تاریخ انتشار: شنبه 1403/06/24 - 14:20
کد خبر: 516272

یک نماینده مجلس استعفا داد

یک نماینده مجلس استعفا داد

سخنگوی هیات رئیسه مجلس گفت که استعفای عبدالکریم حسین‌زاده از نمایندگی مجلس تقدیم هیات رئیسه شد که در جلسه علنی فردا (یکشنبه) اعلام وصول می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حجت الاسلام علیرضا سلیمی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: استعفای آقای عبدالکریم حسین‌زاده از نمایندگی مجلس تقدیم هیات رئیسه شده است که در جلسه علنی فردا اعلام وصول خواهد شد.

وی افزود: در همین رابطه رئیس‌جمهور در نامه‌ای به مجلس اعلام کرده که می‌خواهد آقای حسین‌زاده را به عنوان معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور منصوب کند.

سخنگوی هیات رئیسه مجلس در توضیح روند بررسی استعفای حسین‌زاده از نمایندگی مجلس گفت: طبق آیین‌نامه ابتدا باید استعفا اعلام وصول شده و سپس یک هفته بعد این موضوع در دستور کار مجلس قرار می‌گیرد. در صورتی که نمایندگان با استعفا موافقت کردند، ایشان مجوز حضور در دولت را پیدا خواهند کرد. استعفا نیز باید مدلل باشد که دلیل استعفای آقای حسین‌زاده همکاری با دولت است.

سلیمی افزود: به نظرم عجله‌ای در رسانه‌ای شدن حکم آقای حسین‌زاده رخ داد چون حتما اول باید ایشان از نمایندگی مجلس استعفا دهد که در صورت پذیرش استعفا امکان همکاری با دولت وجود دارد. به عبارت دقیق‌تر از تاریخ پذیرش استعفا حکم ایشان قانونی است.

به گزارش ایسنا، رئیس‌جمهور در روز دوشنبه پنجم شهریورماه با صدور حکمی عبدالکریم حسین‌زاده نماینده نقده و اشنویه در مجلس دوازدهم را به سمت معاون خود در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور منصوب کرد.

طبق مواد ۹۰، ۹۱ و ۹۲ آیین‌نامه داخلی مجلس، هر نماینده که اعتبارنامه او به تصویب رسیده است می‌تواند از مقام نمایندگی استعفاء دهد. پذیرش استعفاء موکول به تصویب مجلس است.

نماینده، تقاضای استعفای مدلّل خود را به عنوان رئیس‌مجلس می‏‌نویسد و رئیس‌مجلس آن را در اولین جلسه علنی و بدون قرائت متن، اعلام و در دستور کار هفته بعد می‌گذارد. نماینده می‌‏تواند قبل از شروع بررسی در مجلس تقاضای استعفای خویش را مسترد دارد.

بررسی تقاضای استعفا بدین ترتیب خواهد بود که ابتدا تقاضای استعفا قرائت شده و سپس شخص متقاضی استعفاء یا نماینده دیگری به تعیین او تقاضای دفاع خواهد نمود. مدت قرائت تقاضای استعفا و توضیح نماینده متقاضی استعفا حداکثر نیم ساعت است. مخالف یا مخالفین نیز حداکثر نیم ساعت می‌توانند صحبت کنند و پس از آن رای‌گیری به‌عمل می‏‌آید. در صورت تصویب تقاضای استعفا مراتب از طریق رئیس‌مجلس به وزارت کشور اعلام می‌شود تا طبق قانون انتخابات اقدام نماید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
شیشه لمینت انتخابی مدرن برای نما و دکوراسیون داخلی
شمار شهدای خبرنگار در جنگ غزه به ۱۹۷ نفر رسید
آمار شهدای غزه به ۴۵ هزار و ۲۵۹ نفر افزایش یافت
رئیس‌جمهور درباره وضعیت اقتصادی کشور با مردم صحبت کند
سیاست افزایش قیمت دلار تا چه زمانی ادامه دارد؟
وزیر اقتصاد پاسخگوی عدم پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری باشد
تبریک رئیس مجلس به مناسبت روز مادر
قالیباف: امام (ره) معتقد بود پیروزی انقلاب اسلامی مدیون زنان است
هشدار نارنجی هواشناسی؛ شاخص آلودگی در آستانه «خطرناک»
گمانه‌زنی‌های جدید درباره رفع فیلترینگ و جلسه آتی شورای فضای مجازی
پیش‌بینی افزایش قیمت ۱۱هزار درصدی ریپل
آشنایی با مازی نور، یکی از بزرگترین تولید کننده محصولات روشنایی
همه چیز در خصوص ثبت شرکت
نکات مهم در مورد پروازهای مستقیم به آنتالیا
۱۸۸ هزار تن کالای اساسی در بنادر بوشهر تخلیه شد
سهم صندوق بیمه کشاورزی در بودجه ۱۴۰۴ چقدر است؟
ماهان سرویس ، تعمیرگاه تخصصی لوازم خانگی ال جی در کرج
اطلاعیه سازمان وظیفه عمومی در پی حادثه واژگونی اتوبوس سربازان
مقدمات افزایش قیمت بنزین آغاز شد؟
افزایش ۱۱ درصدی موجودی مخازن سد ها
قانون پیش‌فروش ساختمان اصلاح می‌شود
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top