تاریخ انتشار: شنبه 1403/07/14 - 11:14
کد خبر: 518590

اوباما برای حمایت از هریس به ایالت‌های رقابتی می‌رود

 اوباما برای حمایت از هریس به ایالت‌های رقابتی می‌رود

باراک اوباما رئیس جمهور سابق آمریکا یک تور انتخاباتی را برای حمایت از کامالا هریس به مقصد برخی ایالت‌های رقابتی برگزار می‌کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ باراک اوباما رئیس جمهور سابق آمریکا، هفته آینده یک تور انتخاباتی را برای حمایت از کامالا هریس نامزد دموکرات ها در انتخابات ۲۰۲۴، در ایالت های چرخشی و رقابت برگزار می کند.

براساس این گزارش، یک مقام رسمی ارشد کمپین هریس اعلام کرد اوباما در روزهای پایانی کمپین پیش از برگزاری انتخابات در ۵ نوامبر، برای حمایت از هریس به ایالت های مهم رقابتی سفر خواهد کرد.

قرار است وی در نخستین گام این سفر انتخاباتی، در روز پنچ شنبه ۱۰ اکتبر، به شهر پیتسبورگ در ایالت پنسیلوانیا برود. برنامه دقیق سفر انتخاباتی وی هنوز اعلام نشده است.

این در حالی است که اوباما در کنوانسیون ملی دموکرات ها در ماه اوت، سخنرانی خوبی در جهت حمایت از هریس انجام داد و از زمان ورود هریس به عرصه رقابت ها، به عنوان مشاور غیررسمی او فعالیت کرده است.

در همین حال، رئیس جمهور سابق آمریکا همچنان یک دموکرات محبوب است و به نظر می رسد در روزهای پایانی منتهی به انتخابات نقش موثری در جلب آرای رای دهندگان در ایالت های چرخشی و رقابتی داشته باشد.

مشاور ارشد اوباما نیز در این باره گفت: رئیس جمهور اوباما، معتقد است که خطرات این انتخابات نمی تواند بیشتر از این باشد و به همین دلیل است که او برای کمک به انتخاب هریس هر کاری می کند.

وی خاطر نشان کرد هدف اوباما پیروزی دموکرات ها برای راه یابی به کاخ سفید، حفظ اکثریت دموکرات ها در سنای آمریکا و در اختیار گرفتن اکثریت کنگره برای دموکرات هاست. حالا که انتخابات آغاز شده، تمرکز ما بر متقاعد کردن رای دهندگان به ویژه در ایالت های کلیدی و رقابتی است. نتیجه انتخابات در بسیاری از این ایالت ها تضمین شده و مشخص نیست.

دفتر باراک اوباما نیز تاکید کرد در گردهمایی های جمع آوری کمک های مالی با حضور اوباما در کمپین های ریاست جمهوری هریس، مبلغ ۷۶ میلیون دلار جمع آوری شده است. وی همچنین در آگهی های تبلیغاتی متعددی برای کمپین هریس حضور داشته است.

گفتنی است باراک اوباما و همسرش در ماه جولای حمایت خود را از کامالا هریس برای نامزدی دموکرات ها در انتخابات ۲۰۲۴، اعلام کردند.

این در حالی است که انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۵ نوامبر (۱۵ آبان) برگزار می شود و در حال حاضر رقابت تنگاتنگی بین دو نامزد انتخابات وجود دارد.

نتایج نظرسنجی های جدید بلومبرگ از رای دهندگان احتمالی نشان می دهد که کامالا هریس نامزد دموکرات ها برتری اندکی بر دونالد ترامپ نامزد جمهوری خواهان در ۶ ایالت چرخشی و رقابتی دارد و در یک ایالت نیز رقابتی برابر دارند.

براساس این نظرسنجی که به طور مشترک توسط بلومبرگ و مورنینگ کانسالت انجام شده، هریس با ۷ درصد در نوادا، با ۵ درصد در پنسیلوانیا و با ۳ درصد در آریزونا، میشیگان و ویسکانسین و با ۲ درصد در کارولینای شمالی پیشتاز است و در ایالت جورجیا رقابتی برابر دارند.

همچنین نتایج نظرسنجی های جدید رویترز/ایپسوس نشان می دهد کامالا هریس با ۴۷ درصد در مقابل دونالد ترامپ با ۴۰ درصد در رقابت برای پیروزی در انتخابات ۵ نوامبر، پیشتاز است.

