تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/05/18 - 11:00
کد خبر: 513338

۶ آزمون گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۳ در پنج رشته برگزار شد

۶ آزمون گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۳ در پنج رشته برگزار شد

رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی از برگزاری همزمان ۶ آزمون در گروه علوم پزشکی در پنج رشته خبر داد و گفت: این آزمون ها امروز ۱۸ مرداد به صورت همزمان در کشور برگزار شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ محمدمهدی نوروزشمسی افزود: امروز پنجشنبه ۱۸ مردادماه ۱۴۰۳ تعداد ۶ آزمون کشوری در حوزه علوم پزشکی برگزار می‌شود. این آزمون‌ها شامل آزمون‌های ارزیابی علمی دانشجویان انتقالی از خارج، آزمون‌های ارزشیابی و ارتقای دانش‌آموختگان داروسازی، آزمون ملی دندانپزشکان خارج از کشور، آزمون تکمیلی تخصصی علوم آزمایشگاهی و آزمون دوره آموزش عالی بهداشت عمومی (MPH) است.

وی افزود: آزمون‌های ارزیابی صلاحیت علمی برای دانشجویان شاغل به تحصیل در خارج از کشور متقاضی انتقال به دانشگاه‌های داخل در دو گروه ورودی‌های قبل و بعد از ژانویه ۲۰۱۹، دوبار در سال برگزار می‌شود.

رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی یادآور شد: این آزمون‌های به منظور ارزیابی صلاحیت علمی دانشجویان در سه رشته پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی و براساس آئین نامه‌های مرتبط روز ۱۸ مردادماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود. در مجموع تعداد ۳۱۶ نفر در این آزمون در محل دانشگاه علوم پزشکی ایران شرکت دارند.

وی خاطرنشان کرد: یک سری دفترچه سوال برای دانشجویان متقاضی انتقال به دانشگاه‌های داخل در گروه ورودی‌های قبل از ژانویه ۲۰۱۹ و یک سری دفترچه سوال هم برای دانشجویان متقاضی انتقال به دانشگاه‌های داخل در گروه ورودی‌های بعد از ژانویه ۲۰۱۹ طراحی شده است.

نوروزشمسی درباره بیست و یکمین دوره آزمون ملی دانش آموختگان دندانپزشکی خارج از کشور گفت: این آزمون هم به صورت همزمان با سایر آزمون‌ها امروز ۱۸ مردادماه ۱۴۰۳ برگزار شد.

وی افزود: داوطلبان این آزمون باید توسط مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت واجد شرایط شرکت در آزمون اعلام شوند تا مجاز به شرکت در آزمون ملی باشند. پس از آزمون اسامی قبول شدگان در سایت اینترنتی مرکز سنجش آموزش پزشکی اعلام خواهد شد. قبول شدگان در مرحله نظری آزمون، جهت شرکت در مرحله عملی آزمون معرفی خواهند شد.

رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: تعداد ۳۰۱ نفر در بیست و یکمین دوره آزمون ملی دانش آموختگان دندانپزشکی خارج از کشور در محل دانشگاه علوم پزشکی ایران شرکت دارند.

وی درباره آزمون‌های ارزشیابی و ارتقای دانش آموختگان داروسازی خارج از کشور گفت: این آزمون‌ها هم امروز پنجشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۳ طبق قوانین برگزار شده است. در این آزمون‌ها تعداد ۲۲۴ نفر در دانشگاه علوم پزشکی ایران آزمون خود را برگزار کردند.

نوروزشمسی یادآور شد: امروز ۱۸ مرداد همچنین آزمون جامع ۱۸۰ واحدی دوره دکتری عمومی داروسازی در ۱۸ دانشگاه علوم پزشکی به صورت الکترونیک برگزار شده است.

وی گفت: آزمون ورودی دوره تکمیلی تخصصی علوم آزمایشگاهی نیز به منظور ورود دارندگان مدارک تحصیلی مرتبط با گروه علوم آزمایشگاهی به مدارک بالاتر امروز ۱۸ مرداد برگزار شده است و تعداد ۳۵۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی ایران به رقابت پرداختند.

رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی درباره آزمون دوره آموزش عالی بهداشت عمومی (MPH) خاطرنشان کرد: آزمون MPH یک آزمون ورودی برای شرکت در دوره‌های پودمانی مدیریت عالی بهداشت عمومی است که به شرکت کنندگان گواهینامه MPH اعطا خواهد شد. این دوره برای پزشکان خانواده با مدرک دکتری پزشکی عمومی و به منظور توانمندسازی مهارت‌های ایشان برگزار می‌شود. این آزمون درون دانشگاهی است و همزمان با سایر آزمون‌ها امروز پنجشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۳ برگزار شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سازش با یزید زمان، هرگز امنیت و رفاه به همراه نداشته است
«کارت امید مادر» شارژ شد
تعداد مصدومان حادثه شهرک شمس آباد به ۲۱نفر رسید
توافق نزدیک است!
واکنش تند رضاییان به استقلالی‌ها
مذاکره با تل‌آویو، چیزی جز شرم و تحقیر برای لبنان ندارد
از تخریب حرم و مجازات اعدام برای زیارت تا راهپیمایی میلیونی اربعین
شرط تداوم یارانه نقدی و کالابرگ اقامت در ایران است
مطالب خارج از مراجع رسمی فاقد سندیت است
سنگر خیابان را باشکوه‌تر از قبل حفظ می‌کنیم
رئیس‌جمهور به دنبال توافقی مرده است
ادامه ادعاهای سنتکام درباره محاصره دریایی ایران
مذاکرات با ایران هم‌اکنون در حال انجام است!
روابط ایران و عراق در بهترین وضع خود قرار دارد
چیزی به ایران نمی‌رسد
جنبش حماس از پایبندی به توافقات مرحله دوم آتش‌بس خبر داد
ادعای استعفای رئیس‌جمهور واهی و کذب محض است
سردار کرمی: در کمین تروریست‌ها و آماده پاسخ قاطعیم
۱۹۰ واحد مسکن استیجاری آماده واگذاری به زوج‌های جوان است
کیف پول ایران؛ انجام تراکنش‌های مالی بدون نیاز به اینترنت
حسام؛ سامانه جدید بانک مرکزی برای ساماندهی حساب‌های بانکی
دانشگاه منزوی از جریان علم و فناوری جهان عقب می‌ماند
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
دستاورد پژوهشگران دانشگاه تهران درتوسعه نسل جدید سامانه‌های هوشمند
توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و بلاروس
توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و فناورانه با قزاقستان
نتایج آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی هفته آینده منتشر می‌شود
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌های «هم‌افزایی فناورانه»
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
کلید نهایی پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحمیل ۸۰۰ دانشجوی پزشکی به دانشگاه
طرح جدید تغذیه دانشجویان هنوز نهایی نشده
برخی دانشجویان بین الملل علاوه بر فارسی حتی به انگلیسی هم مسلط نیستند
توانمندسازی دانشجویان برای ورود به بازار کار دانش‌بنیان
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
اسامی منتخبان دور دوم انتخابات شورای صنفی دانشگاه تربیت مدرس اعلام شد
واکنش معاون وزیر بهداشت به رای دیوان عدالت اداری درباره انفصال از خدمت
شروط جدید وزارت بهداشت برای ایجاد رشته و دوره جدید علوم پزشکی
نخستین سامانه جامع شهدای دانشجو رونمایی می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top