تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/06/06 - 09:38
کد خبر: 514664

احکام فتاح برای «صولت مرتضوی» و «سپهر خلجی»

احکام فتاح برای «صولت مرتضوی» و «سپهر خلجی»

با صدور احکامی از سوی سید پرویز فتاح رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، صولت مرتضوی رئیس هیأت مدیره بنیاد برکت و سپهر خلجی مشاور رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در امور فرهنگی و اجتماعی منصوب شدند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ پرویز فتاح در احکام جداگانه‌ای «سید صولت مرتضوی» را به عنوان عضو موظف و رئیس هیأت مدیره بنیاد برکت و «سپهر خلجی» را به عنوان مشاور رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در امور فرهنگی و اجتماعی منصوب کرد.
 
در متن حکم رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره) خطاب به مرتضوی آمده است: نظر به تعهد، شایستگی، توانایی‌های حرفه‌ای و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «عضو موظف و رئیس هیأت مدیره بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)» منصوب می‌گردید. امید است با عنایت خداوند متعال و همکاری معاونین، مدیران‌کل و سایر اعضای هیأت مدیره بنیاد برکت، در انجام این مهم موفق و مؤید باشید.
 
همچنین در متن حکم خلجی آمده است: نظر به تعهد و سوابق ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «مشاور ریاست ستاد در امور فرهنگی و اجتماعی» منصوب می‌گردید. امید است با اتکال به خداوند متعال در راستای سیاست‌ها و خط مشی‌های ابلاغی در انجام امور محوله موفق و مؤید باشید.
 
سید صولت مرتضوی پیش از این به عنوان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سپهر خلجی به عنوان رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت فعالیت داشتند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جنگ آمریکا علیه ایران از کنترل خارج شده است
تفاهم با عمان به معنای بازگشایی تنگه هرمز نیست
حال علامه امینی وقتی از مسیر مشایه به نزدیک کربلا می‌رسید، منقلب می‌شد
شهیدی که مزارش سنگ قبر نمی‌پذیرد!
پارسال همراه بابا، امسال به یادش
۴۵۰ هزار فقره وام ازدواج پرداخت خواهد شد
بمب‌گذاری مقابل پاسگاه پلیس در پاکستان با بیش از ۱۷ کشته و زخمی
کاری که همه را زائر امام حسین (ع) می‌کند
رونمایی علی کریمی از عموی جدید سلطنت‌طلبان
اموال سردار آزمون همچنان در توقیف است
بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار گذرنامه زیارتی صادر شد
۶۷ درصد آمریکایی‌ها با تصمیمات ترامپ علیه ایران مخالف هستند
توطئه خلع سلاح حماس با شکست راهبردی مواجه می‌شود
اعزام بیش از ۶۰۰۰ دانشجوی علوم پزشکی به راهپیمایی اربعین
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
عبور جمعیت ایران از ۸۷ میلیون نفر
راه‌اندازی نخستین مرکز دانش تخصصی بازی‌های رایانه‌ای
سه اتفاق مهم در انتظار استقلال
افشاگری تاریخی علیه رئیس فیفا
کارکرد تراستی‌ها در صادرات انواع محصولات ایرانی
راهنمای خرید آسانسور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top