تاریخ انتشار: پنجشنبه 1403/07/05 - 14:08
کد خبر: 517651

طوفان در سراسر کشور از امروز ؛ باد و باران شدید و برف در ۱۹ استان

طوفان در سراسر کشور از امروز ؛ باد و باران شدید و برف در ۱۹ استان

سازمان هواشناسی با صدور ۳ هشدار پی در پی نارنجی و زرد از وقوع مخاطرات جوی در نقاط مختلف کشور خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سازمان هواشناسی کشور درخصوص تشدید فعالیت سامانه بارشی همراه با رگبار شدید باران، رعد و برق، احتمال تگرگ، وزش باد شدید موقتی، در نواحی مستعد گرد و خاک، استمرار ِکاهش دما و در ارتفاعات بارش برف هشدار نارنجی صادر کرد.

بر اساس این هشدار امروز (پنجشنبه) مازندران و گلستان، فردا (جمعه) مازندران، شرق گیلان و غرب گلستان و شنبه گیلان، مازندران، گلستان، مرکز و جنوب اردبیل و شمال استان‌های زنجان، قزوین، البرز، تهران و سمنان با خطر طغیان رودخانه‌ها و بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها و مسیل‌ها، صاعقه، آبگرفتگی معابر عمومی، لغزندگی جاده‌ها، شکل‌گیری روان‌آب و سیلاب، سقوط سنگ و اشیا از ارتفاعات، احتمال رانش کوه، وزش باد شدید و خسارت دیدن سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی مواجه خواهند شد.

سازمان مذکور پرهیز از هرگونه تردد غیر ضروری و توقف در حاشیه روخانه‌ها و مسیل‌ها، خودداری اکید از اسکان و برپا کردن چادرهای مسافرتی در بستر و حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، خودداری از فعالیت‌های تفریحی از جمله طبیعتگردی و کوهنوردی، پرهیز از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها، آب‌روها و دهانه پل‌ها و تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت دیدن بخش کشاورزی، تسریع در جابه‌جایی محصولات کشاورزی برداشت‌شده و آمادگی راهداری، وزارت نیرو و سایر دستگاه‌های اجرایی خدمت‌رسان و امدادی را توصیه کرد.

تداوم باد و باران در ۱۹ استان

سازمان هواشناسی همچنین درخصوص ادامه فعالیت سامانه بارشی همراه با رگبار باران، رعد و برق، احتمال تگرگ، وزش باد شدید موقتی، در نواحی مستعد گرد و خاک، استمرار کاهش دما و در ارتفاعات احتمال بارش برف هشدار زرد صادر کرد.

بر اساس این هشدار استان‌های زیر در زمان اعلام‌شده دچار مخاطره جوی خواهند شد:

پنجشنبه: اردبیل، نیمه شرقی آذربایجان شرقی، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و ارتفاعات استان‌های سمنان، تهران، البرز و قزوین

جمعه: گیلان، گلستان، اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان، شمال شرق کردستان، قزوین، شمال مرکزی، البرز، شمال تهران، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و ارتفاعات سمنان

شنبه: جنوب و غرب آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، شمال و شرق کردستان، زنجان، قزوین، البرز، تهران، سمنان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، نیمه شمالی اصفهان، مرکزی، قم و همدان

یکشنبه: شرق گیلان، البرز، تهران، قم، ارتفاعات استان‌های مازندران، گلستان و سمنان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و شمال اصفهان

دوشنبه: شرق گیلان، جنوب اردبیل و ارتفاعات استان‌های زنجان، قزوین، البرز، تهران، مازندران، سمنان و گلستان

بر اثر این مخاطره جوی احتمال آبگرفتگی محلی معابر، احتمال جاری شدن روان‌آب، صاعقه، لغزندگی به‌ویژه در جاده‌های کوهستانی و گردنه‌ها و احتمال خسارت دیدن سازه‌های موقت، کشاورزی و تجهیزات شهری و برون شهری از جمله سقوط بنر، تابلوهای تبلیغاتی، داربست‌ و سازه‌های موقت و احتمال سقوط اشیا از ارتفاع پیش‌بینی شده است.

عدم اتراق و برپا کردن چادرهای مسافرتی در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در فعالیت کوهنوردی به‌ویژه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، لایروبی دهانه پل‌ها، کانال‌ها و آب‌روها، خودداری از محلول‌پاشی و سم‌پاشی باغ‌ها و مزارع و انتقال محصولات برداشت‌شده به مکان‌های مسقف توصیه‌های سازمان فوق است.

