تاریخ انتشار: شنبه 1403/06/10 - 09:49
کد خبر: 515015

واکنش وحید امیری به عدم دعوت به تیم ملی

واکنش وحید امیری به عدم دعوت به تیم ملی

کاپیتان پرسپولیس در مورد عدم دعوت به تیم ملی فوتبال ایران، گفت: ان‌شاءالله موفق باشند و احترام می‌گذارم. امیدوارم بهترین اتفاقات برای تیم ملی کشور ما بیفتد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ وحید امیری بعد از پیروزی ۲ بر صفر پرسپولیس مقابل فولاد خوزستان در هفته سوم لیگ برتر، گفت: تیم ما به این ۳ امتیاز نیاز داشت که با نهایت تلاش بازیکنان، کادر فنی و هواداران آن را کسب کردیم. با آرامش خاطر به استقبال تعطیلات فیفا دی می‌رویم.

وی افزود: خودمان را برای بازی‌های لیگ نخبگان آسیا آماده کنیم و باید در سطح و مرحله بالاتری قرار بگیریم. نیاز است که قوی‌تر برویم و نماینده قدرتمندی برای کشورمان باشیم.

بازیکن پرسپولیس در مورد تغییر پست از دفاع چپ به حمله، عنوان کرد: کمی سخت است که خودت را وقف بدهی؛ قبلاً باید از دروازه خودت دفاع می‌کردی و الان باید برای گلزنی تلاش کنی. خداراشکر با حمایت هم تیمی‌ها و کمک کادر فنی توانستم خودم را به آن شرایط برسانم. مهم ۳ امتیاز مسابقه بود که توانستیم کسب کنیم.

امیری راجع‌ به گلایه‌های افشین پیروانی بابت برگزاری ۳ دیدار خانگی پرسپولیس در خارج از تهران و نظر هم تیمی‌هایش درباره این موضوع، گفت: هر ۲ هفته‌ای که در خارج از تهران بازی داشتیم ساعت ۵ صبح به خانه رسیدیم. طبیعی است که فشار مضاعفی به ما وارد می‌شود و ریکاوری زیادی نیاز دارد. اگر بازی در تهران باشد بازیکن می‌تواند نیم ساعته به خانه برسد و ریکاوری کمتری داشته باشد.

وی ادامه داد: امیدوارم فکری کنند، چرا که روز ۲۶ شهریور با الاهلی و بعد از آن با پاختاکور در تهران بازی داریم. هنوز نمی‌دانیم بازی ما در تهران یا یک شهرستان دیگر برگزار می‌شود! این جای بحث دارد. امیدوارم تلاش کنند چون این موضوع برای فوتبال ما زیبا نیست. می‌دانیم همه تلاش خودشان را انجام می‌دهند، اما امیدوارم زود مشکل را برطرف کنند تا بتوانیم کنار هواداران‌مان بازی کنیم.

بازیکن پرسپولیس در مورد احتمال میزبانی تیمش در خارج از کشور عنوان کرد: از این موضوع اطلاعی ندارم. بعید می‌دانم این اتفاق بیفتد هر چند با شرایطی که رقم خورده و با کمبود امکاناتی که در تهران و مشکل VAR داریم، چه بسا این اتفاق میزبانی در خارج از کشور بیفتد که زیبنده نیست.

امیری درباره آخرین شرایط پرسپولیس، اظهار داشت: طبیعی است که بازیکنان قدیمی با کادر فنی و بازیکنانی که تازه به تیم وارد شدند، برای هماهنگی زمان بیشتری نیاز دارند. امروز این اتفاق افتاد چون بدنسازی خیلی سنگینی داشتیم. احساس می‌کنم هفته به هفته اتفاقات بهتری می‌افتد و تیم بهتر می‌شود.

وی در مورد عدم دعوت به تیم ملی فوتبال ایران، گفت: ان‌شاءالله موفق باشند و احترام می‌گذارم. امیدوارم بهترین اتفاقات برای تیم ملی کشور ما بیفتد. همین که پرچم کشور بالا باشد، ما خوشحالیم. هر بازیکنی که لباس تیم ملی را بپوشد جای خالی خوشحالی دارد. از اینکه روز به روز شاهد بازیکنان ایرانی به ویژه مهدی طارمی هستیم، خیلی خوشحالیم.

