تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/05/14 - 09:31
کد خبر: 512769

به جانشین بیرانوند خوشبین باشیم؟

به جانشین بیرانوند خوشبین باشیم؟

رابطه دروازه‌بانی در پرسپولیس با صبر اندک هواداران این تیم رابطه مستقیم دارد. آنها در دوران حضور بیرانوند این موضوع را ثابت کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ «الکسیس گندوز» به عنوان دروازه‌بان جدید با باشگاه پرسپولیس قرارداد بست تا به‌طور رسمی به عنوان جانشین علیرضا بیرانوند انتخاب شود.

دروازه‌بان شماره یک تیم ملی ایران که در نقل و انتقالات تابستانی با تصمیمی جنجالی از پرسپولیس خارج و به تراکتور پیوست حالا باید منتظر عملکرد جانشین الجزایری خود در چارچوب دروازه سرخپوشان پایتخت نیز باشد.

مروری بر تاریخچه حضور دروازه‌بان های خارجی در پرسپولیس نشان می‌دهد سرخ‌ها فصل سختی را برای تکرار قهرمانی‌های خود در لیگ برتر فوتبال کشور دارند.

۵+۱ نفر!

ساشا ایلیچ گلر مقدونیه‌ای پرسپولیس در سومین دوره لیگ برتر بود که در یک فصل گل‌های مشهور زیادی خورد تا عمر کوتاهی در چارچوب دروازه سرخ پایتخت داشته باشد.

پس از او باز هم دروازه‌بان خارجی برای پرسپولیس از مقدونیه جذب شد اما «ژان نیکولوفسکی» بدون اینکه حتی یک بازی رسمی با پرسپولیس داشته باشد از این تیم رفت تا هیچ تأثیری در نتیجه‌های پرسپولیس نداشته باشد.

پرسپولیس در ادامه تصمیم گرفت برای چندین فصل با استفاده از قانون منع جذب دروازه‌بان خارجی با نفرات داخلی همچون فرشید کریمی، مهدی واعظی، محمد محمدی، علیرضا حقیقی و… کارش را ادامه دهد.

سرخ‌ها پس از تعلیق این قانون بار دیگر با فقر گلر داخلی خوب روبرو شدند تا برای مدت کوتاهی مجبور به جذب «آسمیر آودوکیچ» شوند. او تنها در لیگ قهرمانان آسیا برای پرسپولیس بازی کرد که

آمار قابل قبولی هم داشت اما باخت سه بر صفر مقابل الاتحاد عربستان در یک هشتم نهایی ACL باعث پایان کار کوتاه مدت او در این تیم هم شد.

«نیلسون کوریا» بدون شک بهترین گلر خارجی تاریخ لیگ برتر پرسپولیس است. او در مدت دو فصل و نیم حضورش در این تیم توانست ۱۸ کلین شیت داشته باشد اما اشتباه فردی او در دیدار فینال جام حذفی مقابل سپاهان اصفهان نیز سبب شد تا عملکرد مطلوبش خیلی زود از ذهن هوادار پاک شده و او نیز از این تیم برود.

«الکساندر لوبانوف» در زمستان سال ۱۳۹۴ به پرسپولیس آمد تا شاید گلر ازبکستانی بتواند به پرسپولیس کمک کند اما نتوانست کاری از پیش ببرد تا پس از چند ماه از پرسپولیس جدا شود.

جنجالی‌ترین خرید یک دهه اخیر پرسپولیس بدون شک به «بوژیدار رادوشوویچ» باز می‌گردد. گلر کرواتی که با نظر مستقیم برانکو ایوانکوویچ آمد اما پس از پنج فصل تنها ۴۲ بار در لیگ برتر، جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا از دروازه پرسپولیس حراست کرد.

رادو با وجود اینکه ۱۰ جام قهرمانی با پرسپولیس به دست آورد اما هرگز چهره محبوبی نبود. او یکی از گران‌ قیمت‌ترین بازیکنان همیشه نیمکت نشین پرسپولیس بود که مجموع حضورش در پرسپولیس نزدیک به ۴ میلیون یورو در طول این مدت هزینه به همراه داشت.

