تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/05/25 - 12:34
کد خبر: 514052

صحت سنجی حمله هکری ایران به انتخابات آمریکا

صحت سنجی حمله هکری ایران به انتخابات آمریکا

مرکز تحلیل تهدیدات مایکروسافت به تازگی در گزارشی ادعا کرده است که گروه‌های مرتبط با ایران در تلاشند تا انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا را تحت تاثیر قرار دهند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مرکز تحلیل تهدیدات مایکروسافت به تازگی در گزارشی ادعا کرده است که گروه‌های مرتبط با ایران در تلاشند تا انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا را تحت تاثیر قرار دهند. یک روز پس از این گزارش مایکروسافت، ستاد انتخاباتی« دونالد ترامپ»، رئیس جمهور سابق آمریکا نیز مدعی شد که هکرهای ایرانی اسناد داخلی آن را هک، دزدیده و توزیع کرده اند. این ادعاها و گزارش‌ها درحالی اعلام شده است که هنوز هیچ مدرک و سند معتبری درباره چنین ادعاهایی ارائه نشده است.

اتهام زنی به کشورهای خارجی در آمریکا: این نخستین بار نیست که در آمریکا برخی کشورها خارجی متهم به دخالت در انتخابات می شوند. پیش از این نیز روسیه و چین از سوی آمریکا متهم به تلاش برای اثرگذاری در انتخابات ریاست جمهوری شده بودند.

ضعف سایبری آمریکا: صرف نظر از مطرح شدن نوع اتهاماتی که علیه ایران، روسیه و چین درباره تلاش برای اثرگذاری و یا علمیات هکری در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا عنوان می‌شود، طرح این گونه اتهام خود می تواند نشانه‌ای از ضعف شدید سیستم‌های سایبری در آمریکا باشد. سیستم‌‍هایی که به اعتراف خود مقامات آمریکایی تحت تاثیر علمیات‌های خارجی ایران یا روسیه و چین قرار می گیرند.

تفاوت عملیات ایران و روسیه: گزارش ان.پی.آر هم تاکید کرده است که نوع تاثیرگذاری و اقدامات گروه‌های منتسب به ایران با گروه‌های منتسب به روسیه متفاوت است. براساس این گزارش، گروه‌های هکری منتسب به ایران با ایجاد کانال‌ها و وب سایت‌های خبری در تلاش بوده‌اند تا ذهن و افکارعمومی شهروندان آمریکایی را تحت تاثیر قرار دهند، در حالی که گروه‌های هکری روسی به طور عمده تمرکز خود را روی شکل دادن به نتیجه انتخابات مورد نظر کرملین در زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا متمرکز کرده‌اند.

توانایی هکرهای ایرانی: سی.ان.ان هم در گزارشی جداگانه گفته است که هکرهای ایرانی در سال‌های اخیر به دلیل فعالیت‌های مختلفی که در حوزه‌ی سایبری انجام داده‌اند، توجه بسیاری از سازمان‌ها و رسانه‌های بین‌المللی را به خود جلب کرده‌اند، چون این هکرها معمولاً به صورت گروهی و سازمان‌یافته عمل می‌کنند و به عنوان بخشی از جنگ سایبری عملیات‌های پیچیده‌ای را در سراسر جهان اجرا کرده‌اند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
تماس ژاپن با وزارت خارجه ایران؛ منطقی باشید!
موافقت کمیسیون عمران مجلس با برنامه‌های وزرای نیرو، راه و کشور
میانگین سنی زائران اربعین اعلام شد
هادی عامل: عذاب کشیدم و از امیرحسین زارع عذرخواهی کردم
هاآرتص: اسرائیل در آستانه فروپاشی
اسامی ۸ کرم غیرمجاز
تصادف اتوبوس مسافربری مشهد–شلمچه
استخدام ۱۲۹ هزار نفر در وزارت آموزش و پرورش در سال‌جاری
صحت سنجی حمله هکری ایران به انتخابات آمریکا
یارانه ۴۰۰ هزار تومانی واریز شد
هزینه VAR پول رضایتنامه یک بازیکن هم نیست!
نگرانی آمریکا از احتمال درگیری همزمان با روسیه و چین
رایزنی بلینکن با وزیر خارجه مصر درباره آتش‌بس در غزه
پزشکیان: سپردن کار به افراد کارنابلد خیانت است
برنامه های حمایتی شاخص بورس را بالا کشید
بهترین مرکز خرید پرینتر سه بعدی
دفاع چپ پرسپولیس نرسید!
اتفاقات غیرمنتظره قبل از پرسپولیس - ذوب‌آهن
محورهای رایزنی ترامپ و نتانیاهو
ولیعهد سعودی از احتمال ترور خود خبر داد
عزاداری زائران آذربایجانی در مرز تمرچین +فیلم
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top