تاریخ انتشار: شنبه 1403/07/07 - 23:43
کد خبر: 517850

پیام تسلیت نائب رئیس فراکسیون مقاومت مجلس به مناسبت شهادت سیدحسن نصرالله

پیام تسلیت نائب رئیس فراکسیون مقاومت مجلس به مناسبت شهادت سیدحسن نصرالله

پیروان عاشورای امام حسین(ع) می‌دانند که شهادت در مکتب اسلام، انگیزه‌ای است برای ادامه مسیری که شهدا با هر قطره خون خود بر حقانیت آن شهادت دادند و قطعاً راه نصرالله همانطور که راه شهید سیدعباس موسوی و دیگر فرماندهان شهید مقاومت تا امروز تداوم داشته، با قدرت ادامه خواهد داشت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» علی خضریان، نماینده تهران و نائب رئیس فراکسیون مقاومت مجلس شورای اسلامی با انتشار پیامی ضمن تسلیت شهادت سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان، نسبت به حضور در کنار مجاهدان جبهه مقاومت اعلام آمادگی کرد.

متن پیام این نماینده مجلس به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون

رژیم غاصب صهیونیستی در اقدامی جنون آمیز بار دیگر مرتکب جنایتی بزرگ شد و با انجام حملات گسترده در منطقه ضاحیه بیروت، رهبر محبوب حزب الله لبنان، عالم گرانقدر، فخر جهان اسلام و مجاهد بزرگ جبهه مقاومت حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن نصرالله را به شهادت رساند.

پیروان عاشورای امام حسین(ع) می‌دانند که شهادت در مکتب اسلام، انگیزه‌ای است برای ادامه مسیری که شهدا با هر قطره خون خود بر حقانیت آن شهادت دادند و قطعاً راه نصرالله همانطور که راه شهید سیدعباس موسوی و دیگر فرماندهان شهید مقاومت تا امروز تداوم داشته، با قدرت ادامه خواهد داشت.

به زودی همه جهانیان خواهند دید که آنچه امروز با ترور و شهادت رهبران و فرماندهان محور مقاومت و کشتار مردم مظلوم غزه و لبنان از سوی صهیونیست‌ها رقم خورده است، نه پایان مقاومت که محرک جدیدی برای تداوم این تفکر و روش خواهد بود.

اینجانب مراتب تسلیت و تعزیت خود را به حضرت ولی عصر(عج)، ولی امر مسلمین جهان حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای(مدظله العالی)، فرماندهان و مجاهدان جبهه مقاومت، امت اسلامی، ملت سرافراز لبنان و خاندان محترم این شهید عالی مقام عرض می‌کنم.

در پایان به نمایندگی از میلیون‌ها جوان ایران اسلامی خطاب به امام المسلمین اعلام می‌دارم:

ای فرزند حسین(ع)!

امروز و در این برهه مهم از حیات امت اسلامی، خط مقدم جهاد فی سبیل الله و تقابل با همه زر و زور و تزویر جهان استکبار و سرمایه‌داری، بی‌شک فلسطین عزیز و لبنان سرافراز است. و در حقیقت رژیم غاصب، خونخوار و جنایتکار صهیونیستی و حامیان غربی آن خصوصاً آمریکا، نماد تمام عیار همه کسانی هستند که دنبال به بردگی کشیدن بشریت و ذبح نمودن معنویت، عدالت و آزادی به پای دنیا پرستی و شهوت رانی و قدرت طلبی خویش می‌باشند.

ما جوانان ایرانی، سالیان سال است که هر روز و شب اخبار جنایت‌های رژیم صهیونیستی و کشتار و اسارت برادران و خواهران بی‌دفاع در فلسطین مظلوم و لبنان عزیز را مشاهده می‌کنیم و همیشه آرزو داشتیم، ای کاش فرصتی فراهم می‌شد تا بتوانیم به وظیفه انسانی، اسلامی و مکتبی خویش عمل کنیم. و یک‌بار برای همیشه، اسرائیل، این غده سرطانی را از صفحه روزگار محو کنیم تا دین خویش را نسبت به اسلام عزیز ادا نماییم. زیرا در این صورت، چه بکشیم و چه کشته شویم پیروز خواهیم بود. و شکست در این راه هیچ معنایی ندارد.

از حضرتعالی درخواست می‌کنیم تا تمهیدات حضورمان در جبهه‌های جنگ علیه رژیم صهیونیستی و پیوستن به برادران عزیز حزب الله را فراهم نموده و اجازه دهید تا نام ما نیز در خیل مجاهدان راه خدا ثبت و ضبط شود. چرا که بذل جان در این راه از آرزوهای دیرینه و بزرگترین سعادت و پیروزی ما خواهد بود.

وَمَا النَّصْرُ إِلاَّ مِنْ عِندِ اللّهِ الْعَزِیزِ الْحَکِیم
علی خضریان
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس و نائب رئیس فراکسیون مقاومت در مجلس شورای اسلامی

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
یلدای پرتال؛ فرصتی برای رشد کسب‌وکارهای آنلاین
بهترین کالاها برای واردات از چین
راهکارهای جلوگیری از خسارت‌های ناشی از قطعی برق در واحدهای کشاورزی و دامداری
چرا بعضی ماشین‌ها کم‌خرج‌ترند؟ نه به‌ خاطر برند، بلکه به‌ خاطر رفتار راننده
در مورد دوره‌ها و آزمون یوس ترکیه بیشتر بدانید
بهترین لوازم جانبی برای دانشجویان در سال ۱۴۰۴ با کمترین قیمت در جانبیست
هشدار به سازمان‌ها و دولت‌ها
چرا رزرو آنلاین سالن زیبایی تبدیل به یک ضرورت شده ؟
جدیدترین مدل‌ های جوراب و شورت مردانه در پاییز ۱۴۰۴
فریلنسری دلاری با آکادمی تکانش: راهنمای کامل برای کسب درآمد ارزی پایدار
تأکید بر نقش مراکز علمی‌کاربردی خانه کارگر؛تحصیل بیش از ۲۰ هزار دانشجو
بینایی چشم دچار تنبلی احیا می شود
مشارکت ۱۳۸ دانشگاه و مرکز تحقیقاتی در طرح ملی زیست‌فناوری
هشدار سطح زرد هواشناسی؛ هوای تهران تا چهارشنبه آلوده می‌شود
پیام تسلیت قالیباف در پی درگذشت اشرف بروجردی
تأکید تهران و پکن بر اجرای توافق‌ها و گسترش شراکت استراتژیک
سردرد سمت چپ؛ زنگ خطری که نباید نادیده گرفت
در بازار سبز امروز کدام ارز مجازی مطرح بیشترین رشد را داشت؟
قانونگذاران آمریکایی در پی چسباندن دیپ سیک به ارتش چین
وقتی قانون، خانواده را می‌بیند
رئیس دانشگاه تهران: استخراج آب ژرف و انتقال آب دریا راهکار علمی نیست
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top