گرد و خاک در ۱۸ استان

سازمان هواشناسی با صدور هشدار زرد دیگری از افزایش گرادیان فشاری وزش باد نسبتا شدید تا شدید و در نواحی مستعد گرد و خاک خبر داد.

بر اساس این هشدار نیز استان‌های زیر در زمان اعلام‌شده دچار مخاطره جوی خواهند شد:

پنجشنبه: نوار شرقی استان‌های خراسان رضوی و خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان، شرق و جنوب سمنان، نیمه شرقی اصفهان، قم، قزوین، البرز، تهران، مرکزی، خوزستان، نوار شرقی ایلام و شمال و شرق کرمان

جمعه: جنوب و شرق خراسان رضوی، خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان، شمال و نیمه شرقی کرمان، سمنان، اصفهان، قم، مرکزی، همدان و جنوب استان‌های تهران و البرز

شنبه: نوار شرقی استان‌های خراسان رضوی و خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان، کرمان، یزد، نیمه شرقی فارس، اصفهان، سمنان، قم، مرکزی و جنوب تهران

یکشنبه: نوار شرقی خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان، کرمان، شرق سمنان و نیمه شرقی اصفهان

دوشنبه: نوار شرقی خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، لرستان، همدان و مرکزی

وزش باد نسبتا شدید تا شدید، در مناطق مستعد گرد و خاک، کاهش شعاع دید و کاهش کیفیت هوا، احتمال خسارت به تجهیزات شهری و برون شهری از جمله سقوط بنر، تابلوهای تبلیغاتی، داربست‌ها و سازه‌های موقت، احتمال شکستن نهال‌ها و درختان کهنسال و احتمال سقوط اشیا از ارتفاعات مخاطرات این پدیده جوی است.

این سازمان اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، پرهیز از کویرنوردی، احتیاط در تردد جاده‌ای، عدم انجام پروازهای سبک شامل گلایدر، بالگرد و...، احتیاط در فعالیت‌های کوهنوردی، احتیاط در فعالیت‌های عمرانی و عدم پارک خودرو در حاشیه ساختمان‌های نیمه‌کاره و درختان کهنسال را توصیه کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
باقری: کشورها از ابتکار ایران درباره معادله امنیتی جدید استقبال کردند
اعلام اسامی بازیکنان تیم فوتبال امید برای اردوی ترکیه
بقایی: آمریکا شریک تمام جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان و منطقه است
همه ۲۷ کشور عضو از تنگه هرمز ضربه خوردند
چهار ضلعی پیام رهبری در موقعیت جنگ ترکیبی
 نگاهی به مصاحبهٔ اخیر محمود سریع‌ القلم با مجلات «آگاهی نو» و «اندیشه پویا»
اروپا بیست‌ویکمین بسته تحریمی ضد روسیه را آماده می‌کند
سیاست ایران گسترش همکاری با کشورهای مسلمان و همسایه است
هزینه انجام پایان نامه با استفاده از Chatgpt Plus
بهترین چیلر تراکمی ایرانی برای برج مسکونی در تهران چیست؟
راهنمای پذیرش و چاپ سریع مقاله
تشکر از تیم مذاکره کننده و اعلام نگرانی عمیق دربارۀ مذاکرات
 «الله‌اکبر» سلاح راهبردی امت اسلام برای درهم‌شکستن سلطه استکبار است/ اتحاد مسلمانان، رژیم صهیونیستی را در بن‌بست گسترش مقاومت گرفتار کرد
صندلی نمایندگی، سنگر خط مقدّم تحوّل در مسیر پیشرفت کشور است
فیلم | رسوایی قاری کویتی در محضر قرآن
فیلم | خطر انحرافات کوچک
 دارایی‌های ایران باید بدون قید و شرط آزاد شود
فیلم | پاسخ سپاه به تعرض سحرگاه امروز ارتش متجاوز آمریکا به بندرعباس
شهید شیرازی تجسم امانت و ولایت‌مداری بود
پیامدهای جنگ رمضان چگونه بر اقتصاد آمریکا اثر می‌گذارد؟
دشمن شکست‌خورده روی ۷ نقطه تمرکز کرده است
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top