تاریخ انتشار: دوشنبه 1403/06/26 - 17:08
کد خبر: 516588

نتایج عجیب و جالب تحقیقات انگلیسی‌ها

نتایج عجیب و جالب تحقیقات انگلیسی‌ها

مرکز تحقیقاتی انگلیسی دستورالعملی برای تاریخ انقضای غذاها و مواد اولیه منتشر کرده است و می‌گوید بعضی از غذاها می‌توانند بعد از تاریخ انقضای آنها نیز مصرف شوند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، محصولات غذایی همیشه دارای توصیه تاریخ انقضاء هستند که بعد از این تاریخ مصرف آنها موجب بیماری و خسارت‌های جسمی دیگری می‌شود که به خاطر همین این تاریخ همواره از سوی مصرف کنندگان به عنوان یک اولویت اصلی مصرف مورد توجه قرار می گیرند .

به گزارش اطلاات آنلاین، اما طبق گزارش جدید مرکز و موسسه تحقیقات گودتو انگلیس و ایرلند در مورد مواد غذایی توجه به این تاریخ‌ها زیاد ضرورت ندارد و در واقع بدون نگرانی از انقضای آنها می‌توانید آنها را مصرف کنید.

۱. شیر

شیر تا زمانی که به درستی ذخیره شود، می تواند برای خوردن و نوشیدن بعد از تاریخ نشان داده شده مفید باشد.

۲. ماست

اگرچه ماست ممکن است با گذشت زمان از نظر بافت و رنگ تغییر کند، اما ویژگی‌های اسیدی آن تقریباً برای همیشه در برابر باکتری‌های مضر نقش دارند. ماستی که ظاهر و بوی خوبی دارد، خوردن آن برای چندین هفته کاملاً ایمن است.

۳. تخم مرغ

طبق توصیه‌ها، نگهداری تخم‌مرغ‌ها در یخچال می‌تواند قابلیت استفاده آنها را تا سه هفته پس از بهترین تاریخ قبل افزایش دهد. با گذاشتن تخم مرغ ها در یک کاسه آب به سادگی می‌توان آن را آزمایش کرد. اگر غرق شوند، باز هم برای خوردن خوب هستند.

۴. پنیر سفت

پنیرها حتی اگر کپک زدند، زیاد نگران نشوید. بخش کپک زده را را می توان قطع کرد و بقیه را می‌توان مصرف کرد. در مورد پنیرهای نرم‌تر زیاد این توصیه نمی‌شود چون هاگ‌های کپک اغلب به سرعت از پنیر نرم عبور می‌کنند. پنیر خود را در یخچال نگه دارید نید تا به مدت طولانی تری تازه بماند.

۵. میوه

میوه‌های کبود شده به‌ویژه میوه‌هایی مانند سیب، گلابی یا هلو  لزوماً نباید بیرون ریخته شوند. فقط مطمئن شوید که لکه‌های قهوه ای را از بین ببرید و سپس از بقیه لذت ببرید.

۶. توت‌ها

توت‌ها کمی «سریع‌تر» از سایر انواع میوه‌ها فاسد می‌شوند، اما همیشه می‌توانید آن‌ها را در فریزر قرار دهید تا به ماندگاری طولانی‌تری کمک کنند. با دیدن کپک های قابل مشاهده یا نشانه هایی از پوسیدگی می توانید متوجه شوید که توت ها از بین می روند یا خیر. مراقب تغییرات رنگ نیز باشید.

۷. سبزیجات سبز

سبزی هایتان را فقط به این دلیل که کمی لزج شده اند بیرون نریزید. سبزیجات خشک شده هنوز دارای مواد غنی از ویتامین‌ها و املاح معدنی هستند.

۸. سیب زمینی

جوانه زدن سیب زمینی به معنای خراب شدن آن نیست ولی اگر بافت سیب زمینی نرم و سبز شده باشد، به معنای خراب شدن آن است ولی بقیه حالات زیاد خطری ندارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
احتمال اعلام قریب الوقوع توافق آتش بس در غزه
دانشجویان توانمند معلول در المپیاد علمی و مهارتی شناسایی می‌شوند
فرصت مغتنمی برای رشد انسان در تمام ابعاد
قطعی شدن برگزاری سوپرجام با VAR
آیا رهبر انقلاب به مبارزه بیش از اقتصاد پرداخته‌اند؟
در بازی با بارسا اشتباهات زیادی مرتکب شدیم
پیوستن دانشگاه تهران به آزمایشگاه مرکز تحقیقات هسته‌ای اروپا
تلاش غرب برای ایجاد تنش و ناامنی در قفقاز جنوبی
علائم جسمی و روانی مصرف شیشه
انتقاد خسروپناه از هزینه‌های غیرضروری سفرهای خارجی مسئولان
آیا مکمل‌های تقویت قوای جنسی برای زنان و مردان متفاوت است؟
چرا فیلترشکن فروش‌ها را معرفی نمی‌کنید؟/ خبر مهم وزیر ارتباطات درباره رفع فیلترینگ سایر پلتفرم‌ها
ایران، سرزمین شگفتی‌ها: از جزیره رنگین کمان تا آسمان پرستاره کو
چگونه بهترین مارک کفپوش خودرو را بشناسیم؟
صفر تا صد نحوه محاسبه مالیات درگاه‌های پرداخت اینترنتی
معرفی ۹ تا از بهترین راه های افزایش ممبر ایتا در سال جدید
جهاد اسلامی: اراده ملت فلسطین قوی‌تر از تجهیزات اشغالگران است
آموزش دستگاهی | مهم ترین دستگاه ها برای آنالیز مواد و عناصر موجود در نمونه ها
مبارزه نخست وزیر جدید فرانسه برای حفظ حیات سیاسی
ثبات نسبی بورس در روز پایانی هفته
مذاکرات چین و فیلیپین درباره دریای جنوبی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top