تاریخ انتشار: شنبه 1403/05/27 - 20:16
کد خبر: 514180

هاشمی:گردنم را در گرو تعهداتم می‌گذارم

هاشمی:گردنم را در گرو تعهداتم می‌گذارم

وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت:‌ گردنم را در گرو تعهداتم می‌گذارم و وزارتم ادامه وزارت هیچ کس نخواهد بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، سید ستار هاشمی وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه علنی امروز مجلس در دفاع از برنامه پیشنهادی خود عنوان کرد: در سال 1355 در منطقه‌ای متولد شدم که وضعیت عمرانی و آموزشی مناسبی نداشت و با پیروزی انقلاب اسلامی به تدریج روند پیشرفت و روند توسعه منطقه آغاز  شد و در این میان نهضت آموزشی در منطقه ما گسترش یافت.

وی ادامه داد: پس از اخذ دیپلم در حوزه هوش مصنوعی ادامه تحصیل دادم و افراد مطلع می‌دانستند وابسته کشور به این رشته است. تحوصیل در داخل و خارج کشور برای من مشخص ساخت آینده بدون بهره گیری از هوش مصنوعی به سامان نخواهد رسید. در طول بیست سالا تجربه تحصیل و 14 سال تجربه مدیریتی این نکته را فهمیده‌ام که با ید با نگاه عدالت محور خدمت کرد.

هاشمی افزود: در مسیر خدمت تسلیم کمبودها نمی‌شومو همه ظرفیتم را برای خدمت بکار می‌گیرم و این بدون همکاری همه نهادها میسر نخواهد شد.بنده در طول مدت فعالیتم رویه‌ام تعامل و اجماع سازی بوده است. باور دارم دانایی مقدمه توانایی و قدرت است.

وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: اگر ما دنبال حکمرانی قدرتمند در فضای مجازی در دنیا هستیم راهکار آن رسیدن به مرزهای دانش است و بی گمان یکی از وراتخانه‌هایی که می‌تواند در این راستا نقش آفرینی کند وزارت ارتباطات است. این وزارتخانه می تواند پیشرانبسیاری از صنایع باشد.

وی عنوان کرد: انسجام حکمرانی در حوزه سایبری بسیار مهم است. دسترسی عادلانه مردم به اینترنت و ارتقا صاردات دانش بنیان و نقض حریم خصوصی مردم نیز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

هاشمی با اشاره به برنامه پیشنهادی‌اش عنوان کرد:‌ تکمیل شبکه ملی اطلاعات، توسعه زیرساخت‌های ارتباطی ثابت برای عدالت ارتباطی، توسعه زیرساخت‌های ارتباطی به روستاها، کاربردی سازی هوش مصنوعی و دولت هوشمند، توسعه دولت الکترونیک، انسداد بسترهای فسادزا از اولویت‌های برنامه‌ای بنده است.

وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت:‌هوش مصنوعی در حال متحول کردن زندگی مردم جهان است زیرا هوش مصنوعی خلاق است و قادر به خلق کردن است. نگاه فعال و موثر به هوش مصنوعی یکی از محورهایی است که بصورت جدی آن را دنبال خواهیم کرد. در دهه گذشته شاهد شکل گیری اقتصاد دیجیتال و رشد و نمو شرکت‌های دانش بنیان بودیم اما شتاب این رشد کم شده است.تلاش می کنیم با ایجاد بورس‌های تخصص کیک اقتصاد دیجیتال در کشور را بزرگ کنیم و مهاجرت معکوس را رقم بزنیم.

وی با بیان اینکه یکی از برنامه‌های ما ارائه الکوهای اقتصادی در حوزه تولد محتوا است، گفت: برای این کار ارائه بستر بومی برای تولید محتوا و ایجاد بسترهای فناورانه بومی را باید بصورت جدی دنبال کنیم. در سال‌های اخیر دستاوردهای ارزشمندی در صنعت فضایی داشته‌ایم که این امر را با نگاه تثبیت جایگاه کشور در مدار لئو و دسترسی به مدار ژئو دنبال می‌کنیم. موضوع دیگر افزایش رضایتمندی مردم از پست با کمک گرفتن از هوش مصنوعی است. امیدواریم به هاب پستی منطقه در ارتباط با شرکت‌های پستی بین المللی تبدیل شویم.

هاشمی با اشاره به دغدغه مردم در دسترسی به فضای مجازی مطرح کرد: استفاده از فیلترشکن های در فضای مجاز یموجب افزایش هزینه خانوارها شده و از زاویه امنیت سایبری نیز شاهد هستیم بسیاری از حملات سیابری از طریق همین فیلترشکن‌ها سامان دهی می‌شود. مشکل دیگری دسترسی کودکان به محتوای غیر اخلاقی و خشونت آمیز است. مانتوانسته‌ایم با ابزارهای موجود دغدغه‌های رهبر انقلاب را پاسخ دهیم.

وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: برخود تکلیف می‌دانیم با بهره‌گیری از بهترین فناوری‌ها امیدواریم بتوانیم دغدغه‌های مردم را پاسخ دهیم و آسیب‌های استفاده از فضای مجازی را کاهش دهیم و هدف ما ایجاد فضای مجازی با قاعده است.عقیده دارم بنا بر تاکیدات رهبر انقلاب و وعده‌های رئیس جمهور باید با ارزیابی روندهای گذشته برای تحقق اهداف و رفع دغدغه‌های مشترک تلاش کنیم. هم اکنون شیوه اصلاح شیوه مدیریت فضای مجازی در چارچوب قوانین و مقررات از طریق اجماع و وفاق ملی و ساختارهای حاکمیتی ممکن و مقدور است. باید ضمن دسترسی عادلانه مردم به فضای مجازی مرزبانی درستی هم در این فضا صورت گیرد.

وی تاکید کرد: گردنم را در گرو تعهداتم می‌گذارم و وزارتم ادامه وزارت هیچ کس نخواهد بود و ضمن استفاده از نظرات کارشناسان اجازه محدود شدن وزیر را نخواهم داد و نهایت تلاشم را برای افزایش کارآمدی انجام خواهم داد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اعطاء وام تسهیلات اشتغال زایی به سربازان ماهر منقضی خدمت
فرمانده پلیس راه: ترافیک در محورهای مازندران سنگین است
قالیباف: ثمره وحدت چشاندن طعم شکست به دشمن بود
وحدت بین مجلس و دولت، یک ضرورت راهبردی است/ رویای بازگشایی تنگه هرمز دشمن، محقق نخواهد شد
مجلس خبرگان: همه بخش‌های حاکمیت از رهنمودهای رهبری تبعیت محض داشته باشند
سرپرست وزارت دفاع: از ساختن قدرت دفاعی ایران دست نخواهیم کشید
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
طرح مخفی آمریکا برای لیبی؛ شکستی که در راه است
انتخاب اعضای هیات مدیره استقلال به تعویق افتاد
عرضه دلار در بانک‌ها ۲۵ برابر تقاضا/ بازار با کمبود عرضه مواجه نیست
سازمان بسیج مستضعفین: هم‌افزایی دولت، ملت و نهادها، کلید طلایی گشایش مشکلات کشور است
وزیر کشور: در تاریخ معاصر سندی مثل تفاهم‌ ایران و آمریکا به نفع مردم ما نیست
جدیدترین آمار گیشه ۳ میلیون نفری سینما در روزهای پایانی تابستان
مخبر: ملت استوار ایران، محاصره را به شکست محاصره‌گر بدل می‌کند
واکنش عراقچی به تلاش‌های بیهوده آمریکا برای دستکاری بازار جهانی انرژی
جهش ۱۳۰ هزار واحدی بورس در تعطیلات/ شاخص از ۶.۵ میلیون واحد گذشت
نیکزاد: مسئولیت ما، تقویت همدلی و اعتماد عمومی است
چاپ مقاله علمی پژوهشی؛ راهنمای کامل انتشار مقاله در مجلات معتبر داخلی
مدیریت هزینه‌های ساخت‌وساز با انتخاب هوشمندانه مقاطع فولادی
شاهنامه‌خوانی در خانواده؛ طرحی برای انتقال فرهنگ ایرانی
وال استریت ژورنال: روز دی اقتصادی آمریکا؛ بانک‌های ایران باز، تحریم‌ها بی‌اثر
مهلت ثبت‌نام آزمون صلاحیت حرفه‌ای مشاوران کسب و کار سال ۱۴۰۵ تمدید شد
آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
آغاز پیش‌ ثبت نام خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) از امروز
زمان‌بندی انتخاب واحد نیم‌سال اول دانشگاه آزاد اسلامی اعلام‌ شد
رشته روابط بین المل و دیپلماسی با ۹۰ درصد تغییر به دانشگاه ها ابلاغ شد
۵ شهریور آخرین مهلت اعلام علاقه‌مندی به آزمون‌های عملی کنکور ۱۴۰۵
تقویم آموزشی ۱۴ دانشگاه برتر کشور/ شروع کلاس‌ها از اواخر شهریور
آغاز انتخاب رشته داوطلبان مجاز آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ از ۵ شهریور
اعلام نتایج تکمیل ظرفیت دوازدهمین امتحان مشترک دستگاه‌های اجرایی
افتتاح دفتر تبادل علم و فناوری جهان اسلام در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
نتایج اولیه آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
دستگیری ۸۴ متخلف و کلاهبردار کنکور سراسری/ شناسایی ۲ نفر پس از تصویربرداری از سؤالات کنکور
آغاز ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری پیام نور از ۷ شهریور
قراردادهای بلندمدت دانشگاه‌ها برای حل مسائل کلان کشور
دفاع وزیر علوم از طرح جدید تغذیه/ دانشجو متوجه هیچ تغییری نمی‌شود
بزرگداشت شهیده سیده بشری خامنه‌ای در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top