تاریخ انتشار: جمعه 1403/06/09 - 13:30
کد خبر: 514958

طلسم‌شکنی جودو ایران پس از ۱۰ سال در آسیا؛ مظلوم طلایی شد

طلسم‌شکنی جودو ایران پس از ۱۰ سال در آسیا؛ مظلوم طلایی شد

نماینده وزن ۹۰+ کیلوگرم تیم ملی نوجوانان پسران پس از ۱۰ سال طلسم شکنی کرد و جودو نوجوانان ایران را در آسیا صاحب مدال طلا کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مسابقات جودو نوجوانان قهرمانی آسیا از روز گذشته (پنج شنبه) به میزبانی کشور کره‌جنوبی و در شهر مونگ یونگ آغاز شد. امروز در دومین روز از این رقابت‌ها، تیم ملی جودو نوجوانان (پسران) با کسب یک مدال طلا، دو مدال برنز و دو عنوان پنجمی به کار خود پایان داد. تیم ملی نوجوانان با ترکیب پنج ملی پوش در این رقابت ها حضور پیدا کرده بودند.

صبح امروز در وزن ۹۰+کیلوگرم، محمد مهدی مظلوم در نخستین مبارزه سینگلا از کشور هندوستان را شکست داد. وی‌ در دومین مبارزه موفق شد با شکست علیرضا نیک سرشت دیگر نماینده کشورمان در این وزن به نیمه‌نهایی این رقابت‌ها راه یابد.

مظلوم در نیمه‌نهایی نیز با شکست نماینده کشور میزبان به فینال مسابقات قهرمانی نوجوانان آسیا راه یابد. نماینده وزن ۹۰+ کیلوگرم در فینال مسابقات قهرمانی نوجوانان آسیا پس از ۱۰ سال موفق شد به مدال طلای آسیا دست یابد.

لازم به یادآوری است، جودو ایران آخرین بار سال ۲۰۱۵ در رده سنی نوجوانان آسیا موفق به کسب مدال طلا شده بود که سرانجام امروز طلسم ها شکسته شد و جودو نوجوانان پس از تقریبا ده سال توسط محمد مهدی مظلوم موفق به کسب مدال طلا شد.

علیرضا نیک‌سرشت، دومین نماینده وزن ۹۰+ کیلوگرم، در نخستین مبارزه موفق شد نماینده کشور چین تایپه را شکست دهد. در دومین بازی نیز مقابل مظلوم نماینده کشورمان بازی را واگذار کرد.وی با راهیابی به جدول شانس مجدد ابتدا نماینده قرقیزستان را شکست داد و پس از آن با شکست نماینده چین تایپه به مدال برنز دست یافت.

همچنین صبح امروز، محمد امین اشرفی، نماینده وزن ۸۱-کیلوگرم تیم ملی نوجوانان در دور اول به مصاف آناسا از کشور کویت رفت و با شکست این جودوکار به مرحله دوم راه یافت.اشرفی در دومین مبارزه مقابل نماینده کره‌جنوبی بازی را واگذار کرد و به جدول شانس مجدد راه یافت.

وی در جدول شانس مجدد نماینده کشور مغولستان را شکست داد و در دومین مبارزه جود در جدول شانس مجدد با شکست نماینده مغولستان به مدال برنز این دور از رقابت‌ها دست یافت

روز گذشته نیز امیرحسین چگینی در وزن ۵۰-کیلوگرم، متین عبادی در وزن ۶۰-کیلوگرم و سمیرا خاک‌خواهدر وزن ۶۳- کیلوگرم به عنوان پنجمی این رقابت‌ها دست یافتند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه ثبت رکورد تولید یک میلیارد فوت مکعب گاز
بانک مرکزی: بانک‌های اخلالگر در بازار ارز و طلا جریمه شدند
زمان امتحانات ترم تابستان ۱۵ دانشگاه سراسری اعلام شد
برگزاری آزمون‌های دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی پزشکی باحضور ۵ هزار نفر
نتایج مرحله اول سی‌ویکمین المپیاد علمی دانشجویی کشور اعلام شد
امشب آخرین مهلت انتخاب رشته آزمون ارشد ۱۴۰۵؛ فرصت تمدید نمی‌شود
«اگر صلح نشود تهدید شدیدتر خواهد شد» تسلیم‌ طلبی و گرای ضعف به دشمن است
آقاتهرانی: جلسات مجازی مجلس تشریفاتی است
۱۲۰ سال توطئه و خرابکاری انگلیس در ایران / از تضعیف مداوم تا چشم‌طمع به تنگه هرمز
از استاد بی‌حاشیه تا وزیرِ سازش
«مجمع نمایندگان ملت مبعوث» پیگیرفرمان علی‌الاصول رهبر معظم انقلاب
نیویورک تایمز: بمبی که مراسم عروسی سیریک را هدف قرار داد، آمریکایی بود
جدیدترین ادعاهای ضدایرانی وزیر خزانه‌داری آمریکا
رایزنی حماس و جنبش مجاهدین درباره تحولات فلسطین
ترامپ: ایران ۲ هفته با دستیابی به سلاح هسته‌ای فاصله داشت!
روبیو: هر که به ایران کمک کند را تحریم می‌کنیم
افزایش شمار شهدای لبنان به ۴ هزار و ۳۵۴ نفر
جدیدترین موضع‌گیری سازمان بدر عراق درباره تحویل سلاح
سازمان ملل حملات آمریکا به ایران را محکوم کرد
حزب‌الله ارتباط با هسته امنیتی در لبنان و سوریه را رد کرد
ترامپ بار دیگر ادعاهای نخ نمای خود علیه ایران را تکرار کرد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top