تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/06/19 - 09:11
کد خبر: 515772

پیاتزا می‌تواند مثل ولاسکو تاثیرگذار باشد

پیاتزا می‌تواند مثل ولاسکو تاثیرگذار باشد

سرمربی تیم ملی والیبال جوانان با تمجید از رئیس فدراسیون والیبال، حضور پیاتزا را در راس تیم ملی ایران تصمیمی درست قلمداد کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ رضا مومنی‌مقدم در خصوص انتخاب روبرتو پیاتزا برای سرمربیگری تیم ملی والیبال اظهار داشت: تقوی با جذب پیاتزا کار بسیار بزرگی انجام داد؛ چرا که این مربی، بسیار سرشناس و بزرگتر از والیبال ایران است.

وی ادامه داد: پیاتزا با بازیکنان بزرگ دنیا کار کرده و سوابق و رزومه پررنگی دارد و می‌تواند تیم ملی والیبال را از وضعیت بحرانی خارج کند. نیاز داریم تغییراتی در ساختار نگرش بازیکنان و همینطور سیستم تیم ملی انجام شود. به نظر من پیاتزا گزینه بسیار خوبی است و تنها چیزی که به آن نیاز داریم مدیریت درست تیم است.

سرمربی تیم ملی جوانان که با این تیم قهرمان آسیا و جهان شد، افزود: خداراشکر اکثر بازیکنان تیم ملی لژیونر هستند و این مسئله می‌تواند شرایط را برای پیاتزا بهتر کند. چرا که بازیکنان لژیونر در فضای بین‌المللی والیبال کار کرده‌اند و می‌توانند با افکار پیاتزا خیلی زود آشنا شوند. اگر به پیاتزا فرصت داشته باشد او هم می‌تواند مثل ولاسکو تاثیرگذار باشد. والیبال ایران نباز به همدلی دارد و باید همه با جان و دل و به دور از حاشیه کار کنند تا تیم ملی نتیجه خوبی کسب کند.ضمن اینکه حضور توتولو به عنوان دستیار اول هم پیاتز تصمیم بسیار درستی بود؛ چرا که او هم با والیبال ایران آشنایی دارد و هم اینکه مربی باتجربه‌ای محسوب می‌شود.

وی درباره اینکه تاثیر عملکرد تیم ملی روی لیگ برتر چیست، عنوان کرد: تیم ملی در دو سه سال گذشته نتیجه خوبی نگرفت و همین مسئله تاثیر خودش را روی لیگ گذاشت و باعث تضعیف آن شده است. چرا که اسپانسرها رغبت کمتری دارند برای تیمداری در والیبال دارند.

سرمربی تیم صنعتگران عنوان کرد: امسال تعدادی از بازیکنان نخبه را در لیگ نداریم؛ چرا که آنها لژیونر شده‌اند. فصل آینده لیگ فرصت خوبی برای بازیکنان جوان است که بتوانند خودی نشان دهند. هر کشوری که لیگ پویایی دارد تیم ملی قدرتمندی هم خواهد داشت.

وی درباره عملکرد تیم های ملی پایه در مسابقات آسیایی و جهانی اظهار داشت: با توجه به اینکه در سه چهار سال اخیر نتایج خیلی خوبی در تیم‌های پایه کسب کردیم در آینده تیم ملی قدرتمندی خواهیم داشت و امیدوارم پیاتزا از این نیروهای بالقوه به بهترین شکل استفاده کند. تیم جوانان هم قهرمان دنیا شد و هم قهرمان آسیا. تیم نوجوانان نایب قهرمانی دنیا را کسب کرد. تیم زیر ۱۷ سال هم با بدشانسی روی سکوی جهانی نرفت.‌نکته مهم در خصوص تیم زیر ۱۷ سال این است که این تیم خیلی خوب و با سیستم والیبال بازی می‌کرد و چنین عملکردی در این رده سنی خیلی سخت و البته باارزش است.

