تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/05/25 - 08:54
کد خبر: 514020

و هنگامه انتقام پسر هاشمی رفسنجانی رسید!

و هنگامه انتقام پسر هاشمی رفسنجانی رسید!

یاسر هاشمی، فرزند مرحوم هاشمی رفسنجانی در یادداشتی با ادبیاتی تند و بعضاً توهین‌آمیز به حسن روحانی و حلقه افراد اطرافش حمله کرده که به هاشمی رفسنجانی بی‌احترامی کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ جوان نوشت:در جدال‌ها و مراودات میان اصلاح‌طلبان بر سر وزرای کابینه پزشکیان و استعفای ظریف، یاسر هاشمی، فرزند مرحوم هاشمی رفسنجانی فرصت را برای انتقام و سرزنش و ماهی‌گیری مغتنم شمرده و با نوشتن یادداشتی، با ادبیاتی تند و بعضاً توهین‌آمیز به حسن روحانی و حلقه افراد اطرافش حمله کرده که به هاشمی رفسنجانی بی‌احترامی کردند. او با همسان دانستن نقش ظریف برای پزشکیان با نقش هاشمی رفسنجانی برای روحانی، خطاب به ظریف نوشته که «دکتر ظریف حتماً بارها دیدند و شنیدند که حواریون دکتر روحانی چگونه به هاشمی گریزی رسیدند و فکر می‌کردند شرط درخشش آن‌ها در آسمان سیاست و اقتصاد و مدیریت، نشاندن غبار بر خورشید است.»

یاسر هاشمی با ادبیاتی طعنه‌آلود و توهین‌آمیز نوشته که «یاد آوری بی‌احترامی‌ها و موضع گیری‌های حلقه اول دولت یازدهم مانند آقایان فریدون، واعظی و نوبخت، حتی شخص دکتر روحانی تکرار نامهربانی‌های برادران یوسف با آن "عزیز یعقوب" (خطاب هاشمی عزیز امام خمینی را به یاد آورید) بود که مایه افتخار و سرمایه اعتبار خویش را به گرگ‌های دهن آلوده سپرده بودند.»

یاسر هاشمی، هر کدام از افراد حلقه اول دولت روحانی را به طعنی می‌نوازد؛ یکی را می‌گوید فکر همسرش بود و دیگری را با برادر حاتم طایی قیاس می‌کند که با ادرار کردن در چاه زمزم دنبال شهرت بود و بعد هم به خود روحانی می‌رسد: «البته رشد تدریجی غرور دکتر روحانی از توجه ۷ درصدی جامعه تا رأی ۲۴ میلیونی؛ خود ماجرایی دیگر است که مانند احمدی‌نژاد بی‌توجهی به جلسات مجمع تشخیص مصلحت را شأن پروتکل ریاست جمهوری می‌دانست و عدم پاسخگویی به تلفن‌ها و توصیه‌های مشفقانه آیت‌الله هاشمی گوشه‌ای از قدرنشناسی‌ها بود و بعدها وقتی در ناگهانی‌ترین اتفاق، خبر آسمانی شدن آیت‌الله هاشمی در زمین پیچید، وزارت اطلاعات دولت یازدهم به جای اقناع ایرانیان و جهانیان، پا به پای دیگر مراکز اطلاعاتی و امنیتی کشور، به تسریع در بستن آن پرونده همیشه باز می‌کوشید.»

و در نهایت عیان می‌کند که از ظریف یاد پدرش افتاده است و با تعابیری عجیب می‌نویسد: «امروز که خبر استعفای شما رسانه‌ای شد، انبوهی از نامهربانی ها، کارشکنی‌ها، توهین‌ها و تهمت‌های تندروها علیه آیت‌الله هاشمی و دورویی‌های برخی از عاشقان پست و مقام به ذهنم آمد هرچند می‌دانم ابهت و مقاومت دماوند در برابر زلزله‌ها قابل قیاس با سهند و سبلان و دنا نیست، اما یادمان باشد که: در مسلخ عشق جز نکو را نکشند.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تاکید عراق بر استفاده از دیپلماسی برای پایان جنگ علیه ایران
پسکوف: ایجاد معماری امنیتی جدید در اروپا اولویت روسیه است
هسته‌ای؛ بهانه‌ای برای آپارتاید فناورانه / کالبدشکافی ۲۰ سال بهانه‌سازی غرب
«بزک نمیر بهار میاد» این‌بار در لایحه خزر
وقتی برای پهلوی و ضدانقلاب همه‌چیز مهم است جز خون بچه‌های ایران
پزشکیان فردا دوشنبه به قرقیزستان می‌رود
مهمانان کنفرانس وحدت اسلامی به زیارت مزار رهبر شهید انقلاب رفتند
جلیلی: صرفاً بازگویی ضعف‌ها راهگشا نیست؛ باید ظرفیت‌ها را به میدان آورد
«دنتال طلا» پلمب شد
تشدید بحران در ائتلاف حاکم اسرائیل؛ حمله پسر نتانیاهو به بن‌گویر
دست‌کم ۸ نفر در ایلینوی آمریکا هدف گلوله قرار گرفتند
فرار فرزند نتانیاهو از آمریکا به دلایل امنیتی
یمن: عربستان در پرونده ورود داروها کارشکنی می‌کند
پیام فرمانده کل سپاه در پی قهرمانی والیبالیست‌های نوجوان ایران
روسیه برای حملات گسترده علیه اوکراین آماده می‌شود
حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
باران در ارتفاع البرز مرکزی و شمال، گردوخاک در جنوب، شرق و شمال‌شرق
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تمدید شد
ارتقای خدمات رفاهی دانشجویان در اولویت سازمان امور دانشجویان
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه صنعتی خواجه نصیر تمدید شد
ارتقای خدمات رفاهی دانشجویان در اولویت سازمان امور دانشجویان
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
تور آشنایی با دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود
افزایش ۱۲۵ درصدی رشته‌محل‌های جدید کارشناسی ارشد دانشگاه پیام‌نور
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
آغاز پیش‌ ثبت نام خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) از امروز
زمان‌بندی انتخاب واحد نیم‌سال اول دانشگاه آزاد اسلامی اعلام‌ شد
رشته روابط بین المل و دیپلماسی با ۹۰ درصد تغییر به دانشگاه ها ابلاغ شد
۵ شهریور آخرین مهلت اعلام علاقه‌مندی به آزمون‌های عملی کنکور ۱۴۰۵
تقویم آموزشی ۱۴ دانشگاه برتر کشور/ شروع کلاس‌ها از اواخر شهریور
آغاز انتخاب رشته داوطلبان مجاز آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ از ۵ شهریور
اعلام نتایج تکمیل ظرفیت دوازدهمین امتحان مشترک دستگاه‌های اجرایی
افتتاح دفتر تبادل علم و فناوری جهان اسلام در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
نتایج اولیه آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
دستگیری ۸۴ متخلف و کلاهبردار کنکور سراسری/ شناسایی ۲ نفر پس از تصویربرداری از سؤالات کنکور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top