تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/06/25 - 09:21
کد خبر: 516331

طرح ترور سنوار در دستور کار شاباک قرار گرفت

 طرح ترور سنوار در دستور کار شاباک قرار گرفت

شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی فاش کرد که سرویس امنیت دخلی رژیم صهیونیسیت (شاباک)، مبالغ مالی هنگفتی در نظر گرفته است تا شاید بتواند رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس را ترور کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ یک رسانه رژیم صهیونیستی مدعی شد که «شاباک» طرح ترور فرد شماره یک حماس را در دستور کار خود قرار داده است.

در همین ارتباط، شبکه ۱۲ عبری فاش کرد که سازمان اطلاعات داخلی این رژیم (شاباک) واحد اطلاعاتی ویژه‌ای برای ترور «یحیی سنوار» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی «حماس» تشکیل داده است.

این شبکه مدعی شد که سرویس امنیتی شاباک از زمان شروع جنگ غزه، برای تحت‌نظر قراردادن تحرکات السنوار، واحد اطلاعاتی تشکیل داده و این یگان به‌صورت ۲۴ ساعته مشغول رصد و فعالیت است.

به گزارش این شبکه، دستگاه امنیتی این رژیم مقادیر مالی هنگفتی را برای تحت تعقیب قراردادن السنوار در نظر گرفته است؛ فردی که به اذعان مقام‌های صهیونیستی، «هر بار پیش از اینکه دست اسرائیلی‌ها به او برسد، موفق به فرار شده است».

از سوی دیگر، به گزار مرکز اطلاع رسانی فلسطین به نقل از شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که این شکبه عبری همچنین به اظهارات سابق ژنرال «دان گولدووس» فرمانده «لشکر ۹۸» ارتش صهیونیستی اشاره کرده است که گفته بود: «به او (سنوار) نزدیک شده بودیم. وارد تونلی در زیر زمین شدیم و مقادیر زیادی پول و سلاح پیدا کردیم و قهوه هنوز گرم بود.»

این شبکه همچنین مدعی شده است که سنوار از مدت‌ها قبل از تلفن همراه و وسایل ارتباطی الکترونیک استفاده نمی‌کند و به جای آن از شبکه متعدد خبر رسان ها برای مدیریت عملیات‌های نظامی حماس استفاده می‌کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تامین و فروش مستربچ برای صنایع خودرو، لوازم خانگی و بسته‌بندی
قیمت و خرید نایلون دسته موزی مستقیم از تولیدی
سیم‌کارت سفید یا سیم‌کارت بدون فیلتر چیست؟
بهترین سایت ساز های رایگان
نظر مشتریان، مسیر واقعی رشد در دنیای امروز
دانلود آهنگ جدید، ریمیکس و موزیک ویدئو با کیفیت عالی از ناب صدا
خرید لوازم خانگی با انواع طرح های اقساطی و نقدی در نفیس ۲۴
۵ سرگرمی خانگی ساده برای روزهای بی‌حوصلگی
چطور با سرمایه محدود ارز دیجیتال بخریم و معامله کنیم؟
فرصت شغلی منعطف وپردرآمد برای دانشجوها؛ از تبلیغ تا واقعیت!
پیام تسلیت خبرنامه دانشجویان ایران به مناسبت درگذشت پدر محترم محمد جهاد
هم‌نشینی یلدا و رجب؛ وقتی بلندترین شب سال به آغاز روشن‌ترین راه می‌رسد
مجلس نحوه تعدیل اقساط مهریه را تعیین کرد
جمع آوری ۳۳۴ نفر اتباع بیگانه غیرمجاز در زهک
تحمیل خسارت ۲۰ میلیارد دلاری تصادفات به اقتصاد ایران
سلیمی: چین مراقب اظهاراتش درباره جزایر سه‌گانه باشد
تجمع میلیونی مردم عراق در سالروز شهادت سردار سلیمانی
روایت ترکیه از ضربه سخت ایران به پژاک در طول جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
تحریم داخلی داروی بیماران هموفیلی
مسیر واقعی تحقق عدالت آموزشی
گزارش تصویری | مجمع ناشران انقلاب اسلامی میزبان هم‌اندیشی «مسئله کاغذ»
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top