تاریخ انتشار: شنبه 1403/05/20 - 14:11
کد خبر: 513485

استقلال نکونام تا دندان مسلح!

استقلال نکونام تا دندان مسلح!

استقلال ۲خرید مهم دیگر هم انجام داد و البته حالا با چالش سهمیه خارجی مواجه است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در روزهایی که عمده نگاه‌ها به مسابقات المپیک دوخته شده، استقلال بی‌سروصدا آخرین خریدهایش در فصل نقل‌وانتقالات را هم انجام داد و مجهزتر از قبل شد. جواد نکونام که فصل گذشته بارها از بضاعت انسانی تیمش انتقاد کرده بود، حالا برای فصل جدید تیمی پر از ستاره در اختیار خواهد داشت؛ تیمی که نه‌تنها هیچ خروجی مهمی نداشته، بلکه بازیکنان ایرانی مؤثری مثل رامین رضاییان، سامان فلاح و میلاد زکی‌پور به آن اضافه شده‌اند و حالا هم این کلکسیون با حضور ۲بازیکن خارجی رزومه‌دار تکمیل شده است: رومئو کاکوتا و دیدیه اندونگ.

کاکوتا ۳۳ساله، وینگر فرانسوی است که می‌تواند در پست پشت مهاجم هم بازی کند و البته هواداران مدت‌ها منتظر حضور او بودند. این بازیکن قطعا یکی از کارنامه‌دارترین خارجی‌هایی است که وارد فوتبال ایران شده. او سابقه بازی در تیم‌هایی مثل چلسی، فولهام، بولتون، لاتزیو، رایو وایکانو، سویا، دیپورتیوو لاکرونیا، لانس، آمیان و... را در کارنامه دارد. کاکوتا در تیم‌های ملی پایه فرانسه و تیم ملی بزرگسالان کنگو به میدان رفته و از هر جهت گزینه ایده‌آلی برای استقلال به شمار می‌آید، مخصوصا که این تیم فصل گذشته در طراحی حملات و به‌طور کلی کارهای تهاجمی مشکل داشت. از آن سو اندونگ ۳۰ساله هم یک هافبک میانی اهل گابن است که در تیم‌هایی مثل ساندرلند، واتفورد و گنگام توپ زده. طبیعتا هر دو خرید با استقبال هواداران مواجه شده و آنها از عملکرد مالک جدید رضایت دارند.

در این میان شاید مهم‌ترین چالش استقلال، تعداد بالای بازیکنان خارجی باشد. در شرایطی که این تیم نهایتا مجاز به در اختیار داشتن ۶بازیکن غیرایرانی است، هم‌اکنون نام ۹بازیکن خارجی در فهرست آبی‌پوشان به چشم می‌خورد. از قرار معلوم این مشکل با حذف نام کوین یامگا، منتظر محمد و دروازه‌بان بوسنیایی حل خواهد شد؛ هرچند همین هم مستلزم صرف هزینه و دریافت رضایت آنهاست و تازه آخرش هم کسی نفهمید آن گلر را چه‌کسی و چرا جذب کرد!

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
محل جانبازی رهبر معظم انقلاب، امروز میزبان مصحف‌های مقاومت شد
۱۰ هزار دانشجو راهی حج عمره می‌شوند
خونخواهی یک مکتب و سبک برخورد با طاغوتی‌ست که می‌خواهد شیعه را از میان بردارد
ایران، روسیه و چین: قطعنامه غرب فاقد مبنای حقوقی است
سهم ایران از خزر به زیر ۴ درصد کاهش می‌یابد؟
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
بهترین کفپوش برای بخش‌های مختلف خانه؛ پارکت لمینت یا SPC؟
صفر تا صد واردات کالا؛ راهنمای کامل واردات از خرید تا ترخیص
پودر شب‌تاب در رزین؛ آموزش ترکیب و اجرای صحیح
راهنمای آشنایی با فارکس برای دانشجویان و معامله‌گران تازه‌کار
آیا فرش مواد حساسیت زا را در خود نگه می دارد؟
راز تنهایی مومنان در دنیا و آخرت و نکات کاربردی
سلامت اجتماعی دانش‌آموزان؛ زیربنای توسعه پایدار جامعه
اعلام جزئیات آزمون عملی رشته علوم ورزشی کنکور
مقابل چین نبرد واقعی داشتیم
هیچ پروازی به‌دلیل تحریم‌ها لغو نشده است
۵ علامت زنانه که خبر از یک مشکل جدی می دهد
«لیگ بازی‌های خانوادگی» در باغ کتاب تهران آغاز شد
هورمون درمانی خطر زوال عقل را در زنان کاهش می دهد
بیانیه وزارت خارجه ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان
۱۰ هزار دانشجو راهی عمره می‌شوند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top