بازیکن پرسپولیس در مورد صحنه گلش که با ضربه محکم عیسی آل‌کثیر و تاثیرگذاریش منجر به گل شد، توضیح داد: واقعیت صحبتی با عیسی آل‌کثیر نداشتم؛ ولی هر نیتی که داشت اتفاق خوبی افتاد. بعد از یک سال و نیم اولین گلم را برای پرسپولیس زدم و خیلی خوشحال شدم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دانشمندی که دو بار آماج ترور قرار گرفت
ادای احترام شخصیت‌های جهان به پیکر آقای شهید ایران
بیانیه جبهه پایداری انقلاب اسلامی جهت دعوت مردم برای شرکت در آیین بدرقه قائد عظیم‌الشأن، حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای قدس الله نفسه الزکیه
حمایت قاطع جمعی از نمایندگان مجلس از بیانیه ده‌ماده‌ای راهبردی جمعی از اعضای مجلس خبرگان رهبری
سفر لاکچری ۴۰ میلیاردی به کره جنوبی برای ثبت قلعه الموت
تهران؛ تکرار یک حماسه تاریخی / ایران در قاب میلیونی
تفاهم نامه همکاری بین بنیاد شهید رییسی و دانشگاه امام حسین
بازگشت دراماتیک بلژیک به جام/ جادوی شیاطین سرخ مقابل سنگال تکمیل شد
اطلاعیه آستان قدس رضوی ویژه مراسم بدرقه رهبر شهید
چین خواستار لغو هرچه زودتر تحریم‌ها علیه ایران شد
میزبانی دانشگاه خواجه نصیر از میهمانان مراسم تشییع رهبر شهید
رایزنی امیر قطر با ویتکاف و کوشنر درباره مذاکرات ایران و آمریکا
کادر فنی نباید روی ۳ امتیاز حساب می‌کرد/ بازیکنان با وجودشان جنگیدند
پایان همکاری پرسپولیس با اوسمار/ اسکوچیچ در یک قدمی نیمکت سرخپوشان
آماده‌باش دانشگاه فرهنگیان در مراسم تشییع رهبر شهید
آماده‌باش آتش‌نشانی تهران در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
اذعان وال‌استریت‌ ژورنال به دست برتر ایران در مذاکره با آمریکا
اذعان وال‌استریت‌ ژورنال به دست برتر ایران در مذاکره با آمریکا
معاون ترامپ مدعی شد: مذاکرات با ایران به خوبی پیش می‌رود!
بازگشت تیم ملی فوتبال ایران از جام جهانی ۲۰۲۶ +عکس
گفتگوی مقامات روسیه و ترکیه درباره مذاکرات میان ایران و آمریکا
دانش‌آموزان چه معلمی را حرفه‌ای می‌دانند؟
آیا اعتماد عمومی به علم کاهش یافته است؟
اجلاس معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های کشور در اردبیل به کار خود پایان داد
امکان اسکان دانشجویان غیربومی دانشگاه شهید بهشتی در خوابگاه‌ها
دانشگاه محقق اردبیلی مسیر توسعه را با جدیت طی می‌کند
دعوت اندیشکده جهاددانشگاهی برای تدوین مدل بومی انسجام اجتماعی
مشارکت ۶۹ دانشگاه علوم پزشکی در مراسم تشییع رهبر شهید
مرحله کتبی آزمون پذیرش فلوشیپ پزشکی برگزار شد/ تغییر زمان مرحله شفاهی
هم‌افزایی وزارت علوم و دانشگاه‌های تهران جهت برگزاری تشییع رهبر شهید
مستندسازی مراسم رهبر شهید از سوی دانشجویان/ اسکان ۳ هزار زائر در دانشگاه
تشکیل مثلث صنعت، دانشگاه و نظام بانکی، کلید عبور از چالش‌های اقتصادی خراسان رضوی
اعلام زمان آغاز نقل و انتقال و میهمانی دانشگاه آزاد
مدیران باید با درک شرایط جنگی، از جریان علمی و نخبگانی کشور صیانت کنند
روند کاهشی تشکیل خانواده و ازدواج در میان دانشجویان طی سال های اخیر
معاون آموزشی وزیر علوم:دانشگاه باید کانون وحدت و بازسازی اجتماعی در جامعه باشد
فراخوان بسیج دانشجویی البرز برای حضور دانشگاهیان در کاروان پیاده‌روی مؤذن‌قیام
تحلیل ۳۱۰ مقاله علمی درباره منظومه فکری رهبر شهید انقلاب در پایگاه SID
محدودیت تردد در دانشگاه شریف همزمان با برگزاری آزمون کارشناسی‌ارشد
حضور ۷۶ دانشگاه از ایران در رتبه‌بندی جهانی ISC ۲۰۲۵؛ بهترین دانشگاه کشورهای اسلامی کجاست؟
معاون آموزشی جهاددانشگاهی: پژوهشکده توسعه‌وبرنامه‌ریزی باید به نهادی مسئله‌محور تبدیل شود
جذب هئیت علمی دکتری در برخی رشته‌های خاص دانشگاه ملی مهارت کلید خورد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top