تاریخ انتشار: شنبه 1403/07/14 - 12:28
کد خبر: 518601

بازگشت دانشجویان به تحصیل با فرمان رهبر انقلاب

بازگشت دانشجویان به تحصیل با فرمان رهبر انقلاب

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: با فرمان عفو رهبر انقلاب و دستور رئیس‌جمهور و وزیر بهداشت، احکام انضباطی دانشجویانی که تخلفات عمومی، اخلاقی یا آموزشی نداشتند، متوقف شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ مسعود حبیبی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت اظهار کرد: به لطف خداوند و در دولت جدید، فضای مناسبی در دانشگاه های شکل گرفته و همه باید مراقب حفظ این فضای مناسب باشیم. نباید خدای ناکرده با ناشکری یا بد سلیقگی و بداندیشی یا خودخواهی، به آرامشی که در فضای علمی و آموزشی کشور شکل گرفته، آسیب برسانیم بنابراین انتظار می رود همه با هم حریم فضای علمی و آموزشی را صیانت کنیم.

وی درباره بازگشت دانشجویان تعلیقی به تحصیل، گفت: با تاسی از مقام معظم رهبری و با توجه به فرمان عفو و بخشش ایشان در بهمن ۱۴۰۱ و دستور رئیس جمهور و وزیر بهداشت، احکام انضباطی دانشجویان محروم از تحصیل که تخلفات عمومی، اخلاقی و آموزشی نداشتند، متوقف شد و دانشجویان دوران تحصیل خود را شروع کردند.

معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، ادامه داد: در برخورد با تخلفات، مبانی اجرایی قانون است و با شفافیت در این خصوص عمل می شود و پرونده دانشجویان فوق مجددا در کمیته انضباطی مرکزی مورد بازبینی و رسیدگی قرار می گیرد.

حبیبی ابراز امیدواری کرد و گفت: با فضای امید و نشاطی که در دانشگاه‌ها ایجاد شده، فرصت شکوفایی علمی و فرهنگی هرچه بیشتر برای دانشجویان و دانشگاهیان فراهم خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ممدانی: پول مالیات‌ ما صرف تامین مالی جنایات جنگی اسرائیل می‌شود
آیین رونمایی از سردیس شهید «حاج رمضان»
دوری ۶ هفته‌ای رامین رضاییان از میادین
تکذیب حذف شروط قانونی استخدام اعضای هیئت علمی
پایان درگیری به معنای پایان تهدیدها نیست
دانشگاه علامه طباطبائی پژوهشگر پسادکتری می‌پذیرد
امروز آخرین مهلت انتخاب واحد نیمسال اول دانشگاه پیام نور
دولت قربانی تلافی‌های انتخاباتی نشود
آمار قطعی اخراج دانشجویان شریف
سرمربی تیم ملی قرار بود از CR۷ عذرخواهی کند!
ظرفیت پذیرش ۴۸۵ هزارنفری کنکور ۱۴۰۵
پایان ۲۱ سال حضور در تیم ملی
واکنش سرمربی پرتغال به بیانیه رونالدو
به‌زودی حکم قصاص قاتلان رهبر شهید انقلاب صادر می‌شود
زخمی شدن بیش از هزار نفر در اعتراضات دانش‌آموزی فرانسه
عیادت نمایندگان رهبر انقلاب از آیت‌الله نوری همدانی
پزشکیان فردا به ترکمنستان می‌رود
بهترین محل نصب دوربین مداربسته در ساختمان کجاست؟
فعلاً برنامه‌ای برای نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین نداریم
گفتگوی تلفنی پزشکیان و پوتین
تویوتای آماده؛ خنک، ایمن و نرم در هر مسیر
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top