همه در انتظار پسر الجزایری

الکسیس گندوز در حالی با پرسپولیس قرارداد امضا کرد که جزو خاص ترین دروازه‌بان های لیگ الجزایر محسوب می‌شود. او در فصل پرفشار لیگ برای تیم «لویزداد» ۳۳ بازی انجام داد و ۱۹ کلین‌شیت را به‌ثبت رساند. ۲۲ گل دریافتی برای گندوز آماری است که مقابل اسم او ثبت شده است.

صفر و صد

در فیلم‌های منتشر شده از سوی این دروازه بان می‌توان به عملکرد خیره کننده او در مصاف‌های تک به تک اشاره کرد اما در مقابل آن نیز چندین گل خورده ساده باعث شده تا عملکرد او را زیر سوال ببرد.

رابطه دروازه بانی در پرسپولیس با صبر اندک هواداران این تیم رابطه مستقیم دارد. آنها در دوران حضور بیرانوند نشان دادند می‌توانند او را در دقیقه ۶۰ مورد توهین‌های هیجانی خود قرار دهند اما در پایان بازی تشویق آنچنانی کنند (بازی برگشت پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان در لیگ بیست و سوم).

حالا باید دید آیا الکسیس با ترکیب متفاوت به وجود آمده در پرسپولیس می‌تواند با عملکرد خود قلب هواداران را تسخیر کند یا او نیز خیلی زود از این تیم رخت خواهد بست.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد
چرا حتی منتقدان هم زیر پرچم شهید عباس بابایی ایستادند؟
دستگیری عامل انتشار مطالب توهین‌آمیز علیه زائران اربعین در فضای مجازی
مواضع مزدوران سعودی را با موشک بالستیک و پهپاد در هم شکستیم
ضربه مغزی بیش از ۷۰۰ نظامی آمریکایی در حملات ایران
انتشار اخبار جعلی توسط ترامپ یک استراتژی شکست خورده است
تجربه نشان داد وعده‌های بیرونی اقتصاد را آسیب‌پذیرتر می‌کند
ملت خواهان پاسخ روشن است
ترامپ باید با درد اقتصادیِ جنگ دست‌و‌پنجه نرم کند
افت صادرات نفت آمریکا به پایین‌ترین حجم در ۸ ماه اخیر
انصارالله حمله به یک نفتکش عربستان را تأیید کرد
حادثه امنیتی دریایی در جنوب شرقی عدن
لفاظی جدید نتانیاهو علیه ایران
گفتگوهای لبنان و اسرائیل فردا از سرگرفته خواهد شد!
رایزنی وزرای خارجه آمریکا و انگلیس درباره ایران
حال تیم خوب است جز پنجره بسته!
آمریکا تحریم‌های یک شرکت هواپیمایی عراقی را لغو کرد
پیش‌نویس توافق میان ایران و عمان نهایی شد
تنها یک موضوع در مذاکرات ایران و عمان باقی مانده است
کاپیتان پرسپولیس به گل‌گهر سیرجان پیوست
فلسطین مسئله نخست جهان اسلام به شمار می‌رود
تمدید دومین فراخوان شناسایی و جذب استعدادهای برتر در بخش خصوصی
رایزنی برای راه‌اندازی رشته زبان کره‌ای و برگزاری آزمون TOPIK در ایران
دکتر منتظری به رادیو می‌رود
رسوایی بزرگ در معتبرترین دانشگاه مکزیک
پژوهشگاه ملی سرطان می‌تواند به محور دیپلماسی علمی ایران و کشورهای منطقه تبدیل شود
حکمرانی مشارکتی؛ ضرورت امروز دانشگاه‌ها
هوش مصنوعی جدید، انسان از آب درآمد!
دانشگاه منزوی از جریان علم و فناوری جهان عقب می‌ماند
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
دستاورد پژوهشگران دانشگاه تهران درتوسعه نسل جدید سامانه‌های هوشمند
توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و بلاروس
توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و فناورانه با قزاقستان
نتایج آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی هفته آینده منتشر می‌شود
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌های «هم‌افزایی فناورانه»
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
کلید نهایی پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحمیل ۸۰۰ دانشجوی پزشکی به دانشگاه
طرح جدید تغذیه دانشجویان هنوز نهایی نشده
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top