تاریخ انتشار: شنبه 1403/05/13 - 09:22
کد خبر: 512645

خداحافظی همیشگی پرسپولیس با بیرانوند

خداحافظی همیشگی  پرسپولیس با بیرانوند

بیرانوند به دوستان نزدیکش در پرسپولیس گفته که حاضر نشده قرارداد بیشتر از یک‌سال با تراکتور ببندد تا بتواند به تیم سابقش برگردد!

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ باشگاه پرسپولیس قرار بود قرارداد دو ساله‌ای را با الکسیس گندوز امضا کند اما به یکباره با نظر مدیریت این باشگاه یک سال دیگر به قرارداد این بازیکن اضافه شد. نکته جالب توجه اینکه بازیکنان پرسپولیس خیلی مشتاق بودند که جانشین بیرو را زودتر در تمرینات تیم‌شان ببینند، اما بیشتر از آنکه گندوز مورد توجه آنها قرار بگیرد مدت زمان قرارداد او بین‌شان سوژه شد. برخی از همبازیان سابق بیرو اعتقاد داشتند که باشگاه‌شان با عقد قرارداد بلندمدت با گندوز، در واقع به دوران بیرو در پرسپولیس پایان دادند. این در شرایطی است که بیرانوند به دوستان نزدیکش در پرسپولیس گفته که حاضر نشده قرارداد بیشتر از یک‌سال با تراکتور ببندد تا بتواند به تیم سابقش برگردد!

به هر شکل گندوز با یک ماموریت سخت پیراهن سرخ را بر تن کرده و اگر در این تیم درخشش داشته باشد حتی باشگاه پرسپولیس می‌تواند او را به رقمی خوب ترانسفر کند اما درصورتی‌که خلاف این اتفاق رخ دهد آن وقت این باشگاه متعهد به پرداخت مطالباتش خواهد بود. مساله مهم‌تر اینکه باشگاه پرسپولیس نباید در پرداخت حق و حقوق گندوز تاخیر زیادی به‌وجود آورد؛ چراکه در این صورت او در شرایط فسخ یکطرفه قرار خواهد گرفت. اتفاقی که در مورد بوژیدار رادوشویچ رخ داد و این دروازه‌بان در شرایطی قراردادش را با پرسپولیس به‌خاطر عدم‌دریافت مطالباتش یکطرفه فسخ کرد که دو سال دیگر با سرخپوشان قرارداد داشت و توانست دستمزد این دو فصل را هم از این باشگاه بگیرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جنگ آمریکا علیه ایران از کنترل خارج شده است
تفاهم با عمان به معنای بازگشایی تنگه هرمز نیست
حال علامه امینی وقتی از مسیر مشایه به نزدیک کربلا می‌رسید، منقلب می‌شد
شهیدی که مزارش سنگ قبر نمی‌پذیرد!
پارسال همراه بابا، امسال به یادش
۴۵۰ هزار فقره وام ازدواج پرداخت خواهد شد
بمب‌گذاری مقابل پاسگاه پلیس در پاکستان با بیش از ۱۷ کشته و زخمی
کاری که همه را زائر امام حسین (ع) می‌کند
رونمایی علی کریمی از عموی جدید سلطنت‌طلبان
اموال سردار آزمون همچنان در توقیف است
بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار گذرنامه زیارتی صادر شد
۶۷ درصد آمریکایی‌ها با تصمیمات ترامپ علیه ایران مخالف هستند
توطئه خلع سلاح حماس با شکست راهبردی مواجه می‌شود
اعزام بیش از ۶۰۰۰ دانشجوی علوم پزشکی به راهپیمایی اربعین
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
عبور جمعیت ایران از ۸۷ میلیون نفر
راه‌اندازی نخستین مرکز دانش تخصصی بازی‌های رایانه‌ای
سه اتفاق مهم در انتظار استقلال
افشاگری تاریخی علیه رئیس فیفا
کارکرد تراستی‌ها در صادرات انواع محصولات ایرانی
راهنمای خرید آسانسور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top