در حالی که نتایج نظرسنجی های ملی سیگنال های مهمی را درباره دیدگاه رای دهندگان نشان می دهد، اما نتایج مجمع گزینندگان در هر ایالت، فرد پیروز را تعیین خواهد کرد و نتایج انتخابات در ایالت های چرخشی نیز بسیار تعیین کننده است. در حال حاضر نتایج نظرسنجی ها حاکی از آن است که هریس و ترامپ در ایالت های رقابتی شانه به شانه پیش می روند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عاشورا و پیوست فرهنگی ایران؛ از سوگ شیعی تا سرمایه انسجام ملی
کل خیر فی الحسین؛ بزرگترین خسارت جدایی از حسین (ع) است
برافراشته‌شدن پرچم خونخواهی رهبر شهید در «کشوردوست»
ایران ایستاده در میان فاجعه ۵ تیم آسیایی
توهمات جدید ترامپ درباره تفاهم نامه با ایران
اختلال دسترسی به فیش حقوقی بازنشستگان رفع شد
تکلیف سه تیم صعود کننده گروه دوم مشخص شد
ترامپ ۸۸میلیارد دلار بودجه تکمیلی برای هزینه‌های جنگ ایران درخواست کرد
ناتو باید برای همدستی در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد
شگفتی‌سازی دیرهنگام هائیتی نتیجه نداد
بازی یکطرفه برزیل مقابل اسکاتلند
اظهارات متناقض آمریکایی‌ها، تداوم بدگمانی ایرانیان را درپی دارد
هنوز از علت حادثه مدرسه میناب اطلاعی ندارم!
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه الزهرا (س) و کمیته ملی پارالمپیک جمهوری اسلامی ایران
خوابگاه‌ها میزبان دانشجویان مهمان مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
زنان بیشتر از مردان تحت تأثیر آپنه خواب قرار می‌گیرند
خطر بیماری قلبی در زنان با وزنه زدن کاهش می یابد
آفت بزرگ بزنگاه‌های تاریخی، تأخیر خواص در تشخیص صحنه است
از نقشه راه تا زیاده‌خواهی؛ ضمانت اجرایی کجاست؟
ایران تصویر روشنی از مذاکرات به مردم و جهان ارائه نمیدهد
چند بار بند اول تفاهم نقض شده است؟
کارگاه توان‌افزایی مصاحبه‌کنندگان دکتری ۱۴۰۵ با حضور مدیرکل پژوهش دانشگاه آزاد برگزار شد
شالچی: دانشگاه هنر ایران «خانه تخیل ملی» و «زبان عاطفی جامعه» است/ ضرورت خروج هنر از آتلیه‌ها و نقش‌آفرینی در حل مسائل شهری
پاسخ رئیس بنیاد ملی نخبگان به ابهامات جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی
تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس نمی‌شود
چالش‌های پنهان دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشاورزی
تمدید مهلت ثبت‌نام دوره تابستانی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند
انتشار فهرست ۶۶۹ نشریه ایرانی نمایه شده در Clarivate و Scopus در SID
تغییر برنامه امتحانات پایان نیمسال دانشجویان دانشگاه امیرکبیر
کرسی‌های ۶ میلیاردی برای پروژه‌های مرزشکن/استقلال مالی ۵ ساله نخبگان
زمان شروع امتحانات دانشگاه شهیدبهشتی به تعویق افتاد
آمار پاسخگویی وزارت علوم و دانشگاه‌ها به شکایات
توافق جدید برای ورود دانش بنیان‌ها به نظام بیمه سلامت
مهلت ثبت درخواست میهمانی و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر تمدید شد
ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی از امروز آغاز شد
اعلام جزئیات برگزاری امتحانات دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد در شهر محل سکونت
مصاحبه مجازی داوطلبان دکتری تخصصی ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد از شنبه ۶ تیر آغاز می‌شود
تعریف ۲۰۰۰ پایان‌نامه با مشارکت پژوهشگران ایرانی و استادان خارجی
۵ راهکار برای نجات آموزش عالی؛ از اصلاح ذی‌نفع هراسی تا راه‌اندازی اتاق فکر مسائل بنیادین
مهلت پنج‌روزه برای رفع نقص مدارک فلوشیپ ۱۴۰۵
مدارک مورد پذیرش دکتری تخصصی پزشکی اعلام شد
تفاهم‌نامه ایرانداک و سازمان بازرسی برای ارتقای سلامت علمی کشور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top