تاریخ انتشار: یکشنبه 1403/07/08 - 13:29
کد خبر: 517920

در بیانیه فراکسیون مقاومت مطرح شد؛

ترور شهید نصرالله با حمایت دولت‌های غربی انجام شد

ترور شهید نصرالله با حمایت دولت‌های غربی انجام شد

فراکسیون مقاومت مجلس شورای اسلامی با صدور بیانیه‌ای مطرح کردند که ترور شهید سیدحسن نصرالله با حمایت‌های همه‌جانبه دول غربی و تجهیز بی‌دریغ این باند تروریستی توسط سران کاخ سفید انجام شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ متن بیانیه فراکسیون مقاومت مجلس در پی حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به لبنان و ترور شهید سیدحسن نصرالله به شرح زیر است.

«بسم الله الرحمن الرحیم

انا لله وانا الیه راجعون

وَ لا تَحْسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلُوا فی سَبیلِ اللهِ أَمْواتاً بَلْ أَحْیاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ

رژیم غاصب و سفاک صهیونیستی بار دیگر خوی تروریستی خود را در جنایت علیه آزادی‌خواهان جهان به نمایش گذاشت و با به شهادت رساندن عالم بزرگ، مجاهد نستوه و اسوه مقاومت، رهبر بی‌همتا و دبیرکل حزب الله قهرمان، حجت‌الاسلام والمسلمین جناب آقای سیدحسن نصرالله، صفحه دیگری بر تاریخ سرشار از سفاکی خود افزود.

وجدان‌های بیدار جهانی هرگز فراموش نخواهند کرد که ترور ناجوانمردانه پرچمدار پرافتخار جبهه مقاومت، شهید سیدحسن نصرالله رضوان الله تعالی علیه و جنایات شرم‌آوری که این روزها توسط ماشین کشتار رژیم خبیث صهیونیستی در فلسطین و لبنان رخ می‌دهد، با حمایت‌های همه‌جانبه دول غربی و تجهیز بی‌دریغ این باند تروریستی توسط سران کاخ سفید انجام می‌شود و آنان نمی‌توانند چهره خبیث و پنجه‌های خونین خود را در همدستی با صهیونیست‌های جنایتکار پنهان نمایند.

فراکسیون مقاومت مجلس شورای اسلامی ضمن عرض تسلیت و تعزیت به حضرت ولی عصر(ارواحنافداه)، نایب بر حقش حضرت آیت الله امام خامنه‌ای(مدظله العالی)، فرماندهان سرافراز جبهه مقاومت، امت اسلامی، ملت سرافراز لبنان و خاندان محترم این شهید عالیقدر، اعلام می‌دارد در لبیک به فرمان ولی امر مسلمین با تمام امکانات خود در کنار مردم لبنان و حزب‌الله سرافراز خواهیم ایستاد و راه نصرالله و مکتب مقاومت را در رویارویی با رژیم غاصب و ظالم و خبیث صهیونیستی تا پای جانمان یاری خواهیم کرد.»

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top