مناسب‌تر است؟
نمایندگی موتور برق لانسین
نمایندگی موتور برق راتو
تامین سرما و گرما با شوفاژ رضا
نحوه شکایت از کارفرما آپدیت سال ۱۴۰۵ | کاملترین راهنما
نقاهت بعد از عمل بینی | راهنمای کامل دوران بهبودی و مراقبت ها
استایل دانشجویی شیک با بودجه محدود؛ چطور حرفه‌ای لباس بپوشیم؟ راهنمای مه پوش
جام جهانی تریدرهای ایکس چیف: مسابقه ترید با ۱۵۰۰۰ دلار جایزه نقدی
اژه‌ای: اگر دشمن عهدشکنی کند، مقابله‌به‌مثل خواهیم کرد
عارف: فداکاری‌های رزمندگان و ایثارگران سرمایه‌ای ارزشمند برای کشور است
برنامه جدید امتحانات نهایی اعلام شد
اعطای نشان فداکاری به خانواده شهدای ارتش +عکس
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top