تاریخ انتشار: شنبه 1403/05/20 - 14:11
کد خبر: 513485

استقلال نکونام تا دندان مسلح!

استقلال نکونام تا دندان مسلح!

استقلال ۲خرید مهم دیگر هم انجام داد و البته حالا با چالش سهمیه خارجی مواجه است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ در روزهایی که عمده نگاه‌ها به مسابقات المپیک دوخته شده، استقلال بی‌سروصدا آخرین خریدهایش در فصل نقل‌وانتقالات را هم انجام داد و مجهزتر از قبل شد. جواد نکونام که فصل گذشته بارها از بضاعت انسانی تیمش انتقاد کرده بود، حالا برای فصل جدید تیمی پر از ستاره در اختیار خواهد داشت؛ تیمی که نه‌تنها هیچ خروجی مهمی نداشته، بلکه بازیکنان ایرانی مؤثری مثل رامین رضاییان، سامان فلاح و میلاد زکی‌پور به آن اضافه شده‌اند و حالا هم این کلکسیون با حضور ۲بازیکن خارجی رزومه‌دار تکمیل شده است: رومئو کاکوتا و دیدیه اندونگ.

کاکوتا ۳۳ساله، وینگر فرانسوی است که می‌تواند در پست پشت مهاجم هم بازی کند و البته هواداران مدت‌ها منتظر حضور او بودند. این بازیکن قطعا یکی از کارنامه‌دارترین خارجی‌هایی است که وارد فوتبال ایران شده. او سابقه بازی در تیم‌هایی مثل چلسی، فولهام، بولتون، لاتزیو، رایو وایکانو، سویا، دیپورتیوو لاکرونیا، لانس، آمیان و... را در کارنامه دارد. کاکوتا در تیم‌های ملی پایه فرانسه و تیم ملی بزرگسالان کنگو به میدان رفته و از هر جهت گزینه ایده‌آلی برای استقلال به شمار می‌آید، مخصوصا که این تیم فصل گذشته در طراحی حملات و به‌طور کلی کارهای تهاجمی مشکل داشت. از آن سو اندونگ ۳۰ساله هم یک هافبک میانی اهل گابن است که در تیم‌هایی مثل ساندرلند، واتفورد و گنگام توپ زده. طبیعتا هر دو خرید با استقبال هواداران مواجه شده و آنها از عملکرد مالک جدید رضایت دارند.

در این میان شاید مهم‌ترین چالش استقلال، تعداد بالای بازیکنان خارجی باشد. در شرایطی که این تیم نهایتا مجاز به در اختیار داشتن ۶بازیکن غیرایرانی است، هم‌اکنون نام ۹بازیکن خارجی در فهرست آبی‌پوشان به چشم می‌خورد. از قرار معلوم این مشکل با حذف نام کوین یامگا، منتظر محمد و دروازه‌بان بوسنیایی حل خواهد شد؛ هرچند همین هم مستلزم صرف هزینه و دریافت رضایت آنهاست و تازه آخرش هم کسی نفهمید آن گلر را چه‌کسی و چرا جذب کرد!

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پایان همکاری دانشگاه تهران با دو استاد مدعو به‌دلیل سوابق و توهین به رهبر شهید انقلاب
حمل سریع خودرو در تهران با خودروبر
روش های جلوگیری از سوانح و حوادث ترافیکی
راهنمای خرید اینترنتی دارو و مکمل در کرج
راهنمای انتخاب و خرید الکترود ۶۰۱۳، ۷۰۱۸، استیل و برنز در ایلیا صنعت ارفع
سرپرست موقت هلدینگ غدیر فاقد صلاحیت حرفه‌ای/ انتصاب غیرقانونی در بزرگ‌ترین هلدینگ مالی کشور
لاجوردی: دشمن برای به حاشیه راندن بانوان ایرانی میلیاردها دلار هزینه می‌کند
تنگه هرمز سهام بانک‌های آمریکا را به سقوط کشاند
جلسه رأی اعتماد نمایندگان به وزیر پیشنهادی دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح+عکس
نیروهای مسلح ایران؛ آماده طرحی ویرانگرتر از جنگ‌های ۱۲ و ۴۰ روزه
«مهرداد اخلاقی کتابچی» با رای نمایندگان مجلس وزیر دفاع شد
جایگاه تمدن ایرانی با دروغگویی سیاست‌مداران ایران‌ستیز پنهان نخواهد شد
حضور دروازه‌بان استقلال در ترکیب هفته لیگ نخبگان آسیا
پیکرهای ۸۰۰۰ شهید در غزه همچنان زیر آوار است
سه اقدام فوری عدلیه برای بازسازی سرمایه اجتماعی در شرایط بحران
بازگشت رونالدو به تیم ملی پرتغال در هاله‌ای از ابهام
امیدواریم بسته «چشم‌روشنی» در البرز فعال شود
فیلم |تصاویری از افتتاحیه کاروان‌های راهیان نور شمال غرب
۲۹ دانشگاه میزان وثیقه تعهدات دستیاران پزشکی را اعلام کردند
رژیم آل سعود ۵ شهروند سعودی را اعدام کرد
چهل و دومین اطلاعیه پرداخت غرامت به جان‌باختگان پرواز ۷۵۲ اوکراین
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top