تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/06/20 - 15:30
کد خبر: 515986

محمدبیگی: بسته‌های متنوع بیمه‌ای درمان ناباروری باید تدوین شود

محمدبیگی: بسته‌های متنوع بیمه‌ای درمان ناباروری باید تدوین شود

نایب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: تدوین بسته‌های متنوع بیمه‌ای درمان ناباروری، گسترش مراکز سطح دو و سه درمان ناباروری بر اساس قانون باید در دستور کار قرار گیرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ فاطمه محمدبیگی نایب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در آیین افتتاحیه «نشست کشوری سلامت مادران و جوانی جمعیت» که صبح امروز، سه‌شنبه، ۲۰ شهریور ماه در مرکز قلب و عروق شهید رجایی برگزار شد، اظهار کرد: متخصصان زنان، نقش مهمی در اجرای قانون «حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» دارند.

بررسی‌ها بیانگر این است «پزشکان متخصص زنان» نقش موثری در فرهنگ‌سازی بهداشتی دارند؛ با توجه به نقش پزشکان متخصص حوزه زنان، وزارت بهداشت باید این موضوع را در کانون توجه قرار دهد. نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزارت بهداشت بر اساس قانون جوانی جمعیت مکلف به افزایش ۵ درصدی زایمان طبیعی به صورت سالیانه است، خاطرنشان کرد: بررسی‌ها بیانگر این است که میزان سزارین در دو استان گیلان و مازندران حدود ۸۰ تا ۹۰ درصد است و این استان‌ها کمترین میزان ولادت را در کشور دارند. به نظر می‌رسد هشدار اضمحلال جمعیتی در این دو استان به صدا درآمده است. همچنین خوشایندسازی زایمان طبیعی باید در دستور کار باشد.

نماینده قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزارت بهداشت بر اساس قانون جوانی جمعیت مکلف به تدوین بسته‌های متنوع بیمه‌ای است، افزود: تدوین بسته‌های متنوع بیمه‌ای درمان ناباروری، گسترش مراکز سطح دو و سه درمان ناباروری بر اساس قانون باید در دستور کار قرار گیرد.

وی ادامه داد: باز هم تاکید می‌کنم وزارت بهداشت مکلف به افزایش ۵ درصدی زایمان طبیعی به صورت سالانه است اما توفیقی در این زمینه حاصل نشده است. به منظور تحقق افزایش ۵ درصدی زایمان طبیعی، مجلس و دولت با تصویب قوانین و افزایش مراکز زایمان ایمن، تقویت نظام مامایی و به ورزی کشور می‌توانند نسبت به افزایش زایمان طبیعی اقدام کنند.

این نماینده مجلس گفت: جمعیت نباید به هر طریقی افزایش یابد؛ می‌بایست رفع موانع فرزندآوری و ارتقای سلامت مادر و کودک و تامین سلامت نوزادان در کانون توجه قرار گیرد. در حال حاضر با مسائلی مانند اجرای بسته ویژه مادر و کودک، ترویج تغدیه با شیر مادر با مشکل مواجه هستیم. رایگان کردن خدمات بارداری تا ۴۲ روز پس از زایمان در بیمارستان‌های دولتی، خواسته مجلس شورای اسلامی از وزارت بهداشت محسوب می‌شود.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ارائه مشاوره قبل، و پس از ازدواج بر عهده وزارت بهداشت است، اظهار کرد: به روز و الکترونیک‌ شدن سامانه باروری یک امر ضروری است. تا زمانی که سامانه باروری به روز و الکترونیک نشود، نمی‌توان رصد خوبی از وضعیت جمعیت کشور داشت.

محمدبیگی با اشاره به تکریم مادری و اهمیت این مولفه اظهار کرد: تغییر محتوا موجود و تدوین محتوای جدید برای تکریم مادری، همسری و خانواده خوشبخت باید در دستور کار قرار گیرد.

این نماینده مجلس در ارتباط با دسترسی آسان زنان به مراکز درمانی توضیح داد: حق دسترسی زنان به درمانگر هم‌جنس و حق انتخاب این موضوع در تمام دنیا وجود دارد اما شکایات متعددی در ارتباط با عدم اجرای قانون انطباق با موازین شرعی و عدم دسترسی به پزشک همجنس ثبت شده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرط موفقیت تیم ملی فوتبال در جام‌جهانی
سریال «صفا با خانواده» از امشب روی آنتن؛ دزد خرده‌پا وسط جنگ ۱۲ روزه
جزئیات جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس با «غریب‌آبادی» و وزیر اقتصاد
جناب خان از امشب دوباره روی آنتن
تأکید روسای جمهور ایران و مصر بر راهکارهای دیپلماتیک حل و فصل مسائل
اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشترکان برقرار شد
جزئیات بسته حمایتی وزارت اقتصاد برای عبور از تبعات جنگ
تاکید پزشکیان بر هم‌افزایی میان کشورهای اسلامی در مقابله با توطئه‌های دشمنان
سطح اتصال اینترنت در ایران به ۳۴ درصد رسید
بازگشایی اینترنت ثابت آغاز شد
روز نسیم مهر؛ یادآور مسئولیت جمعی در قبال خانواده زندانیان
۳۰ سال در سیاهچال‌های اسرائیل؛ قصۀ نفس‌هایی که خاموش نشد
از خارجی‌ها قرض نکنید!
سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
حمله به خاک ایران یا شلیک به میز مذاکره؟
شاخص کل بورس تهران به کانال ۴ میلیون واحدی برگشت
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تثبیت قیمت دلار و درهم در مرکز مبادله؛ سکه ۱۸۲ میلیون تومان شد
عارف: هیچ کس منکر وجود گرانی در بازار نیست
معماری نوین روابط منطقه‌ایمعماری نوین روابط منطقه‌ای
ترویج ازدواج و فرزندآوری بزرگ‌ترین ایثار برای آینده ایران است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top