تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/07/03 - 09:15
کد خبر: 517318

پاسخ استقلال به ادعای پرسپولیس درباره دربی

 پاسخ استقلال به ادعای پرسپولیس درباره دربی

باشگاه استقلال در بیانیه‌ای نسبت به ادعای باشگاه پرسپولیس در رابطه با دربی‌ها واکنش نشان داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ باشگاه استقلال با اشاره به انتشار مطلبی از سوی باشگاه پرسپولیس نوشت: امروز باشگاه پرسپولیس در گزارشی عجیب مدعی شد که آن‌ها ۲۴۰۰ روز است که در دربی پایتخت شکست نخورده‌اند و در ادامه این گزارش عجیب، این باشگاه مدعی شده که حتی در آخرین دربی که به زعم آن‌ها، این تیم شکست خورده، داور یک پنالتی این تیم را نگرفته است!

در همین رابطه ذکر چند مورد خالی از لطف نیست:

اول، اینکه واکنش باشگاه استقلال به این گزارش عجیب و غیرواقعی صرفا جهت جلوگیری از جعل تاریخ است وگرنه بیان این سطح از مطالب در رسانه رسمی دو باشگاه از شان حداقل باشگاه استقلال دور است و این گونه مطالب صرفا برای صفحات هواداری شاید انتشارشان توجیهی داشته باشد.

دوم، اینکه عجیب است که در گزارش نوشته شده "۲۴۰۰ روز بدون شکست پرسپولیس در دربی". این ادعا زمانی درست است که دو تیم هرروز باهم در این سال‌ها بازی کرده باشند.

سوم اینکه نویسنده گزارش ظاهرا فراموش کرده که استقلال در سال‌های ۹۹ و ۱۴۰۰ در جام حذفی موفق به حذف تیم مورد علاقه‌اش شده است. آیا می‌شود یک تیم بدون اینکه شکست بخورد از جام حذفی کنار برود؟

چهارم، اینکه ادعای این موضوع که در آن دربی پنالتی برای پرسپولیس گرفته نشده اگر مستند باشد (که بعید است)، آیا نویسنده این گزارش و مدیرانش شهامت دارند که از اشتباهات بزرگ داوری علیه استقلال در دربی‌های این سال‌ها بنویسند که در نتیجه نهایی دربی‌ها اثر گذار بوده است؟

پنجم و در نهایت اینکه، اگر باشگاه پرسپولیس جهت دادن روحیه به تیم و هوادارانش چنین گزارش پر غلطی را منتشر کرده که هیچ ولی اگر نیتشان جعل و تاریخ‌سازی است، باید به آن‌ها یادآور شد که تاریخ استقلال روشن است و برخلاف برخی باشگاه‌ها نیازی به جعل ندارد چراکه تاریخ مثل قرارداد با یک بازیکن یا تست‌های پزشکی قابل جعل نیست و به امید خدا و با تلاش بازیکنان و کادرفنی و با حمایت هواداران، این استقلال است که روز چهارشنبه کام هواداران خود را شیرین خواهد کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
دیدار فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور با قالیباف +عکس
جواب وزیر خارجه فرانسه به ترامپ
بقائی: عملیات‌ پرچم دروغین ماهیت غیرقانونی جنگ‌های آمریکا را نمی‌پوشاند
فرانسه از احضار سفیر ایران خبر داد
طهماسب: شخصیت ماندگار از دل تفاوت‌ها شکل می‌گیرد
واکنش وزارت بهداشت به شایعه آلودگی‌های میکروبی انستیتو پاستور
نویدکیا: شرایط بهتری از استقلال برای قهرمانی لیگ گذشته داشتیم
پژمان‌فر: بازسازی پارس جنوبی نشانه اعتقاد و باور متخصصان ایرانی است
دانشجویان دانشگاه ادینبورگ علیه رژیم صهیونیستی به پا خاستند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top