تاریخ انتشار: شنبه 1403/06/24 - 12:48
کد خبر: 516262

آخرین وضعیت ۴ خط جدید متروی تهران + جزییات

آخرین وضعیت ۴ خط جدید متروی تهران + جزییات

آلودگی هوا و ترافیک دو معضل اساسی تهرانی‌هاست و یکی از اقداماتی که در این دوره مدیریت شهری صورت گرفت شروع ساخت ۴ خط جدید ۸، ۹، ۱۰ و ۱۱ بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ آلودگی هوا و ترافیک دو معضل اساسی تهرانی هاست. برای رفع این مشکل که کار یک روز و دو روز نیست نیازمند توسعه و گسترش خطوط مترو و حمل و نقل برقی هستیم. یکی از اقداماتی که در این دوره مدیریت شهری صورت گرفت شروع ساخت ۴ خط جدید ۸، ۹، ۱۰ و ۱۱ بود. در این گزارش به بررسی این ۴ خط جدید و آخرین وضعیت عملیاتی آنها می‌پردازیم.

خط ۸

برای شروع ساخت خط ۸ مترو قطعاتی زمین در مناطق ۱۵ و ۱۶ شهرداری تعیین شده و زمین هایی در منطقه ۱۵ برای تجهیز کارگاه و شروع عملیات اجرایی تحویل گرفته شده است. همچنین به موازات آن در مناطق دیگر نیز زمین هایی برای شروع عملیات اجرایی کارگاه‌های دیگر شناسایی شده و اقدامات لازم در مورد آنها در دست انجام است.

خط ۹

مبانی کلی و جزییات قرارداد با پیمانکار برای ساخت خط ۹ مترو در مرحله تدقیق قرار دارد. البته پیش بینی می‌شود طی آینده نزدیک عملیات اجرایی پروژه از محدوده دولت آباد آغاز بشود.

خط ۱۰

برای ساخت این خط از متروی تهران، حدود ۵۰۰ متر از میدان دریاچه شهدای خلیج فارس توسط دستگاه حفار مکانیزه نخست حفاری شده است. قطعات دستگاه حفار شماره دو که قرار است در کارگاه جنت آباد، حفاری بخش دوم از فاز اول خط ۱۰ را آغاز کند هم در حال انتقال به کارگاه پروژه است.

مجموعا ۱۷ قطعه زمین برای تجهیز کارگاه به پیمانکار تحویل داده شده است و ۵ قطعه زمین در شرف تحویل برای تجهیز کارگاه و شروع عملیات اجرایی است. نام کارگاه‌های فعال عبارتند از: پژوهش، دریاچه شهدای خلیج فارس، میدان ساحل، میدان موج، میدان اتریش، میدان المپیک، کوهسار، جنت آباد، سردار جنگل و میدان کتاب.

خط ۱۱

دو قطعه زمین در منطقه ۲۰ و یک قطعه زمین در منطقه ۲۱ جهت شروع عملیات اجرایی از شهرداری مناطق مربوطه تحویل گرفته شده است. مذاکرات برای توافق با یک شرکت پیمانکار خارجی نیز در حال پیگیری است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تصویر زن در مطبوعات دهه شصت
میانگین بارش‌های کل کشور تا نیمه بهمن به وضعیت نرمال می‌رسد
ثبت‌نام بیش از یک میلیون نفر در سامانه اشتغال بهزیستی
تنها مصدوم استقلال مقابل المحرق مشخص شد
سونامی سالمندی در راه است
مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها؛ تهدیدی جدی برای درمان عفونت‌ها
فیلم | مصوبه واردات استانی نمونه آشفتگی دولت در سیاست گذاری ارزی
تامین و فروش مستربچ برای صنایع خودرو، لوازم خانگی و بسته‌بندی
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظر مشتریان، مسیر واقعی رشد در دنیای امروز
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
چطور با سرمایه محدود ارز دیجیتال بخریم و معامله کنیم؟
فرصت شغلی منعطف وپردرآمد برای دانشجوها؛ از تبلیغ تا واقعیت!
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top