تاریخ انتشار: جمعه 1403/05/12 - 15:57
کد خبر: 512614

تجهیز کابینه اسرائیل به تلفن‌های ماهواره‌ای برای آمادگی در برابر پاسخ مقاومت

تجهیز کابینه اسرائیل به تلفن‌های ماهواره‌ای برای آمادگی در برابر پاسخ مقاومت

کابینه رژیم صهیونیستی در راستای آمادگی برای عملیات‌های محور مقاومت در پی شهادت رئیس دفتر سیاسی حماس و فرمانده ارشد حزب‌الله به وزرای خود تلفن‌های همراه ماهواره‌ای داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ روزنامه اسرائیلی «یدیعوت آحارانوت»، ظهر امروز (جمعه)، فاش کرد این اقدام برای جلوگیری از قطع ارتباط وزرا و مقامات اسرائیلی در صورت پاسخ محور مقاومت به ترور شهید «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس و «فؤاد شکر» فرمانده ارشد حزب‌الله لبنان انجام شده است.

این رسانه اسرائیلی می‌گوید برخی از وزرای اسرائیلی این تلفن‌های ماهواره‌ای را دریافت کرده‌اند و به برخی دیگر دستور داده‌ شده فورا این تلفن‌ها را تهیه کنند.

یدیعوت آحارانوت اشاره کرد که برخی از دفاتر کابینه اسرائیل خود را برای این وضعیت آماده‌ کرده‌اند و تلفن‌های ماهواره‌ای دریافت کرده‌اند.

 «یوسی شیلی» مدیر دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی طی جلسه‌ای تصویری که روز گذشته با مدیران وزارتخانه‌های این رژیم برگزار شده است، از مقامات اسرائیلی خواسته است که از وجود ژنراتورهای برق و پر بودن مخازن با سوخت دیزل برای جلوگیری از قطعی ارتباط تلفنی اطمینان حاصل کنند؛ اما باعث ایجاد رعب و وحشت نشوند.

رسانه‌های اسرائیلی طی روزهای گذشته خبر داده‌اند که شهرک‌نشینان اسرائیلی برای خرید مواد ضروری به فروشگاه‌ها هجوم آورده‌اند تا برای چند هفته غذا ذخیره کنند.

منابع اسرائیلی می‌گویند مقامات این رژیم طی روزهای اخیر دستورالعمل‌هایی در خصوص رفتن به پناهگاه‌ها صادر کرده‌اند.

این موج وحشت پس از شهادت اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس در فلسطین اشغالی به راه افتاده است.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران روز چهارشنبه با صدور دو بیانیه رژیم صهیونیستی را مسئول شهادت رئیس دفتر سیاسی حماس اعلام کرد.

سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان نیز عصر روز گذشته در سخنرانی خود به دنبال شهادت فؤاد شکر فرمانده ارشد این جنبش در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ساختمانی در بیروت تاکید کرد که پاسخ به این جنایات حتمی خواهد بود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
یک زنِ دیگر به بانوان دولت اضافه شد
خانواده؛ یک شبکه اجتماعی بدون نیاز به اینترنت!
بیانیه هشدارآمیز حماس نسبت به ساخت شهرک صهیونیستی جدید در قدس اشغالی
تاکید بیانیه پایانی تظاهرات مردم یمن بر مخالفت با توافق گازی مصر با رژیم صهیونیستی
تماس تلفنی وزیر خارجه قبرس با عراقچی
طالبان: هرگونه تجاوز به افغانستان با پاسخ قاطع روبه‌رو می‌شود
سقوط یک پهپاد ناشناس در ازمیت ترکیه
سوئد سفیر ایران را احضار کرد
بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت
ترامپ احتمال جنگ با ونزوئلا را رد نکرد
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد
تحلیل رسانه عبری: افشاگری هکرها می‌تواند به زندگی سیاسی "بنت" پایان دهد
پوتین: توقیف دارایی‌های روسیه عواقب جدی برای «دزدها» به همراه خواهد داشت
پاکستان: هیچ تصمیمی برای اعزام نیرو به غزه گرفته نشده است
هند صدور محدود ویزا برای شهروندان افغانستان را از سر گرفت
بودجه نظامی آمریکا رکورد زد
ادعای محافل صهیونیست: مرد روسی بعد از مدت‌ها جاسوسی از بنادر اسرائیل دستگیر شد
فیلم | جمله‌ای که شهید مطهری درباره شهید مفتح به رهبر انقلاب گفت
افق‌های جدید برای مدیران فرهنگی
دلیل عدم حضور جبهه پایداری در جلسه احزاب با پزشکیان چه بود؟
استاد دانشگاه: ابتلا به سرطان در ایران یک‌سوم متوسط جهانی است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top