تاریخ انتشار: شنبه 1403/06/10 - 09:31
کد خبر: 515006

شلیک ده‌ها موشک از لبنان به الجلیل اشغالی

شلیک ده‌ها موشک از لبنان به الجلیل اشغالی

مقاومت لبنان شامگاه امروز (جمعه) با ده‌ها موشک، شهرک‌های صهیونیستی و پایگاه‌های ارتش رژیم صهیونیستی در منطقه الجلیل غربی در شمال اراضی اشغالی را هدف قرار داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ منابع خبری از شلیک ده‌ها موشک حزب الله به شهرک‌های صهیونیستی و مقر پایگاه‌های نظامی اشغالگران در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.

بر پایه این گزارش، شبکه خبری المیادین شامگاه امروز جمعه از حمله موشکی حزب الله به شهرک‌های صهیونیستی واقع در منطقه الجلیل غربی در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.

رسانه‌های عبری با پوشش این حبر اذعان کردند که همزمان با وقوع چندین رشته انفجار مهیب در شهرک‌های اشغالی در منطقه الجلیل، آژیرهای هشدار در این شهرک‌ها، به صدا در آمده است.

مقاومت اسلامی لبنان با صدور بیانیه‌ای در پی موشک باران سنگین شبانه مقرهای نظامی اشغالگران در شمال اراضی اشغالی اعلام کرد که مواضع توپخانه گردان ۴۱۱ دشمن صهیونیستی در نافه زیف و همچنین مقر فرماندهی تیپ غربی ۳۰۰ در پادگان یعرا و تجمع نظامیان در اطراف آن را با موشک‌های فلق و کاتیوشا هدف قرار دادیم.

در واکنش به موشک باران گسترده از جنوب لبنان به اراضی اشغالی، نشریه معاریو با اذعان به حمله گسترده موشکی حزب الله گزارش داد که مقامات محلی در جبهه شمالی و اراضی اشغالی از ساکنان در منطقه الجلیل غربی خواسته‌اند که در نزدیک پناهگاه‌ها پناه بگیرند و از رفت و آمد عادی خودداری کنند.

در واکنش به این حمله، رسانه‌های لبنانی از بمباران اطراف شهرک‌های طیری و مجدل زون در جنوب لبنان از سوی جنگنده‌های صهیونیستی خبر دادند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پزشکیان در تریبون مجمع عمومی؛ روایتگر مظلومیت و ایستادگی ایران
همکاری مجازی با اساتید ایرانی دانشگاه‌های آمریکا
هیئت دولت امروز را عزای عمومی اعلام کرد
قیمت طلا امروز کاهش یافت
تغییر «مدل سنتی» میزبانی‌های مهم
مذاکره با آمریکا راه‌حل نیست / پزشکیان نباید با ترامپ دیدار کند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از جمعه
۱۶۸ نیمکت خالی در مهر میناب
استیضاح فوری عراقچی؛ دیدار نیویورک، قبح‌شکنی بی‌دستاورد
رئیس روس‌ اتم: وضعیت در نیروگاه اتمی بوشهر ایران آرام است
سرلشکر صفوی: چین و روسیه کمک‌های غیر سیاسی هم به ایران می‌کنند
دیدار ترامپ با سران کشورهای عربی و منطقه در نیویورک با محوریت ایران
حمله موشکی عربستان سعودی به شمال یمن
آمادگی وزارت علوم برای اجرای برنامه‌های فرهنگی و دانشجویی در دانشگاه‌
هشدار جدی سخنگوی سپاه به آمریکا: در میدان عمل پاسخ خواهیم داد
حضور خانواده دانش‌آموزان مینابی بر سر مزار شهدای مدرسه شجره طیبه در آستانه شروع سال تحصیلی +عکس
صداوسیما: با اصرار آمریکا دیدار عراقچی و ویتکاف در نیویورک برگزار شد
پرونده کاروان ورزش ایران بسته شد/ ایران در جایگاه یازدهم جدول توزیع مدال‌ها
پیام سرلشکر رضایی در پی ارتحال آیت الله شبیری زنجانی
داسیلوا: آسیب روانی ناشی از نسل‌کشی نتانیاهو در غزه تا سال‌ها باقی است
ترامپ: ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top