تاریخ انتشار: سه شنبه 1403/07/03 - 09:20
کد خبر: 517321

مرگ ۲زن پس از خرید مشروب الکلی از سوپرمارکت

 مرگ ۲زن پس از خرید مشروب الکلی از سوپرمارکت

فروشنده مشروبات الکلی تقلبی که نوشیدن آنها جان دو زن جوان را در فاصله سه روز گرفته، مدعی شد مشروبات او مشکلی نداشته وگرنه آمار قربانیانش بیشتر می‌شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ چند روز قبل گزارش مرگ زن جوانی در یکی از بیمارستان‌های پایتخت به بازپرس کشیک قتل اعلام شد. تحقیقات اولیه‌ای که به دستور بازپرس جنایی صورت گرفت، حکایت از آن داشت که زن جوان به نام مینا بر اثر مصرف مشروبات الکلی مسموم، جانش را از دست داده است.

در حالی که تحقیقات تیم جنایی دراین رابطه ادامه داشت، ۷۲ ساعت بعد از مرگ مینا، گزارش مرگ زن جوان دیگری به بازپرس جنایی اعلام شد. طبق اظهارات پزشک متخصص و کادر درمان، دومین زن به نام شهناز نیز بر اثر مصرف مشروبات الکلی و مسمومیت جانش را از دست داده بود.

در ادامه تحقیقات مشخص شد دو زن جوان باهم دوست بوده و همزمان برای درمان به بیمارستان منتقل شده‌اند. اما یکی ازآنها، سه روز بعد از دوستش تسلیم مرگ شده است.

با مشخص شدن این موضوع تحقیقات از همسران دو زن جوان به دستور بازپرس حمیدرضا کیاستی آغاز شد. همسر مینا در بررسی‌ها گفت: چند روز قبل به همراه دوستم و همسرش تصمیم گرفتیم برای تعطیلات آخر هفته به شمال کشور برویم. از یک سوپرمارکت در تهران مشروبات الکلی که مارک شرکت خاصی روی آن بود، خریدیم و راهی شمال شدیم. در آنجا، همه مشروب خوردیم. حال من و دوستم هم بد شد ولی خیلی توجه نکردیم و به تهران برگشتیم. زمانی که به تهران رسیدیم، حال همسران‌مان بدتر شد و آنها را به بیمارستان انتقال دادیم.

به‌دنبال اظهارات مرد جوان، به دستور بازپرس جنایی تحقیقات ادامه یافت و کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت به سراغ مرد سوپرمارکتی رفتند. اما او مدعی بود که مشروبات را از شخص دیگری گرفته و درنهایت پس از بازداشت ۵ واسطه، درنهایت فروشنده اصلی مشروبات شناسایی شد. اما مرد جوان مدعی شد که مشروبات او مشکلی نداشته است.

او در تحقیقات گفت: درست است که مشروبات من دست‌ساز است و فقط به ظاهر مارک یک برند معروف را روی آن می‌چسبانم اما مشروبات من هیچ مشکلی نداشتند. چرا که اگر موردی بود مشتری‌های دیگرم نیز باید آسیب می‌دیدند یا می‌مردند اما برای هیچ کسی اتفاقی رخ نداده است.

به‌دنبال اظهارات فروشنده مشروبات الکلی، تحقیقات به دستور بازپرس جنایی ادامه دارد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
با حکم رئیس‌جمهور حمید بورد سرپرست وزارت نفت شد
رئیس قوه قضاییه قهرمانی تیم ملی نجوم و اخترفیزیک ایران را تبریک گفت
بیانیه یحیی سریع درباره تجاوز عربستان به یمن
ارزیابی عملکرد مأموران با QR کد
وقوع حادثه دریایی در نزدیکی باب المندب
قالیباف قهرمانی تیم ملی المپیاد نجوم و اخترفیزیک را تبریک گفت
مقام حزب‌الله: تا زمانی که اشغالگری ادامه دارد، مقاومت باقی خواهد ماند
دختر تبریزی چگونه در سال پرچالش کنکور به رتبه ۴ رسید؟
واکنش قطر و اردن به آغاز عملیات رژیم صهونیستی در «خط سوفا ۵۳» سوریه
زاکانی: برای تبدیل برخی پارکینگ‌ها به پناهگاه برنامه‌ریزی کرده‌ایم
بروجردی: سیاست کشور تغییرناپذیر است؛ از موضعمان کوتاه نمی‌آییم
علی‌آبادی: برنامه‌ای برای افزایش عمومی قیمت برق نداریم
ضرورت تشدید نظام مراقبت بیماری‌های حاد تنفسی در مراکز بهزیستی
اعلام نتایج کنکور ۱۴۰۵ در نیمه دوم آبان
عارف: فتح قله المپیاد نجوم گواهی روشن بر ظرفیت‌ علمی فرزندان ایران است
تبریک پزشکیان بابت قهرمانی تیم ملی المپیاد نجوم و اختر فیزیک ایران
وزیر انرژی آمریکا مدعی افزایش عرضه نفت از تنگه هرمز شد!
رتبه پنجم کنکور تجربی: با توکل و پشتکار به این موفقیت رسیدم
موفقیت کاروان فرشتگان میناب جلوه‌ای از توانمندی جوانان ایران است
واکنش ترامپ به نتایج نظرسنجی‌های جدید علیه جمهوری‌خواهان
واکنش دمشق به ادامه تحرکات نظامی تل‌آویو در سوریه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top