تاریخ انتشار: شنبه 1403/06/24 - 12:48
کد خبر: 516262

آخرین وضعیت ۴ خط جدید متروی تهران + جزییات

آخرین وضعیت ۴ خط جدید متروی تهران + جزییات

آلودگی هوا و ترافیک دو معضل اساسی تهرانی‌هاست و یکی از اقداماتی که در این دوره مدیریت شهری صورت گرفت شروع ساخت ۴ خط جدید ۸، ۹، ۱۰ و ۱۱ بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ آلودگی هوا و ترافیک دو معضل اساسی تهرانی هاست. برای رفع این مشکل که کار یک روز و دو روز نیست نیازمند توسعه و گسترش خطوط مترو و حمل و نقل برقی هستیم. یکی از اقداماتی که در این دوره مدیریت شهری صورت گرفت شروع ساخت ۴ خط جدید ۸، ۹، ۱۰ و ۱۱ بود. در این گزارش به بررسی این ۴ خط جدید و آخرین وضعیت عملیاتی آنها می‌پردازیم.

خط ۸

برای شروع ساخت خط ۸ مترو قطعاتی زمین در مناطق ۱۵ و ۱۶ شهرداری تعیین شده و زمین هایی در منطقه ۱۵ برای تجهیز کارگاه و شروع عملیات اجرایی تحویل گرفته شده است. همچنین به موازات آن در مناطق دیگر نیز زمین هایی برای شروع عملیات اجرایی کارگاه‌های دیگر شناسایی شده و اقدامات لازم در مورد آنها در دست انجام است.

خط ۹

مبانی کلی و جزییات قرارداد با پیمانکار برای ساخت خط ۹ مترو در مرحله تدقیق قرار دارد. البته پیش بینی می‌شود طی آینده نزدیک عملیات اجرایی پروژه از محدوده دولت آباد آغاز بشود.

خط ۱۰

برای ساخت این خط از متروی تهران، حدود ۵۰۰ متر از میدان دریاچه شهدای خلیج فارس توسط دستگاه حفار مکانیزه نخست حفاری شده است. قطعات دستگاه حفار شماره دو که قرار است در کارگاه جنت آباد، حفاری بخش دوم از فاز اول خط ۱۰ را آغاز کند هم در حال انتقال به کارگاه پروژه است.

مجموعا ۱۷ قطعه زمین برای تجهیز کارگاه به پیمانکار تحویل داده شده است و ۵ قطعه زمین در شرف تحویل برای تجهیز کارگاه و شروع عملیات اجرایی است. نام کارگاه‌های فعال عبارتند از: پژوهش، دریاچه شهدای خلیج فارس، میدان ساحل، میدان موج، میدان اتریش، میدان المپیک، کوهسار، جنت آباد، سردار جنگل و میدان کتاب.

خط ۱۱

دو قطعه زمین در منطقه ۲۰ و یک قطعه زمین در منطقه ۲۱ جهت شروع عملیات اجرایی از شهرداری مناطق مربوطه تحویل گرفته شده است. مذاکرات برای توافق با یک شرکت پیمانکار خارجی نیز در حال پیگیری است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اولویت کاخ الیزه باید شنیدن مطالبات دانش آموزان باشد
آمریکایی‌ها زلنسکی را یک گدای مزاحم می‌دانند
روند کلی بازار همچنان نزولی است
دستیابی به عمق فناوری انتقال جنین
آماده‌باش ارتش رژیم صهیونیستی؛ مرخصی نظامیان لغو شد
رهبر شهید و دغدغه‌ای به نام کتابخوانی
ویژگی‌های دوربین مداربسته سیم کارت خور؛ ۹ قابلیت کاربردی و مهم
مزایای لباس دوبنده در کارگاه های آموزشی
آسانسور روم‌لس یا MRL چیست؟ ۷ مزیت مهم و قیمت آن
بوشکرفت در ایران؛ معرفی ایندراکمپ، محسن پورمحمد و چاقوی تخصصی طبیعتگردی
راهنمای خرید و قیمت آپارتمان‌های سنددار در محله البرز و انقلاب پرند
از خوابگاه‌های ناآماده تا ابهام در سرنوشت ۸ هکتار زمین دانشگاهی
به شما جوانان غیور و همه جوانان قهرمان میهن تبریک می‌ گویم؛ دل ملت بزرگ ایران را شاد کردید
پرونده تخلفات دانشگاه علوم پزشکی ایران همچنان بلاتکلیف است
فضاسازی و نصب پارچه نوشت در دانشکده‌های دانشگاه گیلان+عکس
اپل نمایشگر هوشمندی می‌سازد که با شنیدن صدای شما ۳۶۰ درجه می‌چرخد!
کشتی آزاد ایران هم مثل فرنگی در آمریکا قهرمان جهان شد
ممنوعیت حجاب در مدارس آذربایجان را تحمل نکنید/از حقوق دینی دختران مسلمان آذربایجان دفاع کنید
دستیابی به عمق فناوری انتقال جنین؛ رقابت با آمریکا در تجهیزات ناباروری
اعتراضات سراسری «نه به پادشاه» علیه منفور آمریکایی/ ۷ میلیون نفر در ۳۳۰۰ تجمع
بیانیه خصمانه شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران و یمن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top