مومنی‌مقدم در پایان خاطرنشان کرد: یکی از مواردی که فدراسیون والیبال برای انجام آن برنامه ریزی کرده کیفی گرایی لیگ است. اگر لیگ باکیفیتی داشته باشیم بازیکنان جوان با تجربه و آمادگی بیشتری می‌توانند راهی تیم ملی شوند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مورینیو: اگر VAR اشتباه کرده باشد، فوتبال به ایران یک سکوت بدهکار است
رونمایی از موج سوم طرح «احوالپرسی از دانشجویان» با تمرکز بر پساجنگ
نخست وزیر عراق: روابط ما با ایران مبتنی بر حسن همجواری و احترام است
اطلاعیه جدید مرکز وکلای قوه قضاییه برای پذیرفته‌شدگان آزمون کارشناسی
سردار رضایی: پاسخ نقض تفاهم‌نامه توسط آمریکا سریع و کوبنده خواهد بود
ایران قربانی یک صحنه بحث‌برانگیز شد
همراهی زنان و کودکان بخشی از حکمت عاشورا
ماجرای اهدای «زمین چهارباغ» با دستور رهبر شهید انقلاب
خدمات مادر و کودک در مسیرهای مراسم تشییع رهبر شهید ارائه می‌شود
برگزاری تشییع پیکر رهبر شهید در مشهد به صورت هوایی
آزمون‌های امروز و فردا دانشگاه علمی کاربردی در سامانه «ویانا» لغو شد
حمله تند زلاتان به داوری دیدار ایران و مصر
تجارت با ایران ادامه دارد/ پروژه‌های مشترک هسته‌ای متوقف نشده‌اند
وزیر ارتباطات خواستار خارج شدن سایت‌های ارتباطی از اولویت قطع برق شد
برنامه‌ حمایتی بانک مرکزی از مشتریان بانک‌های دارای اختلال
CNG چطور می تواند ناجی سوخت کشور شود؟
سومین برد ساحلی‌بازان هندبال ایران در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۲۶
نشست مسئولان برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب با عراقچی
حمایت از شرکت‌ها برای توسعه زیرساخت‌های پردازشی هوش مصنوعی
فیفا به ایران بدعهدی کرده است/ اگر حذف هم شویم باید از ما تقدیر شود
هشدار نارنجی مدیریت بحران تهران؛ وزش باد شدید و گردوخاک در راه است
آزمون‌های امروز و فردا دانشگاه علمی کاربردی در سامانه «ویانا» لغو شد
تحویل ۱۲۰۰ واحد خوابگاه متأهلی به دانشجویان تا مهرماه
فراهم شدن امکان ویرایش حوزه آزمون پذیرش دستیار تخصصی
پرونده پیگیری اعتراض به کسورات دانشجومعلمان ۵ ساله شد
چالش های دانشجویان و محققان؛ چگونه تحریم های سرویس های علمی و خارجی را دور بزنیم؟
آغاز مصاحبه مجازی پذیرفته شدگان دکتری دانشگاه آزاد از امروز
آخرین وضعیت قوانین ترمیم نمره و ایجاد سابقه تحصیلی ۱۴۰۵
ضرورت بازنگری رشته‌های دانشگاهی برای دوران پساجنگ
حضور وزیر علوم در همایش بین‌المللی فناوری‌های نوین آموزشی در استانبول
امروز آخرین فرصت ثبت نام در پذیرش کاردانی به کارشناسی ۱۴۰۵
صدور کارت نخبگان کلید خورد؛ تمرکز بر حمایت‌های تخصصی به جای خدمات رفاهی
جزییات ثبت نام ترم تابستانی دانشجویان پیام نور اعلام شد
تغییر برنامه زمانی امتحانات دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر
حمایت مرکز همکاری‌های علمی وزارت علوم از ابتکارات نوآورانه دانشگاه‌ها
آیین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شد
کارگاه توان‌افزایی مصاحبه‌کنندگان دکتری ۱۴۰۵ با حضور مدیرکل پژوهش دانشگاه آزاد برگزار شد
شالچی: دانشگاه هنر ایران «خانه تخیل ملی» و «زبان عاطفی جامعه» است/ ضرورت خروج هنر از آتلیه‌ها و نقش‌آفرینی در حل مسائل شهری
پاسخ رئیس بنیاد ملی نخبگان به ابهامات جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی
تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس نمی‌شود
چالش‌های پنهان دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشاورزی
تمدید مهلت ثبت‌نام دوره تابستانی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top