تاریخ انتشار: جمعه 1403/05/19 - 10:41
کد خبر: 513409

تجمع حامیان فلسطین علیه آمریکا در مقابل سفارت واشنگتن در توکیو

تجمع حامیان فلسطین علیه آمریکا در مقابل سفارت واشنگتن در توکیو

شماری از طرفدار فلسطین روز پنجشنبه در مقابل سفارت واشنگتن در توکیو تجمع کردند و این تجمع در پی اعتراض آمریکا به عدم دعوت از اسرائیل برای شرکت در مراسم گرامیداشت بمباران اتمی ژاپن در سال ۱۹۴۵ صورت گرفت

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ از "میدل ایست مانیتور", تصاویر منتشر شده در شبکه اجتماعی ایکس نشان می‌دهد که معترضان شعارهایی در حمایت از فلسطین و علیه اسرائیل سر می‌دهند و پلیس مانع از نزدیک شدن آنها به ساختمان سفارت آمریکا می‌شود.

معترضان با حمل پرچم فلسطین، شعارهای «غزه را آزاد کنید»، «نه به اشغال» و «آری به آزادی» سر دادند.

تصاویر منتشر شده توسط یک کاربر ژاپنی نشان می دهد که معترضان در مقابل سفارت آمریکا پرچم های ضد صهیونیستی در دست دارند.

تصاویر دیگر همچنین نشان می دهند که گروهی از معترضان در مقابل سفارت انگلیس تجمع کرده و شعار حامی فلسطین سر می دهند.

شهردار ناکازاکی به علت دعوت نکردن از رژیم صهیونیستی در مراسم هفتاد و نهمین سالگرد بمباران اتمی این کشور، از سوی غرب تحت فشار قرار گرفت.

«شیرو سوزوکی» شهردار شهر ناکازاکی امروز تصریح کرد که دعوت نکردن از اسرائیل در مراسم هفتاد و نهمین سالگرد بمباران اتمی این شهر، بدون انگیزه سیاسی بوده است و این تصمیم تغییری نخواهد کرد.

کیودو اضافه کرد: اظهارات شهردار ناکازاکی یک روز پس از انتقاد نمایندگان کشورهای آمریکا، کانادا، انگلیس، فرانسه، آلمان، ایتالیا و اتحادیه اروپا صورت می گیرد. آنها اواسط ماه جولای با ارسال نامه‌ای در این باره اعلام کرده بودند «چنانچه اسرائیل از این مراسم حذف شود حضور ما در سطح بالا دشوار خواهد بود».

بنابراین گزارش، نمایندگان غرب در این نامه اعلام کرده بودند «این اقدام می تواند منتج به آن شود که اسرائیل همتراز با کشورهایی همچون روسیه و بلاروس که به علت جنگ در اوکراین در این مراسم دعوت نشده‌اند، لحاظ شود».

«رام امانوئل» سفیر آمریکا در ژاپن در واکنش به این اقدام شهردار ناکازاکی در نامه ای خطاب به وی نوشت: معتقدم که تصمیم شما در این زمینه سیاسی بوده است و با توجه به دعوت شدگان در این مراسم، این موضوع هیچ ارتباطی به جنبه های امنیتی ندارد. اطمینان دارم که مطلع هستید من تنها سفیری نخواهم بود که در مراسم امسال ناکازاکی حضور نخواهم داشت.

این گزارش می افزاید که «جولیا لانگ باتوم» سفیر انگلیس در ژاپن نیز طی روزهای اخیر تاکید کرد در پاسخ به این تصمیم در مراسم سالگرد این بمباران حضور نخواهد یافت و نماینده ای در سطح پائین تر کنسولی به جای خود خواهد فرستاد.

آمریکا در مورخ نهم اوت سال ۱۹۴۵ میلادی برابر با ۱۸ امرداد ۱۳۲۴ سه روز پس از حمله اتمی به هیروشیما، شهر ناکازاکی را بمباران اتمی کرد و هشتاد هزار کشته برجای گذاشت که همه مردم عادی بودند.

اکنون در حالی سفیر آمریکا شهردار ناکازاکی را به علت دعوت نکردن از رژیم صهیونیستی تحت فشار قرار داده که این رژیم تحت حمایت غرب طی حدود ۱۰ ماه اخیر نزدیک به ۴۰ هزار فلسطینی بیگناه را به شهادت رسانده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
محبوب‌ترین مدل‌های لباس بچه گانه در سال ۱۴۰۵
بیمه آسیا چه خدمات دندانپزشکی را پوشش می‌دهد؟
مقایسه چهار کتاب پرفروش زیست جامع کنکور
۶ لپ تاپ گیمینگ استوک که خریدشان پشیمانتان می کند
مترو در شهرهای مختلف؛ از اخبار روز تا اطلاعات کاربردی
قیمت برنج هاشمی امروز در تهران؛ استعلام شفاف و مستقیم از کارخانه
بهترین ابزارهای رزومه ساز در سال ۲۰۲۶
ادعاهای مکرر ترامپ علیه ایران صحت ندارد
۱۴۸ هزار میلیارد تومان جرایم مالیاتی بنگاه های آسیب دیده بخشوده شد
مشکل آمریکا با ایران و ایرانی است
شیوه جدید پذیرش دانشجو در دوره های «هم‌آموز» کلید خورد
حل معادله چندوجهی تعیین ظرفیت پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی کنکور ۱۴۰۵
مردم از نتایج تیم ملی فوتبال رضایت ندارند
افزایش بهای جهانی طلا و نقره در معاملات بازار فلزات گران‌بها
ترامپ از انتخاب سخنگوی جدید کاخ سفید خبر داد
مبلغ کالابرگ در مهرماه افزایش می‌یابد؟
جانشین آسانی در ترکیب استقلال مشخص شد
حجاب در مدارس جمهوری آذربایجان ممنوع شد
گذر کاخ سفید برای بزک چهره غرب به آکروپولیس افتاد!
شروط ایران در «طرح ۷ روزه» پابرجاست
افزایش چشمگیر کاربران وفادار به سکوهای ایرانی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top