تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/05/09 - 18:50
کد خبر: 512363

دولت چهاردهم «دولت وفاق ملی» نام گرفت

 دولت چهاردهم «دولت وفاق ملی» نام گرفت

رئیس جمهوری نام دولت چهاردهم را «دولت وفاق ملی» نامگذاری کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، مسعود پزشکیان رئیس جمهوری نام دولت خود را «دولت وفاق ملی» قرار داد. وی که پیشتر نیز بر لزوم وفاق ملی و تشکیل چنین دولتی تاکید کرده بود، عصر امروز در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری خود که در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، گفت: دولتی که با رای اعتماد نمایندگان مجلس شورای اسلامی عهده‌دار مسئولیت اجرایی خواهد بود، «دولت وفاق ملی» است؛ دولتی که خود را دولت همه ملت ایران، موظف به تامین حقوق شهروندی همه ایرانیان و ملتزم به اولویت منافع ملی بر هر امر دیگر است.

رئیس جمهوری در سخنرانی خود همچنین تصریح کرد: مگر نشانه ولایت‌مداری و التزام عملی به قانون اساسی جز کوشش مشترک برای احترام به این خواسته‌های ملت است؟ وفاق ملی یعنی دست‌برداشتن از اختلافاتی که جز بر پایه نفسانیت شکل نگرفته و دست در دست هم نهادن برای دستیابی به این چشم‌انداز. مگر مردم ما در این انتخابات چیزی جز این خواستند؟

پزشکیان همچنین در پیامی که بلافاصله بعد از برگزاری مراسم تنفیذ به مناسبت قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان ایران در رقابت‌های والیبال قهرمانی پسران زیر ۲۰ سال ۲۰۲۴ آسیا صادر کرد، با تکرار عنوان «دولت وفاق ملی» گفت که «جوانان شایسته تیم ملی والیبال ایران کاری کردند کارستان، قهرمانی جوانان عزیز والیبال در آسیا را در نخستین روزهای آغاز به کار ‎دولت وفاق ملی به فال نیک می‌گیرم و به این فرزندانم و مردم عزیز این قهرمانی را تبریک می‌گویم.»

انتخاب عنوان یا شعار برای دولت‌ها با هدف بیان سیاست‌ها، راهبردها و نگاه کلی دولت‌ها نسبت به مسائل کشور صورت می‌گیرد؛ این اقدام در ادوار اخیر ریاست جمهوری از سوی رؤسای جمهور و دولت‌ها بیشتر مورد توجه قرار گرفته است؛ دولت سیزدهم که سکان آن بر عهده شهید سید ابراهیم رئیسی قرار داشت، شعار «دولت مردمی، ایران قوی» را برای خود انتخاب کرده بود. شعار دولت‌های دوازدهم و یازدهم نیز که حسن روحانی ریاست آنها را بر عهده داشت «تدبیر و امید»و شعار دولت‌های دهم و نهم یه ریاست محمود احمدی‌نژاد «دولت مهرورزی» یا «دولت مهر» بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جنگ آمریکا علیه ایران از کنترل خارج شده است
تفاهم با عمان به معنای بازگشایی تنگه هرمز نیست
حال علامه امینی وقتی از مسیر مشایه به نزدیک کربلا می‌رسید، منقلب می‌شد
شهیدی که مزارش سنگ قبر نمی‌پذیرد!
پارسال همراه بابا، امسال به یادش
۴۵۰ هزار فقره وام ازدواج پرداخت خواهد شد
بمب‌گذاری مقابل پاسگاه پلیس در پاکستان با بیش از ۱۷ کشته و زخمی
کاری که همه را زائر امام حسین (ع) می‌کند
رونمایی علی کریمی از عموی جدید سلطنت‌طلبان
اموال سردار آزمون همچنان در توقیف است
بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار گذرنامه زیارتی صادر شد
۶۷ درصد آمریکایی‌ها با تصمیمات ترامپ علیه ایران مخالف هستند
توطئه خلع سلاح حماس با شکست راهبردی مواجه می‌شود
اعزام بیش از ۶۰۰۰ دانشجوی علوم پزشکی به راهپیمایی اربعین
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
عبور جمعیت ایران از ۸۷ میلیون نفر
راه‌اندازی نخستین مرکز دانش تخصصی بازی‌های رایانه‌ای
سه اتفاق مهم در انتظار استقلال
افشاگری تاریخی علیه رئیس فیفا
کارکرد تراستی‌ها در صادرات انواع محصولات ایرانی
راهنمای خرید آسانسور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top