تاریخ انتشار: چهارشنبه 1403/06/21 - 09:23
کد خبر: 516040

نیمه دوم بازی دست امارات بود

نیمه دوم بازی دست امارات بود

بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال ایران گفت که تیم‌ملی به دلیل بالا بودن سطح جام جهانی نسبت به آسیا باید تقویت شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حمید درخشان در خصوص دیدار تیم ملی فوتبال ایران با امارات در انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ که با برتری یک بر صفر ایران به پایان رسید، اظهار کرد: بازی دو نیمه متفاوت داشت. بازیکنان باید در بازی‌ها بسیار هوشیار عمل کنند. نیمه دوم کنترل بازی از دست ایران خارج شد و حریف فشار زیادی روی دروازه بیرانوند آورد. تیم ملی فرصت‌های زیادی داشت و دو موقعیت گل را از دست داد. اگر بازیکنان از فرصت‌های به دست آمده استفاده نکنند، قطعا در ادامه راه جریمه می‌شوند.

وی افزود: ایران در نهایت مستحق کسب سه امتیاز بود و این موضوع که با ۶ امتیاز مقتدرانه به کار خود ادامه دهد، خیلی برای آینده مهم است.

درخشان در مورد تغییرات بازیکنان در ترکیب اصلی تیم گفت: تغییرات انجام شده تاثیرات کمی داشتند. باید در نیمه دوم شرایط بهتری وجود داشته باشد. نیمه دوم بازی در اختیار امارات بود و حتما باید نوع بازی تیم ملی در بازی‌های بعد تغییر کند و مالکیت بیشتری در زمین داشته باشد.

بازیکن پیشین تیم ملی در مورد کیفیت چمن ورزشگاه العین گفت: چمن ورزشگاه به حدی عالی بود که بازیکنان می‌توانستند به راحتی تصمیم بگیرند. چمن خوب کیفیت زمین را بالا می‌برد و گردش توپ بالا می‌رود و به راحتی می‌توان پاس‌های فوق العاده داد.

او در خصوص نقاط ضعف و قوت تیم‌ملی عنوان کرد: خداراشکر بازیکنان خوب و با کیفیتی داریم. ما می‌خواهیم جام جهانی برویم و باید شرایط تیمی را بهتر کرد چون با تیم‌های بسیار بزرگی بازی خواهیم کرد که از نظر تاکتیکی از آسیا بهتر هستند. این موضوع بسیار مهم است و باید تیم تقویت شود.

درخشان در پاسخ به این سوال که آیا در تیم ملی جای بازیکنی خالی است یا خیر؟ گفت: این به انتخاب سرمربی مربوط است و ما به او احترام خواهیم گذاشت. شاید یک یا دو بازیکن جا مانده باشند ولی در نهایت قلعه‌نویی می‌داند که با چه بازیکنی می‌تواند همکاری کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
گل دوم ایران به نیوزیلند توسط محبی+فیلم
گل تساوی ایران مقابل نیوزیلند +فیلم
عضویت ۳۵۰ گروه مردمی در توان‌افزا
۲ رکورد رامین رضاییان در جام جهانی
رهبر شهید نسبت به خانواده و امور مربوط به حوزه زنان حساسیت بالایی داشتند
تاثیر خواب کافی در کاهش اضطراب دوران بارداری
گزارش تصویری دیدار تیم های ملی ایران و نیوزیلند
یک امتیاز سهم ایران در اولین بازی/ خط حمله قوی اما دفاع شکننده
قلعه‌نویی: آماده‌ایم/ با تمام توان برای مردم ایران بازی خواهیم کرد
جام جهانی و نیمکتی که دست از سر مدافع پرسپولیس برنمی‌دارد
ترکیب تیم ملی فوتبال ایران برای دیدار با نیوزیلند
پیام احساسی تیم ملی پیش از نبرد با نیوزلند؛ هیچ جا مثل ایران نمی‌شود
خلاصه بازی اسپانیا ۰ - کیپ ورد ۰
نبیه بری: توافق ایران و آمریکا به سود همه طرف‌هاست
رایزنی وزیر خارجه قطر و گوترش درباره توافق ایران و آمریکا
پزشکیان: جزئیات تفاهم‌نامه در زمان مناسب ارائه خواهد شد
پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری تیرماه از ۲۷ خرداد آغاز می‌شود
جزییات مذاکرات روز جمعه در ژنو از زبان عراقچی
کمبود فضای ذخیره‌سازی در شمال تهران؛ چالشی پنهان در دل خانه‌های مدرن
رژیم سالم خوری، لیست خوراکی ها و نحوه اجرا
سینا صنعت؛ مرجع تخصصی تجهیزات برق صنعتی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top